RGA – Godkendelse af returvarer

Formular til registrering af RGA-sager

Her registrerer du din garanti eller reparationsanmodning elektronisk.Alle henvendelser af denne type skal have et særskilt RGA-nr.Hvis forespørgslen gælder for forkerte ordrer og fejlforsendelser, bedes du kontakte vores kundeservice på tlf. +45 54 75 75 49 eller e-mail ordre@resmed.dk. Hvis du kontakter os via e-mail, skal du IKKE returnere varen, før du har modtaget et RGA-nummer.Udfyld alle felter så præcist som muligt. Alle felter markeret med * SKAL udfyldes. Når du har trykket på “Send registreringen”, vil du modtage en e-mail-kvittering, der vil blive knyttet til enheden. Det er derfor vigtigt, at du angiver en gyldig e-mail-adresse. Din kvittering vil blive sendt til denne e-mail adresse. Du har også mulighed for at udskrive kvitteringen fra kvitteringssiden, hvis du ikke modtager e-mail fra eksterne systemer. Enheden sendes derefter til ResMed Maribo A/S sammen med en kopi af kvitteringen. Tryk blot på “Send registreringen” en gang.

Vi bemærker, at udstyr, der skal sendes til reparation, skal rengøres og desinficeres i overensstemmelse med sundhedsmyndighedernes interne rutiner. Vi forbeholder os ret til at returnere udstyr, der ikke er rengjort i overensstemmelse med disse procedurer.

Kundeinformation

Kundeinformation

Ved at fortsætte med at gennemse denne side, giver du samtykke til, at cookies kan benyttes. Vi bruger cookies til at give dig den bedst mulige oplevelse på vores hjemmeside. Skift indstillinger eller læs mere. eller Læs mere

Administrer dine præferencer vedrørende cookies

Vælg venligst om vores hjemmeside kan bruge krævede og / eller statistiske / marketing cookies, som forklaret nedenfor:

Påkrævede cookies

Disse cookies er essentielle for at hjemmesidens funktioner kan fungere.

Analytiske cookies

Disse cookies giver ResMed mulighed for at analysere brugen af hjemmesiden for at måle og forbedre ydeevnen.

Reklame Cookies

Disse cookies bruges til at hjælpe med at annoncere bedre afhængigt af dine interesser.