ResMeds ikke-invasive ventilatorer til KOL

ResMeds bærbare ventilatorer og komfortable masker er meget udbredt blandt KOL patienter for at hjælpe dem til at kunne klare deres hverdag. Designet til brugervenlighed og livskvalitet, indeholder vores ikke-invasive ventilationsløsninger avanceret teknologi og funktioner, der hjælper dig med at trække vejret lettere … og opleve et mere lovende billede med hvert åndedræt.

Ikke-invasiv ventilationens (NIV) rolle ved behandling af KOL

Ved kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) kan du have udfordringer med at trække vejret ordentligt. Dine lunger absorberer måske ikke nok ilt (O2), og de kan have problemer med at slippe af med kuldioxiden(CO2). Den mest anvendte type ventilation på hospitalet og hjemme er ikke-invasiv ventilation (NIV). Med NIV har du en maske fastgjort til en slange som er tilkoblet en ikke-invasiv ventilator. Du kan blive ordineret NIV til daglig brug såvel som under søvn.

Mere KOL

Hvad er KOL?
Symptomer omfatter hoste og åndenød. KOL er ofte en blanding af bronkitis og emfysem. Risikoen for KOL er højest hos rygere.
KOL diagnose og behandling
Hvordan diagnosticeres KOL? Hvordan behandles KOL? Medicinering, motion, ilt og ventilation kan hjælpe til forvaltning af sygdommen.
NIV for KOL. Kan det hjælpe?
Hvordan hjælper ikke-invasiv ventilation med KOL? Ved at øge udvekslingen af ilt og CO2 kan det reducere indlæggelsen og forbedre livskvaliteten derhjemme.