ResMed’s Ledelse

ResMeds ledelses team er forpligtet til de højeste standarder for etik og professionel integritet, hvilket omdannes til store partnerskaber med vores kunder, vores leverandører og med vores globale ResMed-team. Vores venlige, smarte og dynamiske ledelses team er dedikeret til at levere de rigtige løsninger med de rigtige resultater, hver gang.

Michael J. Farrell

Administrerende direktør

Mick Farrell blev udnævnt til ResMeds administrerende direktør i marts 2013. Han tiltrådte selskabet i 2000 og fungerede som direktør for Amerika-regionen fra 2011 til 2013, senior underdirektør for det globale søvnapnø-forretningsområde fra 2007 til 2011 og forskellige ledende roller inden for marketing og forretningsudvikling.

Før han kom til ResMed, arbejdede Mick inden for ledelsesrådgivning, bioteknologi, kemikalier og metalproduktion hos Arthur D. Little, Genzyme Corporation (nu en del af Sanofi), The Dow Chemical Company og BHP Billiton.

Mick er i bestyrelsen for ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), et multimilliardær offentligt selskab, der leverer implanterbare medicinske bevægeapparater til patienter globalt. Han er også medlem af to udvalg hos Zimmer Biomet: Nominering og regeringsførelse samt kompensations- og ledelsesudvikling. Han er også frivillig administrator af almennyttige organisationer: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital, La Jolla Playhouse og Museum of Man i San Diego.

Mick har en bachelor i ingeniørvidenskab med førsteklasses æresbevis fra University of New South Wales, en Master of Science i kemiteknik fra Massachusetts Institute of Technology og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.


Robert Douglas

Vicedirektør og Driftsdirektør

Robert Douglas blev udnævnt til ResMeds vicedirektør i marts 2013 og driftsdirektør i september 2011; sammen med ResMed administrerende direktør, Mick Farrell, har han det fulde operationelle ansvar for ResMed og dets datterselskaber.

Tidligere var Rob ResMeds administrerende direktør for Asia Pacific og den globale forsyningskæde fra 2008 til 2011 med ansvar for regionens kommercielle distribution, salgs drift og global produktion; Sydney driftsdirektør fra 2005 til 2008, ansvarlig for virksomhedens produktion og forskning og udvikling; vicedirektør for drift fra 2003 til 2005, ansvarlig for virksomhedens produktion; vicedirektør for ResMeds respirations- og hjerteforretning fra 2002 til 2003; og vicedirektør for virksomhedens markedsføring, da han tiltrådte ResMed i 2001.

Rob fungerer i øjeblikket som næstformand i bestyrelsen for San Diego Regional Economic Development Corporation. Han fungerer også som næstformand i bestyrelsen for EvoNexus, en non-profit teknologi kuvøse.

Rob har en kandidatgrad i erhvervsadministration fra Macquarie University, en bachelor i elektroteknik med førsteklasses æresbevis og en bachelor i videnskab i datalogi fra University of New South Wales, Sydney.


David Pendarvis

Administrativ direktør, Global juridisk chef

David Pendarvis blev udnævnt til Administrativ direktør og Global juridisk chef i maj 2011. Ud over disse roller fungerede han som midlertidig direktør for ResMeds EMEA og Japan-regioner fra marts til august 2017. Han blev medlem af ResMed som Global juridisk chef i september 2002, og har været koncernsekretær siden februar 2003. Fra 2005 til 2011 fungerede han som senior vicedirektør for organisationsudvikling.

Før han kom til ResMed, var David partner i advokatfirmaet Gray Cary Ware & Freidenrich LLP fra 2000 til 2002, hvor han specialiserede sig i intellektuel ejendomsret og generel forretnings retssag. Fra 1986 til 2000 var han partner hos Gibson, Dunn & Crutcher LLP. Fra 1984 til 1986 var han jurist hos Hon. J. Lawrence Irving, amerikansk distriktsdommer, det sydlige distrikt i Californien.

David blev valgt til bestyrelsen for WD-40 Company (NASDAQ: WDFC) i december 2017. Han har også fungeret i bestyrelsen for San Diego Regional Chamber of Commerce siden 2013 og Corporate Director’s Forum siden 2010. Fra 2009 til 2016 var han direktør i bestyrelsen for Sequenom, Inc.

David har en Bachelor of Arts fra Rice University; en Juris Doctor (J.D.), cum laude, fra University of Texas School of Law; en Master of Science i udøvende ledelse fra University of San Diego; og en bachelor i statsvidenskab og ledelsesstudier fra Rice University.


Brett Sandercock

Finansdirektør

Brett Sandercock har været finansdirektør siden januar 2006. Tidligere fungerede han som vicedirektør for Treasury and Finance fra november 2004 indtil december 2005, og koncernrevisor og controller fra 1998 til november 2004..

Før han kom til ResMed, Mr. Sandercock, var han manager for finansiel regnskabsføring og koncernrapportering hos Norton Abrasives, en afdeling af den franske multinationale, Saint Gobain, fra marts 1996 til august 1998. Han havde også økonomi- og regnskabsroller fra november 1994 til Marts 1996 hos Health Care of Australia, en stor privat hospitaloperatør. Fra 1989 til 1994 arbejdede han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney og specialiserede sig i revision af klienter, der hovedsageligt var fokuseret på distribution og produktion, finansielle ydelser og teknologi.

Mr. Sandercock har en bachelor i økonomi fra Macquarie University og er en certificeret autoriseret revisor.


Jim Hollingshead

Direktør, Søvn

Jim Hollingshead blev udnævnt til præsident for ResMeds søvn-forretning i juli 2017. Han fungerede tidligere som direktør for virksomhedens America-region, begyndende i marts 2013. Han tiltrådte virksomheden i 2010 som vicedirektør for strategi og forretningsudvikling. I 2011 blev hans rolle udvidet til at omfatte ledelse af ResMed’s projekt og initiativ-enhed, der var ansvarlig for voksende virksomheder i en tidlig fase.

Jim har hjulpet med at skabe og udføre ResMeds strategi for at transformere sin forretning – og søvnterapisektoren – ved at introducere indbygget kommunikation på alle dets medicinske apparater, kombineret med cloud baseret automatiske applikationer til forretningsprocesser, der hjælper kunderne med at øge indtægterne og samtidig reducere omkostningerne . Under Jim’s ledelse i Amerika-regionen lancerede ResMed Air10 ™ -serien af cloud forbundne CPAP-maskiner, hvilket førte til hurtig stigning i aktier og en hidtil uset vedtagelse af dens SaaS-platforme. Som et resultat er ResMed verdens førende virksomhed inden for fjernovervågning af patienter med en ekspanderende portefølje af enheds- og SaaS-baserede tilbud til både patienter og sundhedsudbydere.

Før han kom til ResMed tilbragte Jim 18 år i strategirådgivning, hvor han arbejdede med ledende medarbejdere i en lang række industrier, hovedsageligt biotek, high tech og telekommunikation. Fra 2008 til 2010 var han seniorpartner i strategi og livsvidenskabligpraksis hos Deloitte Consulting med base i San Francisco.

Før det var Jim West Coast administrerende partner for Monitor Group, et førende globalt strategirådgivningsfirma, der arbejdede på forskellige kontorer rundt om i verden og med succes startede og kørte tre forskellige fremgangsmåder, herunder en London-baseret paneuropæisk marketingstrategipraksis.

Jim sidder i øjeblikket i bestyrelsen for SleepScore Labs, et joint venture mellem ResMed, Pegasus Capital og Oz Media, med det formål at skabe et forbrugermarked for videnskabeligt validerede søvnløsninger som SleepScore, verdens første søvntracking mobil-app uden kontakt.

Jim har en bachelor i Kunst i historie og internationale relationer med højeste udmærkelse fra Stanford University og en kandidat- og ph.d.-grad i statsvidenskab fra University of California i Berkeley, hvor han blev tildelt en kandidatstuderende stipendium af National Science Foundation.


Richie McHale

Direktør, Respiration

Richie McHale blev udnævnt til direktør for ResMed’s respiratoriske-forretning i juli 2017. Han fungerede tidligere som selskabets personaledirektør, begyndt i november 2013, og tiltrådte ResMed i 2011 som direktør for den britiske forretningsafdeling, hvilket førte til en stærk vækst i regionen.

Richie har 25 års erfaring inden for biovidenskabssektoren og arbejder primært i kommercielle roller inden for farmaceutiske, bioteknologiske og medicinske teknologiselskaber. Før han kom til ResMed, var han administrerende direktør for UCB Pharma’s forretningsenheder i Storbritannien og Irland. Han fungerede også som formand for European Medicines Group og medlem af bestyrelsen for Association of British Pharmaceutical Industry (ABPI).

Richie har en kandidatgrad i coachingpsykologi fra Metanoia Institute i London og er tilknyttet både Metanoia Institute og British Psychological Society.


Raj Sodhi

Direktør, SaaS Forretning & Sundhed informatik

Raj Sodhi blev udnævnt til direktør for ResMeds Software as a service (SaaS) forretning i juli 2017 og tilføjede til sin nuværende rolle som direktør for Sundhed informatik, som han blev udnævnt til i 2014. Han var tidligere vicedirektør for det globale Sundhed informatik team, og var med til at opbygge ResMeds HI-styrke og føre til sin nuværende status som verdens førende virksomhed inden for fjernovervågning af patienten, med en udvidet portefølje af enheds- og SaaS-baserede tilbud. Han blev medlem af ResMed i 2012 gennem overtagelsen af Umbian Inc., som han var medstifter og direktør for.

Før ResMed og Umbian arbejdede Raj i finanssektoren med design, udvikling og styring af SaaS-løsninger. Han var senior vicedirektør for forretningsudvikling og teknologisk chef for Skipjack Financial Services fra 2005 til 2009 og medstifter og chefteknologichef for TransActive Ecommerce Solutions fra 2000 til 2005..

Raj har en Master of Business Administration og en Bachelor of Science i matematik og statistik fra Dalhousie University i Halifax, Nova Scotia.


Katrin Pucknat

Administrerende direktør, ResMed Healthcare, Tyskland

Katrin Pucknat blev udnævnt til administrerende direktør for ResMed Healthcare, Tyskland, i juli 2016. ResMed Healthcare er en tysk udbyder af hjemmepleje, der servicerer patienter med søvnforstyrret vejrtrækning, KOL og andre kroniske luftvejssygdomme. Hun tiltrådte ResMed i 2010, senest fungerende som vicedirektør for forretningsomdannelse for ResMeds europæiske og Asien-Stillehavs områder, direktør for ResMeds europæiske søvnforstyrrede vejrtrækningsforretning og forskellige roller som administrerer funktioner inden for ResMed Healthcare i Tyskland, herunder patienttjenester, TPR, feltkontorer og forbrugervirksomhed.

Katrin har mere end 20 års erfaring inden for segmentet medicinsk udstyr med særlig fokus på funktionerne marketing, kommunikation, forretningsinnovation og forretningsudvikling. Før hun kom til ResMed, havde hun forskellige ledende globale markedsføringsroller hos medicinske firmaer i USA og Europa.

Mens hun fik sin brede erfaring med base i det amerikanske marked, erhvervede Katrin en bachelorgrad i forretningsmarkedsføring fra University of Phoenix. Hun har base på ResMed Healthcare hovedkvarter i München, Tyskland..


Justin Leong

Senior Vicedirektør, Asia Vækstmarkeder

Justin Leong blev udnævnt til senior vicedirektør for ResMeds vækstmarkeder i Asien, inklusive Kina og Indien, i maj 2016. Han blev medlem af ResMed i 2013 som vicedirektør for Global Strategi, og tilføjede rollen som Generel Manager for Greater China i 2015.

Før han kom til ResMed var Justin direktør i det London-baseret investeringsfirma HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for erhvervelser og porteføljestyring og fungerede som bestyrelse for flere europæiske sundhedsfirmaer. Fra 1999 til 2004 var han driftskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han rådgav kunder om vækststrategier, operationelle forbedringsprojekter, fusioner og erhvervelser.

Justin har en Bachelor of Commerce og en Bachelor of Laws fra University of New South Wales, Sydney, og en Master of Business Administration fra Harvard Business School.


Nupur Bhushan

Chef for Human Resources

Nupur Bhushan blev udnævnt til ResMeds chef for menneskelige ressourcer i juli 2017 og er ansvarlig for at forbinde ResMeds medarbejder- og virksomhedsstrategier på tværs af 100 lande og mere end 6.000 ansatte. Hun har 17 års HR-erfaring inden for high tech og life sciences industrier på tværs af flere geografier og kulturer. Tidligere fungerede hun som ResMeds vicedirektør for global belønning og mobilitet.

Før hun kom til ResMed i 2014, var Nupur IBMs Asia-Pacific Kompensation & Fordels Direktør, ansvarlig for belønningsstrategi og design i 15 lande og 45.000 ansatte. Hun fungerede også som en administratordirektør i IBM Superannuation Fund.

Nupur har en Master of Business Administration in Human Resources fra Goa Institute of Management i Goa, Indien og en bachelorgrad i kemi fra Delhi University, Indien..


Hemanth Reddy

Strategichef

Hemanth Reddy blev udnævnt til ResMeds strategichef i september 2013, ansvarlig for virksomhedens globale forretningsstrategi og forretningsudviklings funktioner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth en strategikonsulent i 14 år, rådgivende om en række problemstillinger, herunder forretningsstrategi, forretningsenhedsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vækststrategi på tværs af forbrugerprodukter, high tech, biotek og andre industrier. Han var for nylig chef hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der ledte sit kontor i San Francisco. Før Deloitte var han samarbejdspartner i Monitor Group, hvor han co-ledede virksomhedens finansieringsaktiviteter i Nordamerika og delte lederansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende praksis. Før Monitor Group var han en investeringsbankforbindelse hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådgav kunder til strukturering og gennemførelse af gælds- og aktietilbud samt private equity-transaktioner.

Hemanth har en Master of Business Administration i Finans, Strategi og Marketing fra Northwestern University Kellogg School of Management og en bachelor i datalogi fra Cornell University’s College of Engineering.


Dr. Carlos M. Nunez, M.D.

Medicinaldirektør

Carlos M. Nunez, MD, blev udnævnt til ResMeds medicinaldirektør i januar 2017. Før han kom til ResMed var han senior vicedirektør for medicinske anliggender i Becton, Dickinson og Company, lede kontoret videnskab, medicin og teknologi for dens største afdeling . Før det var han medicinaldirektør hos CareFusion, hvor han byggede og ledede et globalt team, der leverede hele virksomheden medicinsk overvågning.

Fra 2000 til 2011 var Carlos ledende overlæge i Picis, Inc., en branche-førende medicinsk informatikvirksomhed, der blev en del af Optum-divisionen i UnitedHealth Group. Hos Picis / Optum leverede Carlos medicinsk ledelse og klinisk retning for forretningsstrategi, marketing, produktudvikling, salg, implementering og kundeforhold til globale markeder.

Før han arbejdede inden for medicinalindustrien, var Carlos en praktiserende anæstesiolog, intensivist og hospitalist; direktør for forskning i kritisk pleje, informatik og analyse; og Duke University’s uddannelsesmæssige tilknytning ved Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos modtog sin medicinske doktorgrad fra University of Miami School of Medicine, hvor han også afsluttede sin kandidatuddannelse i anæstesiologi, medicinsk kritisk pleje og klinisk forskning.


Bobby Ghoshal

Teknisk direktør

ResMed Teknisk direktør Bobby GhoshalBobby Ghoshal blev udnævnt til Teknisk direktør (CTO) for ResMed i april 2018. Han har tidligere fungeret som Driftsdirektør for Brightree, en ResMed-ejet udbyder af skybaseret software-as-a-service til ambulant pleje: leverer forbedrede kliniske og forretningsmæssige resultater for hjemmeplejekunder. Før det ledede Bobby informationsteknologifunktionen for de amerikanske, Canada og Latinamerikas kommercielle teams, og drev vedtagelsen af digitale platforme og dataanalyse i hele virksomheden.

Bobby har mere end 25 års erfaring inden for teknologi på tværs af flere brancher, herunder økonomi, halvledere og sundhedsydelser, og arbejdet for virksomheder, herunder Freescale Semiconductor, Motorola, Compuware og Wipro Infotech. Bobby har hjulpet med at opbygge og lede højtydende teams inden for informationsteknologi, halvlederinnovation, digital og forretningsstrategi, informationssikkerhed, avanceret analyse, drift og kundepleje.

Bobby har en kandidatgrad i Business Administration fra Arizona State University og en bachelorgrad i elektronikteknik og telekommunikation fra National Institute of Technology (NIT) i Calicut, Indien.


Andrew Price

Direktør, Global drift

Andrew Price blev udnævnt til direktør for ResMeds globale drift i juli 2017. Han tiltrådte ResMed i 1999, senest fungerede han som direktør for innovation og drift. Han var også i en række ledende roller for virksomheden, herunder senior vicedirektør for global produktion og logistik, vicedirektør for marketing for Asia Pacific og vicedirektør for produktudvikling og marketing i virksomhedens Søvnforstyrret vejrtrækning forretningsenhed. Han blev medlem af ResMed som designingeniør og har en række patenter, der er tildelt over hele verden.

Før han kom til ResMed, havde Andrew en produktudviklingsrolle hos Sunbeam, en producent af forbrugerapparater, og Aristocrat Leisure Industries, en af verdens førende leverandører af spilløsninger.

Andrew uddannede sig fra Advanced Management Program (AMP) ved INSEAD International Business School i Singapore, har en bachelorgrad med ærebevis i industriel design fra University of Technology, Sydney, og er en Lean Six Sigma Green Belt.

Ved at fortsætte med at gennemse denne side, giver du samtykke til, at cookies kan benyttes. Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Skift indstillinger eller læs mere. eller Læs mere

Administrer dine præferencer vedrørende cookies

Vælg venligst om vores hjemmeside kan bruge krævede og / eller statistiske / marketing cookies, som forklaret nedenfor:

Påkrævede cookies

Disse cookies er essentielle for at hjemmesidens funktioner kan fungere.

Analytiske cookies

Disse cookies giver ResMed mulighed for at analysere brugen af hjemmesiden for at måle og forbedre ydeevnen.

Reklame Cookies

Disse cookies bruges til at hjælpe med at annoncere bedre afhængigt af dine interesser.