AirFit F30 Ultrakompakt fullfacemaske til CPAP-apparater | ResMed

AirFit™ F30

Ultrakompakt fullfacemaske

Ultrakompakt maske med funktionaliteten af en fullfacemaske i et mindre, mere støjsvagt og mere diskret format end de traditionelle masker fra ResMed.1 AirFit F30 sidder under næsen, hvilket øger den visuelle og fysiske frihed, ligesom brugeren derved undgår problemer med ubehag og mærker på næseryggen.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

  • AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
  • AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-left-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-front-view-resmed
AirFit-F30-full-face-mask-fitting-resmed

Mindre er bedre

airfit-f30-full-face-mask-less-is-more-resmed-mobile

Den ultrakompakte AirFit F30 maske gør det muligt at nå ud til en bredere patientpopulation. Designet med cushion under næsen eliminerer problemer forbundet med ubehag og mærker på næseryggen og er særlig velegnet til patienter med klaustrofobi eller sensitiv hud.

F30 er også en ideel løsning til patienter, der ønsker at bruge briller eller læse imens.

Fredelig afslapning

peaceful-relaxation_mobile

AirFit F30 er udstyret med samme innovative QuietAir™-ventil som high performance-masken AirFit F20. Ventilen sender udåndingsluften ud i rummet i en jævn og blid luftstrøm, hvilket holder støjniveauet på et minimum og sikrer et mere behageligt soveværelsesmiljø.

Strømlinede processer

airfit-f30-streamlined-operations_resmed-mobile

Masken er nem og hurtig at tilpasse og tage på2, da den kun består af tre komponenter: en ramme, et headgear og cushions i to forskellige størrelser. Dette strømlinede design forenkler lagerstyringen og logistikprocesserne.
Når masken sidder perfekt første gang, opstår der færre retursendinger og tilpasningsopgaver.

Udstyr mine patienter med AirFit F30-masken

Samle/adskille AirFit F30-masken

Vedligeholdelse og rengøring af AirFit F30-masken

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirFit F30-fullfacemasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Frihed-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Fullfacemaske med cushion under næsen og luftslangen på toppen af hovedet

Læs mere

Brugervenligt design med universel pasform

Læs mere

ResMeds blødeste maske til dags dato

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

  1. Sound power level with QuietAir of 21 dBA –  AirFit F30 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4500405.
  2. ResMed external 7-day clinical study of 21 ResMed and non-ResMed patients, conducted between 16/04/2018 – 05/05/2018. Data on file; ID A4356449.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023