Behandlingsmuligheder til Central Søvnapnø (CSA)

Der er flere typer af Central Sleep Apnea (CSA), og behandling for hver kan ofte variere afhængigt af årsagen til din CSA. Læs nedenfor for at hjælpe dig med at forstå, hvilken behandling der er bedst for dig.

Adaptive Servo-Ventilation behandling

Adaptiv Servo-Ventilation ved hjælp af ResMeds PaceWave-apparat er en effektiv behandling af mange former for Central Søvnapnø (CSA).1 Et lufttryk sendes fra apparatet gennem luftslangen og masken til den øvre luftvej.

  • Adaptiv Servo-Ventilation (ASV) behandling overvåger din vejrtrækning og justerer automatisk, hvor meget støtte der gives for at stabilisere din vejrtrækning.
  • ASV Auto-behandling ligner meget ASV med tilføjelse af et udåndningstryk, der beskytter din øvre luftvej mod at kollapse under behandlingen.

Find ud af mere om ResMed ASV-apparater.

Anden behandling

Hvis du har Central Søvnapnø (CSA) i høj lufthøjde, skal du ned til en lavere lufthøjde for at få dine CSA-symptomer til at forsvinde.2

På lignende måde kan medicinfremkaldt Central Søvnapnø (CSA) af smertestillende midler også forsvinde, når du ændrer eller eliminerer din medicin.

Risici ved ubehandlet CSA

Ubehandlet Central Søvnapnø (CSA) kan føre til en række komplikationer og alvorlige sundhedsrisici. At finde den rigtige behandling til dig kan mindske tilknyttede risici.

Referencer:

  1. Allam, J.S., et al., Efficacy of adaptive servoventilation in treatment of complex and central sleep apnea syndromes. Chest, 2007. 132(6): p. 1839-46.
  2. Medscape: “Central Sleep Apnea Treatment & Management”.  

Mere behandling

Behandlingsmuligheder til Obstruktiv Søvnapnø (OSA)
ResMed hjælper dig med at forstå de bedst tilgængelige OSA-behandlingsmuligheder. Disse inkluderer CPAP, PAP, APAP, bilevel og tandskinner.
Central Søvnapnø (CSA)
Central Søvnapnø er en søvn- og centralnervesygdomme, der er forbundet med forskellige medicinske tilstande. Oplev de forskellige årsager til CSA.