Livet i søvnapnø behandling

 

At være i behandling for søvnapnø kan kræve tilvænning. Hvis du er blevet diagnosticeret med søvnapnø, men endnu ikke er startet på behandlingen, har du måske nogle spørgsmål til hvordan dit liv vil ændre sig og hvilken påvirkning det har i dagligdagen og på forholdet. Det har aldrig været lettere at leve med søvnapnø. ResMed’s søvnapnø behandling er udviklet og designet til at være komfortabel og let at bruge – produkterne er lette og afdæmpet, så du vil knapt nok lægge mærke til dem. Vi arbejder konstant på, at forny behandlingen for at sikre at søvnapnø ikke forstyrre din livsstil, forhold eller selvopfattelse.

At gå i behandling for søvnapnø og følge lægens anvisninger kan hjælpe forbedre din livskvalitet. Behandlingen kan reducere snorken, og vil derved også forbedre søvnkvaliteten for din sengepartner, samt vil du føle dig mere udhvilet, og have mere energi i løbet af dagen.

Mere om behandling

Fordele ved at behandle søvnapnø
Fordelene ved at behandle søvnapnø inkluder lindring af symptomer såsom snorken og mangel på energi.
Behandlingsmuligheder til Obstruktiv Søvnapnø (OSA)
ResMed hjælper dig med at forstå de bedst tilgængelige OSA-behandlingsmuligheder. Disse inkluderer CPAP, PAP, APAP, bilevel og tandskinner.
Behandlingsmuligheder til Central Søvnapnø (CSA)
ResMed hjælper dig med at forstå de bedste og passende CSA-behandlingsmuligheder. Disse inkluderer tre former for PAP-terapi: CPAP, bilevel og ASV.