Ventilationsløsninger til børn

Vores ikke-invasive ventilations (NIV) løsninger til børn er designet med et barns ultimative komfort i tankerne, hvilket giver dig ro i sindet at han eller hun får en sikker og effektiv behandling.

Respiratoriske støtteapparater

ResMed producerer en række trykunderstøttende apparater, der er egnet til børn i flere række opgivelser. Når dit barn er klar til at begynde behandling, vil plejepersonalet anbefale den mest passende enhed til dit barn. Lær mere om:

  • Lumis™ 150 VPAP ST ; Lumis™ 150 VPAP ST-A
  • Stellar™ 150
  • Astral™ 100 & 150

ResMed Power Station II (RPS II)

ResMed-apparater giver dig også mulighed for at tilslutte til en ekstern batterikilde, enten RPS II eller Astral eksternt batteri. Hvis dit barn har brug for terapi i løbet af dagen og natten, har et sådant eksternt batteri, at han eller hun kan komme ud med deres udstyr, selv i en kørestol.

Hjælper børnene til at tilpasse sig terapien

Ligesom voksne kan børn i første omgang modstå ideen om noget nyt – måske endda mere end voksne. For at gøre barnets behandlingsrejse så glat som muligt indeholder vores behandlingsløsninger også ekstramateriale, som kan hjælpe ham eller hun med at overvinde vanskeligheder med at starte behandling.

  • Ud over den funktionelle brugervejledning har vi også oprettet en forældrevejledning til plejepersonale. Ved hjælp af tips og teknikker fra kliniske specialister hjælper den beroligende forældrevejledning med at styrke dem, der er nye i behandling, og støtter dem på deres barns rejse.
  • En billedbog kaldet “The Magical Mask” fortæller den fiktive historie om en lille pige, der også har brug for at bære masken hver nat.
  • Plus, vi har udviklet et Pixi tøjdyr, farvelægningsark og farveblyanter til at engagere dit barn.

Mere respiratorisk støtte til børn

Behandling af åndedrætssvigt hos børn
Få mere at vide om ResMeds respiratoriske supportløsninger til børn og hvordan du får det rigtige udstyr.
Behandlingsmuligheder
Den rette behandlingsmulighed for dit barn afhænger af hans eller hendes underliggende tilstand og dens sværhedsgrad. I alle tilfælde vil din plejepersonale evaluere og bestemme den mest hensigtsmæssige behandling for dit barn.
Rejs med dit behandlingsudstyr
Du kan være sikker på, at dit barns behandlingsudstyr ikke kommer i vejen for at planlægge en ferie.