Personlig behandling med fjernsupport

FOR SUNDHEDSPERSONALE

ResMed telemedicinske teknologier kan hjælpe dine patienter med at få deres søvnforstyrret vejrtrækning og ventilation under kontrol og giver samtidig øget selvstændighed ifm. behandlingen. Gennem tilsluttede apparater og eksterne fjernstyringsplatforme understøtter vores innovative løsninger dig i den daglige patientpleje. Du kan monitorere behandlingseffekten og opnår samtidig øgede servicekapaciteter og højere effektivitet.

Bevar nærheden til dine patienter med fjernsupport

Opnå øget patientengagement under CPAP-behandling. myAir kan sluttes til CPAP-apparaterne fra ResMed via en trådløs forbindelse. myAir hjælper patienterne med at nå deres behandlingsmål gennem skræddersyet datavisning og personlig vejledning.

Alt om myAir

Monitorer og administrer patientbehandlingen med AirView for Sleep, der er et sikkert og cloud-baseret system designet til at facilitere klinisk fjernsupport til patienter med søvnapnø.

Alt om AirView for Sleep

Strømlinet patientpleje. Få hurtig fjernadgang til detaljerede kliniske behandlingsdata for dine patienter med ventilationsbehov, plus mulighed for anvendelse af brugertilpassede patientfiltre med henblik på at målrette dine behandlingstiltag yderligere. Alt sammen understøttet af AirView for Ventilation.

Alt om AirView for Ventilation

Forretningskontinuitet via fjernmanagement

Lær om vores forskellige løsninger og fremtidige innovationer på plejeområdet, og gør din praksis mere attraktiv med webinarer, ekspertvideoer og tekniske træningsmoduler målrettet sundhedsprofessionelle.

Læs om vores digitale træningsmoduler

For gnidningsfri drift i hverdagen giver ResMeds webshop dig adgang til priser, forsendelse, fakturering og opdateringer på igangværende reparationer 24/7.

Bestil i ResMed Online Store

Tilbyd dine patienter kvalitetsbehandling gennem hele søvnapnø-processen, fra diagnosticering og behandlingsopstart, til behandlingsadministration og løbende forsyning af nyt behandlingsudstyr.

Download vores guide med services

Sådan vælger du den rigtige CPAP-maske til din patient

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle patientens behov og søvnvaner, hvilket gør det nemmere for dig at finde den rette maske. Vælg den passende maske til din søvnapnø-patient fra vores tre forskellige maskekategorier: Alsidig Pasform, Minimalistisk og Frihed.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig Pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Se vores produkter

Se vores udvalg af produkter til behandling af søvnforstyrret vejrtrækning og ventilation.

CPAP-masker

Se vores store udvalg af effektive og behagelige masker.

PAP-apparater

Vores apparater til behandling af søvnapnø leverer diskret og effektiv behandling til patienter med søvnforstyrret vejrtrækning.

Respirationsapparater

Udviklet til at hjælpe dine patienter med at trække vejret lettere og mere behageligt.

Tandskinne

Narval CC leverer brugertilpasset komfort i et kompakt letvægtsapparat til behandling af snorken og OSA.

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]