Søvnapnø og dit udseende

Skønhedssøvn er ikke blot en myte. Forskere har fornyligt bevist at personer med søvnapnø fremstår mere kvik, ungdommelig og attraktiv efter kontinuerlig behandling i 2 måneder.1

Fordelene ved at få din skønhedssøvn

Kronisk søvnløshed kan føre til en glansløs hud, fine linjer og opsvulmethed. I værste tilfælde kan søvnapnø ælde og ødelægge din hud.2

Når du ikke sover nok, frigiver din krop cortisol, et stress hormon. I store mængder kan cortisol ødelægge din huds collagen, det protein der holder din hud elastisk, glat og fast. Mangel på søvn kan også have en negativ effekt på din huds collagen produktionen om natten.2

Derfor kan en god nattesøvn have en synlig påvirkning på dit udseende. Konsistent behandling for søvnapnø kan reducere ansigthævelse, rødlighed og rynker i pande.

Hvis du er træt af at se træt ud, så tal med din læge om behandling for din snorken. Vores søvnapnø behandling kan hjælpe dig med, at genfinde dit friske og ungdommelige jeg frem igen.

Flere risici

Søvnapnø og dit hjerte
ResMed beskriver hvordan hjertesygdom og søvnapnø kan sameksistere. Mens søvnapnø kan udvikle sig som følge af hjertesygdom, kan det også fremskynde progressionen af hjertekarsygdom.
Søvnapnø og din vægt
Fedme er den primære årsag til søvnapnø hos voksne. Ubehandlet søvnapnø kan føre til yderligere vægtøgning, og medvirker til en ondartet cyklus.
Søvnapnø og diabetes
ResMed beskriver risikofaktorerne af diabetes og søvnapnø. De to sygdomme kan med tiden føre til andre seriøse helbredsproblemer, såsom højt blodtryk, hjertesygdom og slagtilfælde.