Spørgsmål og svar om AutoSet

B2B_AutoSet10_Carousel_ResMed

Hvad er fordelene ved at bruge ResMeds AutoSet™ til din søvnapnø? Hvordan virker det præcist? Find svarene på disse og andre AutoSet ofte stillede spørgsmål nedenfor.

Q. Hvad er fordelene ved at bruge ResMed AutoSet-apparater?

A. AutoSet-apparater justerer trykket på et åndedrætsbasis, der passer til dine personlige vejrtrækningsbehov i løbet af natten. Som et resultat får du det mindste pres, der kræves for effektiv behandling, og disse lavere gennemsnitlige tryk forbedrer komforten

Q. Hvordan ved apparatet at den skal justere trykket i AutoSet-tilstand?

A. Når du falder i søvn, og dit trykbehov begynder at variere, reagerer dit AutoSet-apparat på tre separate parametre, baseret på graden af luftvejsblokering forårsaget af din søvnapnø: indåndingsstrømbegrænsning, snorken og apnøer. AutoSet-apparatet øger automatisk trykket, da luftvejsblokeringen begynder at forekomme for at minimere chancerne for, at den udvikler sig til en apnø.

Q. Hvordan håndterer AutoSet-apparatet hypoapnø-hændelser?

A. AutoSet-apparater responderer på hypoapnø-hændelser, når de er forbundet med luftvejsblokering. Hypoapnøer, der ikke er forbundet med luftvejsblokering, kan ikke behandles med forøget tryk, og som sådan vil et AutoSet-apparattryk ikke blive øget i disse tilfælde.

Q. Hvor hurtigt evaluerer og responderer AutoSet-apparater på ændringer?

A. AutoSet-apparater evaluerer vejrtrækningen og tilstanden af den øvre luftvej på et åndedrætsbasis. Så snart en begivenhed er registreret, justeres trykket i overensstemmelse med graden af obstruktion.

Q. Jeg har hørt, at APAP-tilstande kun virker for personer med lavt til moderat pres. Er det sandt?

A.Faktisk er det modsatte sandt. AutoSet-teknologien giver de største fordele for mennesker på 10 cm H2O eller mere.

Q. Jeg overvejer at købe en enhed med APAP-tilstand. Hvorfor skal jeg vælge ResMeds AutoSet i stedet for andre?

A. Vores AutoSet-algoritme er blevet klinisk valideret i adskillige tredjepartsprøver og peer-reviewed journaler i mere end et årti og er løbende udviklet og forbedret i løbet af den tid for at give optimal komfort og effektivitet.