Om os

Hos ResMed (NYSE: RMD, ASX: RMD) pionerer vi innovative løsninger der behandler og holder folk ude af hospitalet, og giver dem mulighed for at leve et sundere liv i højere kvalitet. Vores cloud-connected medicinsk udstyr transformerer pleje til personer med søvnapnø, KOL og andre kroniske lidelser. Vores omfattende softwareplatforme uden-for-hospitalet understøtter de professionelle og plejepersonale, der hjælper folk med at blive sunde i hjemmet eller plejeindstillingen efter eget valg. Ved at give bedre omsorg forbedrer vi livskvaliteten, reducerer påvirkningen af en kronisk sygdom og lavere omkostninger for forbrugere og sundhedssystemer i mere end 120 lande.

Changing lives with every breath

“Our new brand will be front and center as we continue making a difference to patients, to physicians, and to healthcare systems. It’s exciting and it’s just the first step in what will be a landmark year for ResMed, with launches of game-changing products and solutions.”

Mick Farrell, CEO ResMed

Hos ResMed, mener vi at hvert åndedrag er en gave.
Og fra den dag, vi begyndte på banebrydende søvnapnø-behandling i 1989, har vores formål været at udbrede viden og levere livsforandrende produkter og løsninger til patienter, der lider af søvnforstyrret vejrtrækning og andre respiratoriske lidelser.

Mere end 25 år senere afslører vi et nyt brand, som styrker vores placering som industrileder og endnu vigtigere vores engagement i at forbedre livet.
For at afspejle vores opdaterede brand har vi opdateret vores logo.

Den blå-røde puls-kurve symboliserer ikke kun overgangen fra deoxygeneret til oxygeneret blod med hvert åndedrag og slag i hjertet, men det repræsenterer netop den grund til, at vi er her i dag som organisation; at gøre hver åndedrag til en chance for positiv forandring.

ResMed (NYSE:RMD) ændrer liv med prisvindende medicinsk udstyr og avancerede cloud-baseret softwareapplikationer, der bedre diagnosticerer, behandler og styrer søvnapnø, kronisk obstruktiv lungesygdom (KOL) og andre kroniske lidelser.
ResMed er en global leder inden for telemedicinsk pleje, med mere end 3 millioner patienter fjern-overvåget hver dag. Vores stærke team på 5.000 er engageret for at skabe verdens bedste teknologidrevet medicinskudstyr virksomhed – forbedre livskvaliteten, reducere påvirkningen af kronisk sygdom og spare omkostninger i sundhedsvæsenet i mere end 100 lande.

Vores Vision og Mission

Vores vision er at være den globale løsnings-leder for SDB, KOL og andre større kroniske sygdomme. Vores mission er at forbedre livskvaliteten for patienter, forhindre progression af kroniske sygdomme og reducere de samlede omkostninger i sundhedsvæsenet.

Mål og målsætning

Vi er global leder inden for udvikling, fremstilling og markedsføring af innovative medicinske produkter til behandling og styring af respiratoriske lidelse med fokus på søvnforstyrret vejrtrækning.

Vi sælger et bredt udvalg af produkter i mere end 100 lande verden over via egne kontorer og et netværk af distributører.

Vi forpligter os at fremme innovativ teknologi i søvn- og respiratorisk medicin og kommercialisere innovative produkter, der integrerer disse teknologier globalt. I vores stræben på at nå vores mål vil vi til enhver tid handle etisk ved håndtering af både kunder og medarbejdere.

ResMed historien

I 1981 beskrev og udviklede professor Colin Sullivan og hans kolleger på University of Sydney nasal kontinuerlig positiv luftvejstryk (CPAP), den første vellykkede, non-invasiv behandling for obstruktiv søvnapnø (OSA).

Efter at have offentliggjort de succesfulde resultater i Lancet, søgte Sullivan, som havde patenteret teknologien, en kompatibel partner til at hjælpe med at reklamere for denne livs forandrende teknologi. I 1986 henvendte han sig til Chris Lynch, administrerende direktør hos Baxter Center for Medicinsk Forskning og Vice President af R&D hos Baxter Healthcare, som til gengæld henvendte sig til sin Baxter-medarbejder Dr. Peter Farrell.

I 1987 investerede Farrell på vegne af Baxter i Sullivans teknologi for yderligere at udvikle CPAP prototypen og gennemføre kliniske forsøg på en gruppe patienter med svær søvnapnø. I 1989 besluttede Farrell, efter at Baxter besluttede sig for ikke at gå ind på søvnapnø-markedet, at grundlægge ResMed (kort for “Respiratory Medicine”) for at købe Sullivans søvnteknologi fra Baxter og til at markedsføre sit prototype CPAP-apparat for at tillade skalerbar enhedsproduktion – med andre ord at bringe CPAP til verden som helhed.

Siden da har ResMed leveret Farrells løfte: at gøre CPAP-masker, CPAP-apparater og hjemmestøttende ventilatorer mere behagelige, stille og nemmere at bruge. Det er også blevet verdensledende inden for fjern- og selv-overvågningssoftware, hvor mere end tre millioner patienter verden over overvåges af klinikere. Softwaren vises for at øge patienternes behandlingsfrekvens og klinikernes forretningseffektivitet.

Nyligt bemærkelsesværdige produkter omfatter:

  • 2017: AirTouch F20, en memory foam cushion full face maske til revolutionerende komfort
  • 2017: AirMini, verdens mindste CPAP apparat, vejer mindre end 0,5 kg, udstyret med befugter uden vand og kan betjenes med en app
  • 2016: AirFit 20 nasal og full face maske med InfinitySeal silikone cushion, som har vist at passe 99% og 97% af brugerne1-4
  • 2015: S+, verdens første kontaktløse søvn tracker (den næste generation tracker er SleepScore Max, frigivet i November 2017 af SleepScore Labs, en joint venture mellem ResMed, Dr. Oz and Pegasus Capital)
  • 2014: Air10 Series CPAP apparater der er mindre, mere stille og alle cloud-forbundet
  • 2014: AirSense 10 AutoSet for Her, verdens eneste CPAP udviklet til at behandle kvinde-specifik, mild til moderat obstruktiv søvnapnø
  • 2014: Astral, en let, transportabel livsstøttende respirator til hjemmebrug. I 2016 blev det den første respirator med cloud fjernstyring.

Indtægterne for ResMeds første regnskabsår i 1990 var mindre end $1 mio., og der var kun 9 ansatte. I juli 2017 er ResMed et S&P 500 selskab med en markedsværdi på over $10 milliarder og årlige indkomst på over $2 milliarder. Det beskæftiger mere end 6.000 mennesker globalt og opererer i mere end 120 lande.

I dag er ResMed-grundlæggeren Peter Farrell formand for ResMeds bestyrelse. Hans søn Michael “Mick” Farrell, ResMed medarbejder i mere end 15 år, har været CEO siden 2013.

ResMed's Ledelse

Vores venlige, smarte og dynamiske ledelses team er dedikeret til at levere de rigtige løsninger med de rigtige resultater, hver gang.
http://f1.media.brightcove.com/4/2750693505001/2750693505001_3731915054001_ResMed-brand-eng-1080p.mp4?playerId=2750693746001&lineupId=&affiliateId=&pubId=2750693505001&videoId=3731881549001

ResMed animated logo

Hos ResMed mener vi, at hvert åndedrag er en gave. Og fra den dag, vi begyndte på banebrydende søvnapnø-behandling i 1989, har vores formål været at udbrede viden og levere livsforandrende produkter og løsninger til patienter, der lider af søvnforstyrret vejrtrækning og andre åndedrætslidelser.

Andre videoer

ResMed animated logo

Video player
Hos ResMed mener vi, at hvert åndedrag er en gave. Og fra...