AirSense 11 økosytem - ResMed Danmark

AirSense 11 økosytem: videoforklaringer

AirSense 11-økosystemet tilbyder engagerende supportværktøjer til at guide dine patienter og tilsluttede funktioner til at hjælpe dig med at forstå, hvordan de har det, fejlfinde tidlige problemer og målrette indgreb, hvor der er mest behov for dem.

Hjælp dine patienter med at komme i gang

Personal Therapy Assistant (PTA) slutter sig til din patient på deres CPAP-rejse og giver påmindelser om opsætningsinstruktioner, akklimatisering af lufttrykket og hjælp til masketilpasning. Find denne video og andre fjernopsætningsværktøjer på vores hjemmeside.

Videocenter

Nyttige videoer, som du kan dele med dine patienter. Klik på linket for at downloade filen til din enhed.

AirSense 11 Produktgennemgang Patientoplevelse

 

AirSense 11 Produktgennemgang Personal Therapy Assistant

 

Relaterede produkter

Behandlingsapparat med autojusterende tryk og integreret luftfugter, cellulær tilslutning og forbedrede støttefunktioner.

Se mere

Det sikre*, cloud-baserede AirView-system er designet til at forenkle monitorering, rapportering og fejlfinding ved at give pårørende adgang til data og mulighed for at ændre indstillinger eksternt.

Se mere

myAir giver patienter behandlet med AirSense 11 & 10- og AirCurve 10-apparater mulighed for at følge deres behandling og modtage interaktiv coaching.

Se mere

Referencer:

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produktet.