Behandlingsmuligheder for restriktiv lungesygdom (RLD)

ResMed har udviklet behandlingsapparater og ventilatorer designet til at behandle respiratoriske tilstande relateret til restriktive lungesygdomme, så du føler dig bedre om dagen, sover bedre om natten og får mest ud af livet.

Formålet med enhver ventilationstræning er at støtte dit åndedrætssystem, så du ikke behøver at arbejde så svært at trække vejret. Dette kan gøres enten invasivt eller ikke-invasivt.

Invasiv ventilation (IV) og ikke-invasiv ventilation (NIV)

Invasiv ventilation er den proces, hvormed der leveres luft til dig via specialdesignet medicinsk udstyr. For eksempel:

  • Intubation, hvor et rør indsættes i halsen for at give luft.
  • Trakeostomi, hvor et snit er lavet i halsen for at levere luft.

ResMeds muligheder for at give invasiv ventilation omfatter:

  • Lumis™ 150 VPAP ST ; Lumis™ 150 VPAP ST-A
  • Stellar™ 150
  • Astral™ 100 & 150

Til sammenligning kræver ikke-invasiv ventilation ingen operation.

NIV er assisteret ventilation, der giver luft til lungerne. Denne terapi kaldes “ikke-invasiv”, fordi den leverer luft via en maske – i modsætning til de invasive typer af ventilation, der kræver indsættelse af et rør i luftrøret.

Et ventilationsapparat forbedrer din vejrtrækning og hjælper med at reducere mængden af indsats, der kræves, når du tager vejret. Din læge vil ordinere det niveau af tryk, der passer bedst til dine behandlingsbehov.

For mere information om, hvordan ikke-invasiv ventilation kan hjælpe med at behandle din åndedrætsbesvær, kan du downloade vores brochure.

ResMeds ikke-invasive ventilationsapparater designet til behandling af neuromuskulær sygdom omfatter:

  • Lumis™ 150 VPAP ST ; Lumis™ 150 VPAP ST-A
  • Stellar™ 150
  • Astral™ 100 & 150

ResMed-apparater giver dig også mulighed for at tilslutte et eksternt batteri – enten RPS II eller Astral eksternt batteri – så du kan komme ud og rundt med din ventilator under din behandling.

Mere restriktiv lungesygdom

Fordelene ved behandling
ResMed har udviklet behandlingsapparater og ventilatorer, som kan hjælpe dig med at føle dig bedre om dagen og sove bedre om natten, så du kan få mest muligt ud af livet.
Rejs med dit behandlingsudstyr
ResMed har udviklet behandlingsapparater og ventilatorer, som kan hjælpe dig med at føle dig bedre om dagen og sove bedre om natten, så du kan få mest muligt ud af livet.
Hvad er restriktiv lungesygdom?
Restriktive lungesygdomme refererer til forhold, hvor vejrtrækning er begrænset, og kan føre til langsigtet respirationssvigt.