ResMed’s L edelse

ResMeds ledelses team er forpligtet til de højeste standarder for etik og professionel integritet, hvilket omdannes til store partnerskaber med vores kunder, vores leverandører og med vores globale ResMed-team. Vores venlige, smarte og dynamiske ledelses team er dedikeret til at levere de rigtige løsninger med de rigtige resultater, hver gang.

Michael J. Farrell

Administrerende direktør

Michael “Mick” Farrell blev udnævnt til ResMeds administrerende direktør og har fungeret som direktør siden marts 2013. Han tiltrådte selskabet i 2000 og fungerede som præsident for Americas-regionen fra 2011 til 2013, senior vicepræsident for den globale søvnapnø-forretningsenhed fra 2007 til 2011 og forskellige ledende roller inden for marketing og forretningsudvikling.
Før han kom til ResMed, arbejdede Mick inden for managementkonsulentbistand, bioteknologi, kemikalie- og metalproduktion hos virksomheder, herunder Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont og BHP Billiton.
Mick sidder i bestyrelsen for ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), en offentligt virksomhed, et milliardforetagende, der leverer implanterbart medicinsk udstyr til bevægeapparater til patienter i hele verden. Han er også medlem af to udvalg hos Zimmer Biomet: Nominering og ledelse samt kompensations- og ledelsesudvikling. Han er også frivillig administrator af almennyttige organisationer: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital, og Father Joe’s Villages i San Diego i Californien.
Mick har en bachelor i ingeniørvidenskab med udmærkelse fra University of New South Wales, en Master of Science i kemiteknik fra Massachusetts Institute of Technology og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.


Robert Douglas

Vicedirektør og Driftsdirektør

Rob sidder i bestyrelsen for Globus Medical, Inc. (NYSE: GMED), en førende virksomhed inden for muskel- og skeletløsninger, siden december 2019 og er medlem af revisionsudvalget. Han er også som næstformand i bestyrelsen for San Diego Regional Economic Development Corporation (San Diegos regionale økonomiske udviklingskorporation) samt viceformand for bestyrelsen for EvoNexus, en non-profit teknologiinkubator.


David Pendarvis

Administrativ direktør, Global juridisk chef

David Pendarvis blev udnævnt til Administrativ direktør og Global juridisk chef i maj 2011. Ud over disse roller fungerede han som midlertidig direktør for ResMeds EMEA og Japan-regioner fra marts til august 2017. Han blev medlem af ResMed som Global juridisk chef i september 2002, og har været koncernsekretær siden februar 2003. Fra 2005 til 2011 fungerede han som senior vicedirektør for organisationsudvikling.

Før han kom til ResMed, var David partner i advokatfirmaet Gray Cary Ware & Freidenrich LLP fra 2000 til 2002, hvor han specialiserede sig i intellektuel ejendomsret og generel forretnings retssag. Fra 1986 til 2000 var han partner hos Gibson, Dunn & Crutcher LLP. Fra 1984 til 1986 var han jurist hos Hon. J. Lawrence Irving, amerikansk distriktsdommer, det sydlige distrikt i Californien.

David blev valgt til bestyrelsen for WD-40 Company (NASDAQ: WDFC) i december 2017. Han har også fungeret i bestyrelsen for San Diego Regional Chamber of Commerce siden 2013 og Corporate Director’s Forum siden 2010. Fra 2009 til 2016 var han direktør i bestyrelsen for Sequenom, Inc.

David har en Bachelor of Arts fra Rice University; en Juris Doctor (J.D.), cum laude, fra University of Texas School of Law; en Master of Science i udøvende ledelse fra University of San Diego; og en bachelor i statsvidenskab og ledelsesstudier fra Rice University.


Brett Sandercock

Finansdirektør

Brett Sandercock har været finansdirektør siden januar 2006. Tidligere fungerede han som vicedirektør for Treasury and Finance fra november 2004 indtil december 2005, og koncernrevisor og controller fra 1998 til november 2004..

Før han kom til ResMed, Mr. Sandercock, var han manager for finansiel regnskabsføring og koncernrapportering hos Norton Abrasives, en afdeling af den franske multinationale, Saint Gobain, fra marts 1996 til august 1998. Han havde også økonomi- og regnskabsroller fra november 1994 til Marts 1996 hos Health Care of Australia, en stor privat hospitaloperatør. Fra 1989 til 1994 arbejdede han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney og specialiserede sig i revision af klienter, der hovedsageligt var fokuseret på distribution og produktion, finansielle ydelser og teknologi.

Mr. Sandercock har en bachelor i økonomi fra Macquarie University og er en certificeret autoriseret revisor.

Fra juni 2019 og op til nu har han været ikke-udøvende formand for bestyrelsen i Osteopore Limited (ASX: OSX), en australsk og Singapore-baseret virksomhed inden for medicinsk teknologi, der markedsfører produkter til regenerering af knogler inden for en række terapeutiske områder.


Jim Hollingshead

Direktør, Søvn- og respirationspleje

Jim Hollingshead blev udnævnt til direktør for ResMeds Søvn- og respirationspleje i juni 2020, en forlængelse af hans rolle som direktør for Søvn, som han tiltrådte i juli 2017. Han fungerede fra marts 2013 som direktør for virksomhedens Americas-region. Han blev ansat i virksomheden i 2010, hvor han tiltrådte som vicedirektør for Strategi og forretningsudvikling. I 2011 blev hans rolle udvidet til at omfatte ledelse af ResMeds Projekt- og initiativ-enhed, der var ansvarlig for at skabe vækst i forretninger i opstartsfasen.

Jim, der er førende inden for den digitale sundhedsbranche, hjalp med at skabe og udføre ResMeds strategi for at transformere virksomheden – og søvnbehandlingssektoren – ved at introducere indbygget kommunikation på alle deres søvnapnø-enheder, kombineret med skybaserede automatiseringsprogrammer til forretningsprocesser, der hjælper kunderne med at øge deres indtægter og samtidig reducere omkostningerne. Under Jims ledelse lancerede ResMed serien Air10™ med sky-tilsluttede CPAP-maskiner i de amerikanske regioner, hvilket førte til, at aktierne hurtig steg og en hidtil uset indførelse af deres SaaS-platforme. Derfor er ResMed verdens førende inden for CPAP-maskiner og -masker med en ekspanderende portefølje af søvn- og åndedrætsværn og SaaS-baserede tilbud til både patienter og sundhedsudbydere.

Før han kom til ResMed tilbragte Jim 18 år i strategirådgivning, hvor han arbejdede med ledende medarbejdere i en lang række industrier, hovedsageligt biotek, high tech og telekommunikation. Fra 2008 til 2010 var han seniorpartner i strategi og livsvidenskabligpraksis hos Deloitte Consulting med base i San Francisco.

Før det var Jim West Coast administrerende partner for Monitor Group, et førende globalt strategirådgivningsfirma, der arbejdede på forskellige kontorer rundt om i verden og med succes startede og kørte tre forskellige fremgangsmåder, herunder en London-baseret paneuropæisk marketingstrategipraksis.

Jim sidder i øjeblikket i bestyrelserne for Insulet (NASDAQ: PODD), den globale leder inden for digital diabeteshygiejne og slangefri insulinpumpeteknologi; Medical Device Innovation Consortium (MDIC), et partnerskab mellem den offentlige og den private sektor der har til formål at forbedre patientadgang til medicinske teknologier gennem reguleringsorienteret forskning, og SleepScore Labs, en venturestøttet nystartet virksomhed, der bruger ResMeds proprietære søvnfølsomhedsteknologi til at hjælpe med at validere og implementere en bred vifte af løsninger, der forbedrer søvn. Han er også medlem af den udøvende styringskomité for ResMeds joint venture med Verily, der er oprettet for at gøre det muligt for sundhedsudbydere at identificere, diagnosticere, behandle og styre personer med søvnapnø mere effektivt.

Jim har en bachelor i Kunst i historie og internationale relationer med højeste udmærkelse fra Stanford University og en kandidat- og ph.d.-grad i statsvidenskab fra University of California i Berkeley, hvor han blev tildelt en kandidatstuderende stipendium af National Science Foundation.


Katrin Pucknat

Direktør, ResMed Germany

Katrin Pucknat blev udnævnt til ResMeds direktør i Tyskland i november 2018, og ledte paraplyorganisationen ResMed Germany Inc, hvis datterselskaber er ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG og ResMed Medizintechnik GmbH) og specialisthandlen inden for ResMed Deutschland GmbH. Tidligere var hun administrerende direktør for ResMed Healthcare Germany siden juli 2016, og hun har været medlem af ResMeds globale ledelsesteam siden 2017.
Katrin har haft forskellige europæiske lederroller i ResMed, tilbage til 2010. Tidligere var hun vicedirektør for EMEA/APAC Business Transformation, ansvarlig for patientservice, afdelingskontorer, direkte salg og udvikling af nye koncepter inden for ventilation. Som leder af European Marketing, Sleep & Diagnostics var hun ansvarlig for forretninger inden for søvnrelaterede åndedrætsforstyrrelser i Europa.
Før hun kom til ResMed, havde Katrin ledende markedsføringsstillinger i USA og Europa. Hun har over 20 års erfaring inden for medicinsk udstyr med fokus på markedsføring, kommunikation, forretningsinnovation og forretningsudvikling. Hun har en bachelorgrad i handel og markedsføring.


Justin Leong

Direktør, Asien og Latinamerika

Justin Leong blev udnævnt til direktør for ResMed’s asiatiske og latinamerikanske markeder i juni 2020, en forlængelse af hans rolle som direktør for ResMeds vækstmarkeder i Asien, som han tiltrådte i september 2018, og stillingen som regionens senior vicedirektør, som han tiltrådte i 2016. Han er også medlem af bestyrelsen for forskellige datterselskaber af ResMed. Han blev ansat i ResMed i 2013, hvor han tiltrådte stillingen som vicedirektør for Global Strategi. I 2015 fik han stillingen Generel Manager for Greater China.

Før han kom til ResMed var Justin direktør i det London-baseret investeringsfirma HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for erhvervelser og porteføljestyring og fungerede som bestyrelse for flere europæiske sundhedsfirmaer. Fra 1999 til 2004 var han driftskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han rådgav kunder om vækststrategier, operationelle forbedringsprojekter, fusioner og erhvervelser.

Justin har en Bachelor of Commerce og en Bachelor of Laws fra University of New South Wales, Sydney, og en Master of Business Administration fra Harvard Business School.


Vered Keisar

Chief People Officer

Vered Keisar blev udnævnt til ResMed Chief People Officer i marts 2021, ansvarlig for at drive virksomhedens globale kultur- og peoplestrategi. Hun har tidligere været vicepræsident og rådgiver for ResMeds Asien og Latinamerikanske regioner.

Vered har over 25 års bred brancheerfaring lige fra sundhedspleje og lægemidler til forsvar og forsikring. Før hun kom til ResMed i 2012, arbejdede hun i førende advokatfirmaer i Storbritannien, Australien, Japan og Israel.

Vered er kvalificeret til at praktisere jura i England og Wales, Australien og Israel. Hun har en MBA fra Sydney Graduate School of Management, et Diploma of Laws i europæisk konkurrenceret fra King’s College i London, og en Bachelor of Laws fra College of Management Academic Studies i Israel.

Fra 2016 til 2020 var Vered valgt til formand for Australian Diversity and Inclusion Committee for Association of Corporate Counsel, verdens største organisation dedikeret til intern rådgivning, med mere end 45.000 medlemmer i 85 lande.

Siden 2012 har Vered været ambassadør og foredragsholder for Australian National Breast Cancer Foundation.


Hemanth Reddy

Strategichef

Hemanth Reddy blev udnævnt til ResMeds strategichef i september 2013, ansvarlig for virksomhedens globale forretningsstrategi og forretningsudviklings funktioner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth en strategikonsulent i 14 år, rådgivende om en række problemstillinger, herunder forretningsstrategi, forretningsenhedsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vækststrategi på tværs af forbrugerprodukter, high tech, biotek og andre industrier. Han var for nylig chef hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der ledte sit kontor i San Francisco. Før Deloitte var han samarbejdspartner i Monitor Group, hvor han co-ledede virksomhedens finansieringsaktiviteter i Nordamerika og delte lederansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende praksis. Før Monitor Group var han en investeringsbankforbindelse hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådgav kunder til strukturering og gennemførelse af gælds- og aktietilbud samt private equity-transaktioner.

Hemanth har en Master of Business Administration i Finans, Strategi og Marketing fra Northwestern University Kellogg School of Management og en bachelor i datalogi fra Cornell University’s College of Engineering.


Dr. Carlos M. Nunez, M.D.

Medicinaldirektør

Carlos M. Nunez, MD, blev udnævnt til ResMeds medicinaldirektør i januar 2017. Før han kom til ResMed var han senior vicedirektør for medicinske anliggender i Becton, Dickinson og Company, lede kontoret videnskab, medicin og teknologi for dens største afdeling . Før det var han medicinaldirektør hos CareFusion, hvor han byggede og ledede et globalt team, der leverede hele virksomheden medicinsk overvågning.

Fra 2000 til 2011 var Carlos ledende overlæge i Picis, Inc., en branche-førende medicinsk informatikvirksomhed, der blev en del af Optum-divisionen i UnitedHealth Group. Hos Picis / Optum leverede Carlos medicinsk ledelse og klinisk retning for forretningsstrategi, marketing, produktudvikling, salg, implementering og kundeforhold til globale markeder.

Før han arbejdede inden for medicinalindustrien, var Carlos en praktiserende anæstesiolog, intensivist og hospitalist; direktør for forskning i kritisk pleje, informatik og analyse; og Duke University’s uddannelsesmæssige tilknytning ved Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos modtog sin medicinske doktorgrad fra University of Miami School of Medicine, hvor han også afsluttede sin kandidatuddannelse i anæstesiologi, medicinsk kritisk pleje og klinisk forskning.


Bobby Ghoshal

Teknisk direktør

ResMed Teknisk direktør Bobby GhoshalBobby Ghoshal blev udnævnt til direktør af ResMeds Saas-forretning i august 2021, ud over hans rolle som teknisk direktør (CTO), som han har haft siden april 2018. Han har tidligere fungeret som Driftsdirektør for Brightree, en ResMed-ejet udbyder af skybaseret software-as-a-service til ambulant pleje: leverer forbedrede kliniske og forretningsmæssige resultater for hjemmeplejekunder. Før det ledede Bobby informationsteknologifunktionen for de amerikanske, Canada og Latinamerikas kommercielle teams, og drev vedtagelsen af digitale platforme og dataanalyse i hele virksomheden.

Bobby har mere end 25 års erfaring inden for teknologi på tværs af flere brancher, herunder økonomi, halvledere og sundhedsydelser, og arbejdet for virksomheder, herunder Freescale Semiconductor, Motorola, Compuware og Wipro Infotech. Bobby har hjulpet med at opbygge og lede højtydende teams inden for informationsteknologi, halvlederinnovation, digital og forretningsstrategi, informationssikkerhed, avanceret analyse, drift og kundepleje.

Bobby har en kandidatgrad i Business Administration fra Arizona State University og en bachelorgrad i elektronikteknik og telekommunikation fra National Institute of Technology (NIT) i Calicut, Indien.


Andrew Price

Direktør, Global drift

Andrew Price blev udnævnt til direktør for ResMeds globale drift i juli 2017. Han tiltrådte ResMed i 1999, senest fungerede han som direktør for innovation og drift. Han var også i en række ledende roller for virksomheden, herunder senior vicedirektør for global produktion og logistik, vicedirektør for marketing for Asia Pacific og vicedirektør for produktudvikling og marketing i virksomhedens Søvnforstyrret vejrtrækning forretningsenhed. Han blev medlem af ResMed som designingeniør og har en række patenter, der er tildelt over hele verden.

Før han kom til ResMed, havde Andrew en produktudviklingsrolle hos Sunbeam, en producent af forbrugerapparater, og Aristocrat Leisure Industries, en af verdens førende leverandører af spilløsninger.

Andrew uddannede sig fra Advanced Management Program (AMP) ved INSEAD International Business School i Singapore, har en bachelorgrad med ærebevis i industriel design fra University of Technology, Sydney, og er en Lean Six Sigma Green Belt.