Juridisk ansvarsfraskrivelse

ResMed har udarbejdet denne hjemmeside som en generel informationstjeneste. ResMed er ikke ansvarlig for fejl, udeladelse, vildledelse eller fejlinformation på denne side.

Alle medicinske oplysninger gives udelukkende som generel information. Det er ikke en erstatning for råd fra en registreret læge eller anden læge.

Produktinformation findes også som generel information. Det er ikke en erstatning for brugervejledninger eller anden dokumentation, der leveres sammen med ResMed-produkter eller nogen erstatning for råd fra en registreret læge eller anden læge.

Ikke alle produkter, der er beskrevet på dette websted, kan være tilgængelige i alle lande. Specielt når et produkt har forskellige varenumre, er de europæiske produkter i overensstemmelse med direktivet om medicinsk udstyr (93/42 / EØF) og er i overensstemmelse med lokale bestemmelser og har CE-mærkning. Produkter uden CE-mærkning bør ikke sælges i Europa.

Produktspecifikationerne kan ændres uden varsel.

I nogle lande er nogle eller alle de produkter, der er beskrevet på dette websted, kun tilgængelige efter recept fra en læge.

ResMed understøtter ikke eksterne websider, der er knyttet til dette websted.

Alt indhold på dette websted er beskyttet af copyright, der ejes eller er licenseret af ResMed.

Ved at klikke på et link og downloade en produktmanual fra dette websted, bekræfter du, at du enten er en slutbruger af det pågældende produkt, en handelspartner eller en læge, der søger oplysninger om produktet for at vurdere, om det passer til patienter.

Downloading af dette materiale af enhver organisation (bortset fra ResMeds handelspartnere) i forbindelse med kommercielt salg eller andet salg af de beskrevne produkter er forbudt.