Compliance: en forpligtelse og en mulighed

Vores overholdelse af regler som MDR og GDPR understøtter dine muligheder for at operere lovligt og effektivt i det moderne plejemiljø, samtidig med at data opbevares sikkert og privat.

Du kan have tillid til, at ResMed beskytter personoplysninger

ResMed tager overholdelse af lovgivningen alvorligt. Tilsynsmyndighederne for sundhedspleje, data og informationsteknologi udvikler stadig strengere rammer for at sikre, at folks personoplysninger – især følsomme sundhedsdatabeskyttes i alle faser af dataindsamling, -lagring og -analyse. De regulerer også medicinsk udstyr for at sikre, at det leverer en høj standard for ydeevne, sikkerhed og brugervenlighed på alle stadier i produktets livscyklus.

For at kunne operere i fuld compliance i et plejemiljø, skal ResMed og deres partnere overholde relevante regler, bestemmelser og standarder. Vi vælger også at være i compliance, fordi vi mener, at compliance giver os mulighed for at være innovative og udvikle mere effektive, dynamiske løsninger til gavn for alle aktører inden for sundhedspleje. For eksempel:

Forordninger fastsætter standarder for sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, hvilket gør det lettere for ResMed og deres partnere at forbedre vores data-aktiverede økosystem.

Uafhængigt reviderede certificeringer (såsom ISO27001 og HDS) giver sundhedspartnere og patienter objektiv, konkret sikkerhed for kvaliteten af ResMeds systemer og processer og styrker vores ry som en pålidelig, etisk organisation.

Indsamling af data fra det virkelige liv, som kræves i EU’s forordning om medicinsk udstyr (MDR), vil give os større muligheder for at forbedre vores udstyr og løsninger og understøtter vores mål om at skabe forbedringer i patienternes sundhed og livskvalitet.

Streng regulering giver klarhed og sikkerhed

De europæiske regler, der gælder for ResMed, især GDPR i forhold til databeskyttelse og MDR i forhold til apparaters sikkerhed og ydeevne, er beregnet til at være krævende. Som følge heraf kan du føle dig sikker på kvaliteten, robustheden og stringensen i vores sikkerheds- og databeskyttelsessystemer, processer og protokoller og kvaliteten, sikkerheden og ydeevnen af vores medicinske udstyr.