Behandling af åndedrætssvigt hos børn

 

Børn kan blive nødt til at blive behandlet for vejrtrækningsforstyrrelser(eller søvnforstyrret vejrtrækning), åndedrætsbesvær eller respirationssvigt som følge af en række årsager. Nogle af disse er:

 

  1. Den øvre luftveje kan være overfyldt eller blokeret (på grund af store mandler og adenoider, en stor tunge, lille kæbe, højbuet gane, repareret ganespalte eller afslappede luftveje).
  2. Lungesygdom (fx cystisk fibrose) eller skoliose (hvor krumning i rygsøjlen kan påvirke lungefunktionen).
  3. Betingelser, som påvirker kommunikationen mellem hjernen og åndedrætssystemet (for eksempel rygmarvsskader).
  4. Betingelser forbundet med muskelsvaghed (fx muskeldystrofier).
  5. Medfødte tilstande og syndromer (fx Trisomy 21, Achondroplasia, Pierre Robin Syndrome, Prader Willi Syndrome).

 

ResMed forstår, at diagnosticering og behandling af børn med søvnforstyrret vejrtrækning, åndedrætsbesvær eller åndedrætssvigt er ikke det samme som at behandle voksne med disse tilstande. Vores respiratoriske behandlingstilbud til børn tager fat på de unikke behov hos børn.

 

Vi forstår, at børn har brug for:

  • respiratoriske støtteapparater, der imødekommer deres mindre lunger
  • respiratoriske støtteapparater, der har avanceret teknologi til at opdage selv den mindste indsats for at trække vejret
  • masker, der er designet specielt til deres ansigtsform
  • et stærkt støttenetværk af familie og omsorgspersoner for at hjælpe børn med at overvinde barrierer forbundet med behandling.

Mere respiratorisk støtte til børn

Behandlingsmuligheder
Den rette behandlingsmulighed for dit barn afhænger af hans eller hendes underliggende tilstand og dens sværhedsgrad. I alle tilfælde vil din plejepersonale evaluere og bestemme den mest hensigtsmæssige behandling for dit barn.
Ventilationsløsninger til børn
Specielt designet til yngre patienter, deres omsorgspersoner og sundhedspersonale, giver ResMeds omfattende pædiatriske ventilationsløsning nem adgang til kvalificeret ikke-invasiv ventilation (NIV).
Rejs med dit behandlingsudstyr
Du kan være sikker på, at dit barns behandlingsudstyr ikke kommer i vejen for at planlægge en ferie.