Opsætning af dit udstyr

CPAP machine and mask close to bed

Hvordan passer udstyret sammen?

Dit behandlingsudstyr består sandsynligvis af en maske, luftslange, apparatet. Du har muligvis også modtaget et fugterkammer.

Tag et kig på dit behandlingsudstyr, og se om du kan identificere alle delene.

At vide, hvad man skal gøre (og hvad man ikke skal gøre), når man opsætter udstyret, kan gøre en positiv forskel for din behandling.

Her er nogle tips fra ResMed:

  • Først skal du sørge for at placere dit apparat på en jævn, stabil overflade, hvor der er lille chance for, at den bliver dækket af bøger eller tøj.
  • Placer den tæt nok på dig, så du kan nå knapperne, mens du er i sengen.
  • Sørg for at der er masser af plads omkring apparatet, og at den ikke er for tæt på en væg eller radiator.

Din behandler eller der hvor du har fået udstyret bør vise dig, hvordan du tilslutter dit apparat og maske. Hvis du har problemer, kan du se brugervejledningen til produktet, som har klare instruktioner om opsætning.

Mere behandlingstart

Brug en fugter
Brug af en befugter kan gøre en positiv forskel for din komfort og oplevelse i behandling. Find ud af, hvad der er anderledes med ResMed's befugtningsløsning.
Fordelene ved behandling
Det er vigtigt at fortsætte behandlingen, selvom det er svært at vænne sig til først. Når du begynder at mærke fordelene, vil du aldrig se dig tilbage.
Vend dig til behandlingen
Hvor længe vil det tage mig at vænne mig til at bruge mit behandlingsudstyr? Du kan hurtigt blive vant til din behandling.