COVID-19 FAQs

Leder du efter ResMeds information om COVID-19? Se vores regelmæssig opdateret FAQ side. Hvis du har brug for flere svar, kan du kontakte vores kundeservice og indsende dine spørgsmål.

Svar til patienter, der har spørgsmål ang. Coronavirus

Coronavirus ændre ikke på din søvnapnø diagnose – hvilket har medført CPAP-behandling
– så du kan fortsætte med at bruge dit CPAP-apparat. Hvis du er blevet diagnosticeret med coronavirus, skal du følge den medicinske vejledning du får af lægen.

Hvis du er blevet testet og diagnosticeret med coronavirus, skal du følge lægens anvisninger. Hos ResMed sælger vi kun vores respiratorer til sundhedsvæsenet efter en henvisning/anbefaling fra lægen/sundhedspersonalet. Den behandling, der kræves til at behandle de værste tilfælde af coronavirus er meget kompleks, og kræver medicinsk ekspertise og klinisk uddannet personale til at administrere. Din sundhedsperson har ekspertisen til at beslutte, hvilken slags behandling der kræves til hver enkelt patient.

Et CPAP-apparat er beregnet til behandling af søvnapnø. Nogle af de værste tilfælde af coronavirus kan føre til respirationssvigt og kan kræve andre specifikke respiratorer, der er beregnet hertil.

ResMed er producent af medicinsk udstyr. Venligst kontakt din læge eller andet sundhedsfagligt personale for råd ang. coronavirus og CPAP-behandling.

ResMed er producent af medicinsk udstyr. Venligst kontakt din læge eller andet sundhedsfagligt personale for råd ang. coronavirus og brugen af oxygen sammen med din CPAP-behandling.

Anbefalinger til desinfektionsprocesser af vores apparater er blevet leveret til dit behandlingssted og sundhedspersonale.

Et CPAP-apparat er beregnet til at være en behandling mod søvnapnø og forhindrer ikke, at du får Covid-19. Venligst henvend dig til Sundhedsstyrelsen eller din læge for at få flere oplysninger om Covid-19 og dets forebyggelse af smittespredning.

Et CPAP-apparat er beregnet til at behandle for søvnapnø. Dit CPAP-apparat hjælper til at forebygge din søvnapnø, og du er ikke i højere risiko for at få Covid-19, hvis du bruger en CPAP. Henvend dig venligst til din læge for mere specifikke oplysninger om din bekymring.

Dit CPAP-apparat er kun ordineret til personlig brug. En CPAP er behandling mod søvnapnø. Nogle af de værste tilfælde af coronavirus kan føre til respirationssvigt og kræve andre, specifikke respiratorer, der er beregnet hertil.

Anbefalinger til desinfektionsprocesser til vores apparater er blevet leveret til det professionelle sundhedspersonale.

Hvis du ønsker at rense dit CPAP-apparat, forklarer apparatets brugervejledning, hvordan du renser den ugentligt. For detaljerede instruktioner om, hvordan du rengør din maske, se brugervejledningen og følgende trin: 1. Vask luftslangen i varmt vand ved hjælp af mildt rengøringsmiddel. Vask ikke i opvaskemaskine eller vaskemaskine. 2. Skyl luftslangen grundigt, og lad den tørre ud af direkte sollys og/eller varme. 3. Aftør apparatets ydre med en tør klud.

Bemærk, at rengøring af ethvert apparat eller maske på den måde, der er anbefalet i brugervejledningen, garanterer ikke dekontaminering eller desinfektion. Kontakt din sundhedsfaglige person for mere information.