Brug af ozon-apparater sammen med ResMed-produkter

ResMed har annonceret en opdatering til sin begrænsede garanti, der kan have indflydelse på, om du vælger at benytte et ozon-apparat sammen med dit ResMed-apparat og -maske. Se venligst ændringerne nedenfor.

ResMed brugervejledninger vejleder patienterne vedrørende den anbefalede metode til periodisk rengøring af ResMeds apparater, komponenter og masker. Nogle patienter vælger at bruge andre midler til at rengøre og/eller desinficere deres udstyr. I takt med den øgede brug af ozon-apparater har ResMed observeret, at langvarig og gentagende brug af et ozon-apparat kan forårsage indvendig skade på et ResMed-apparat.

Opdateret garanti Gældende for salg af ResMed-produkter fra og med den 1. februar 2020 dækker ResMeds begrænsede garanti ikke skader på ResMed-produkter, der er forårsaget af brugen af ozon-apparater.

ResMed har ingen holdning til, om du skal bruge et ozon-apparat. Det er op til dig som patient at afveje bekvemmeligheden ved at bruge et ozon-apparat mod sandsynligheden for potentiel skade på dit ResMed-udstyr. ResMed tydeliggør rengøringsinstruktionerne i sine brugervejledninger. Se venligst din brugervejledning for disse instruktioner.