Hvorfor er behandlingen vigtig?

Da NMD påvirker dine muskler, har du måske ikke styrken til at trække vejret alene. Som du kan forestille dig, hvis du ikke kan trække vejret ordentligt i løbet af dagen, har du ikke meget energi til at gøre mange af de ting, du kan lide at gøre. Og ikke at kunne trække vejret om natten forhindrer din krop i at kunne udføre sine vitale funktioner og restituere til den næste dag.

Det er vigtigt, at du starter behandling med en ventilator, hvis din læge har angivet det passer til dig. Behandling af respiratoriske udfordringer forårsaget af din NMD kan gøre en enorm forskel for din livskvalitet. Ved at blive ventileret vil kvaliteten af din vejrtrækning blive bedre, og du kan begynde at nyde en større sundhedsfølelse.

Mere NMD

Hvad er NMD?
Neuromuskulær sygdom (NMD) er navnet på en række sygdomme og tilstande, som påvirker dine muskler.
Behandlingsmuligheder for neuromuskulær sygdom
ResMed har udviklet terapienheder og ventilatorer designet til at hjælpe dig med at føle dig bedre om dagen og sove bedre om natten, så du kan få mest muligt ud af livet.
Fordelene ved behandling
Undersøgelser har vist, at ikke-invasiv ventilation (NIV) kan forbedre symptomerne forbundet med respirationssvigt for NMD-patienter.