Snorken

Ca. 40% af befolkningen siger, at de snorker1 – det er mange mennesker, der sandsynligvis ikke får den slags søvn, de har brug for for et energisk og sundt liv. Og dette nummer blæser betydeligt, når du overvejer alle de partnere, hvis søvn er også forstyrret af den høje rumble af en snork.

Nøglefakta om snorken

Høj snorken forstyrrer søvnen for dig og din partner. Det er også et tegn på, at du kan have obstruktiv søvnapnø. Få faktaene.

What causes snoring-resmed

Hvad forårsager snorken?

Når vi sover, kan vores nakke muskler slappe af så meget, at vores øvre luftvej lukker delvis. Denne indsnævring af luftvejen forårsager en vibration, der resulterer i snorken.

Ung-dreng-sidder-i-en-midaldrende-mands-knæ-ser-Spirit-på-en-bog

Fordele ved behandling for snorken

Alle i din husstand har fordele, når du træffer foranstaltninger for at stoppe din snorken, kontrollere din obstruktiv søvnapnø (OSA) og genvinde din søvn.

Man-sidder-i-kørestol-på-en-sø-med-en-CPAP-maske-på-ansigtet

Behandlingsmuligheder for snorken

ResMed har løsninger til personer der snorker med halsen, der har søvnapnø, såvel som til personer uden. Opdag behandlingsmuligheder for din tilstand.

Reference:

  1. Ohayon MM et al. Snoring and breathing pauses during sleep: telephone interview survey of a United Kingdom population sample. BMJ. 1997;314:860–3.