Diagnose og behandling

Åndedrættet er livets kilde.

Men det er også noget, vi normalt tager for givet. Det er først, når du finder dig selv snorkende om natten, vågner træt op eller kæmper for at trække vejret, at du sætter pris på vigtigheden af hver enkelt åndedræt og begynder at fokusere på bedre vejrtrækning.

Hvis du har problemer med at trække vejret – mens du sover eller om dagen – er det vigtigt at tage dine symptomer alvorligt. Når din vejrtrækningstilstand er diagnosticeret og behandlet, kan du begynde at leve det sundeste liv, du kan leve.

Snorken

Snorken. Det er et almindeligt problem og ofte et tegn på søvnapnø. ResMed fremhæver, hvad du behøver at vide om snorken, så du kan forbedre din søvn.

Sund søvn

At få en god nats søvn er lige så vigtig for dit overordnede helbred som at spise godt og træne regelmæssigt. Hvad er din søvn og velvære situation? Find ud af, om du får nok kvalitetssøvn hver nat og hvad du skal gøre, hvis du ikke gør.

Søvnapnø

Mange mennesker har søvnapnø, men er ikke selv klar over det. Det er vigtigt at genkende nogle af de almindelige symptomer (som snorken), og finde ud af hvorfor du måske føler dig så træt. Den gode nyhed er, selvom du har søvnapnø, er du bestemt ikke alene - og der er noget du kan gøre ved det.

Respiratorisk behandling

Hvis du har problemer med at trække vejret, mens du sover eller er vågen, kan du få en mere alvorlig vejrtrækningstilstand, som påvirker dine lunger. Lær mere om åndedrætsmekanismen, samt nogle af de forhold, der kan gøre det svært for dig at trække vejret selv.