Behandlingsmuligheder

Den rette behandlingsmulighed for dit barn afhænger af hans eller hendes underliggende tilstand og dens sværhedsgrad. I alle tilfælde vil din læge evaluere og bestemme den mest passende behandling for dit barn.

Ikke-invasive behandlingsmuligheder

Ikke-invasiv ventilation kræver ikke kirurgi. I stedet leveres komprimeret luft fra en lille maskine, der sidder på sengebordet, til en maske, som dit barn bærer over deres mund og / eller næse. Dit barn behøver kun at bære masken, mens behandlingen leveres, så han eller hun kan tage det af for at spise, lege og snakke om dagen. Fordi denne behandlingsmulighed ikke er invasiv, er der også mindre risiko for infektion (sammenlignet med alternative behandlinger, såsom trakeostomi). Hvis du har problemer med at bruge udstyret, skal du tale med din læge.

ResMed har flere muligheder designet til at behandle børn med specifikke former for støtte, der skal understøtte pædiatrisk vejrtrækning:

  • Lumis™ 150 VPAP ST ; Lumis™ 150 VPAP ST-A
  • Stellar™ 150
  • Astral™ 100 & 150

Mere respiratorisk støtte til børn.

Behandling af åndedrætssvigt hos børn
Få mere at vide om ResMeds respiratoriske supportløsninger til børn og hvordan du får det rigtige udstyr.
Ventilationsløsninger til børn
Specielt designet til yngre patienter, deres omsorgspersoner og sundhedspersonale, giver ResMeds omfattende pædiatriske ventilationsløsning nem adgang til kvalificeret ikke-invasiv ventilation (NIV).
Rejs med dit behandlingsudstyr
Du kan være sikker på, at dit barns behandlingsudstyr ikke kommer i vejen for at planlægge en ferie.