ResMed’s Ledelse | ResMed

ResMed’s Ledelse

ResMeds ledelses team er forpligtet til de højeste standarder for etik og professionel integritet, hvilket omdannes til store partnerskaber med vores kunder, vores leverandører og med vores globale ResMed-team. Vores venlige, smarte og dynamiske ledelses team er dedikeret til at levere de rigtige løsninger med de rigtige resultater, hver gang.


Michael J. Farrell

Administrerende direktør og bestyrelsesformand

Michael “Mick” Farrell blev udnævnt til ResMeds administrerende direktør og har fungeret som direktør siden marts 2013. I januar 2023 blev han udnævnt til formand for vores bestyrelse. Mick kom til virksomheden i 2000 og fungerede som præsident for Americas-regionen fra 2011 til 2013, senior vicepræsident for den globale søvnapnø-forretningsenhed fra 2007 til 2011 og forskellige ledende roller inden for marketing og forretningsudvikling.
Før han kom til ResMed, arbejdede Mick inden for managementkonsulentbistand, bioteknologi, kemikalie- og metalproduktion hos virksomheder, herunder Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont og BHP.
Mick sidder i bestyrelsen for ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), en offentligt virksomhed, et milliardforetagende, der leverer implanterbart medicinsk udstyr til bevægeapparater til patienter i hele verden. Han er også medlem af to udvalg hos Zimmer Biomet: nominering og ledelse samt kompensations- og ledelsesudvikling. Han er også frivillig administrator af almennyttige organisationer: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital, og Father Joe’s Village’s projekt for de hjemløse i San Diego i Californien.
Mick har en bachelor i ingeniørvidenskab med udmærkelse fra University of New South Wales, en Master of Science i kemiteknik fra Massachusetts Institute of Technology og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.


Robert Douglas

Direktør og Vicedirektør

Robert Douglas blev udnævnt til ResMeds direktør i marts 2013 og vicedirektør i september 2011; sammen med ResMeds administrerende direktør, Mick Farrell, har han det fulde operationelle ansvar for ResMed og dets datterselskaber.

Tidligere var Rob ResMeds vicedirektør for Asien og Stillehavsområdet og den globale forsyningskæde fra 2008 til 2011, ansvarlig for regionens kommercielle distribution, salgsaktiviteter og globale produktion; Sydney vicedirektør fra 2005 til 2008, ansvarlig for virksomhedens fremstilling og forskning og udvikling; underdirektør for drift fra 2003 til 2005, ansvarlig for virksomhedens produktion; underdirektør for ResMeds respirations- og hjerteforretning fra 2002 til 2003; og underdirektør for virksomhed marketing, da han kom til ResMed i 2001.

Rob sidder i bestyrelsen for Globus Medical, Inc. (NYSE: GMED), en førende virksomhed inden for muskuloskeletale løsninger, og er medlem af revisionsudvalget. Han er også næstformand i bestyrelsen for San Diego Regional Economic Development Corporation, samt næstformand i bestyrelsen for EvoNexus, en non-profit teknologiinkubator.

Rob har en Master of Business Administration fra Macquarie University, en Bachelor of Engineering i elektroteknik med førsteklasses udmærkelser og en Bachelor of Science i computervidenskab fra University of New South Wales, Sydney.


David Pendarvis

Administrativ direktør, Global juridisk chef

David Pendarvis blev udnævnt til Administrativ direktør og Global juridisk chef i maj 2011. Ud over disse roller fungerede han som midlertidig direktør for ResMeds EMEA og Japan-regioner fra marts til august 2017. Han blev medlem af ResMed som Global juridisk chef i september 2002, og har været koncernsekretær siden februar 2003. Fra 2005 til 2011 fungerede han som senior vicedirektør for organisationsudvikling.

Før han kom til ResMed, var David partner i advokatfirmaet Gray Cary Ware & Freidenrich LLP fra 2000 til 2002, hvor han specialiserede sig i intellektuel ejendomsret og generel forretnings retssag. Fra 1986 til 2000 var han partner hos Gibson, Dunn & Crutcher LLP. Fra 1984 til 1986 var han jurist hos Hon. J. Lawrence Irving, amerikansk distriktsdommer, det sydlige distrikt i Californien.

David blev valgt til bestyrelsen for WD-40 Company (NASDAQ: WDFC) i december 2017. Han har også fungeret i David blev valgt til bestyrelsen for WD-40 Company (NASDAQ: WDFC) i december 2017. Han har også fungeret i bestyrelsen for San Diego Regional Chamber of Commerce siden 2013 og Corporate Director’s Forum siden 2010. Fra 2009 til 2016 var han direktør i bestyrelsen for Sequenom, Inc.

David har en Bachelor of Arts fra Rice University; en Juris Doctor (J.D.), cum laude, fra University of Texas School of Law; en Master of Science i udøvende ledelse fra University of San Diego; og en bachelor i statsvidenskab og ledelsesstudier fra Rice University.


Brett Sandercock

Finansdirektør

Brett Sandercock har været finansdirektør siden januar 2006. Tidligere fungerede han som vicedirektør for Treasury and Finance fra november 2004 indtil december 2005, og koncernrevisor og controller fra 1998 til november 2004.

Før han kom til ResMed, var Brett manager for finansiel regnskabsføring og koncernrapportering hos Norton Abrasives, en afdeling af den franske multinationale, Saint Gobain, fra marts 1996 til august 1998. Han havde også økonomi- og regnskabsroller fra november 1994 til Marts 1996 hos Health Care of Australia, en stor privat hospitaloperatør. Fra 1989 til 1994 arbejdede han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney og specialiserede sig i revision af klienter, der hovedsageligt var fokuseret på distribution og produktion, finansielle ydelser og teknologi.

Brett har en bachelorgrad i økonomi fra Macquarie University og er en certificeret autoriseret revisor.

Fra juni 2019 til august 2021 har han været ekstern formand for bestyrelsen i Osteopore Limited (ASX: OSX), en australsk og Singapore-baseret virksomhed inden for medicinsk teknologi, der markedsfører produkter til regenerering af knogler inden for en række terapeutiske områder.


Lucile Blaise

Direktør, Søvn- & respirationspleje

Lucile Blaise blev udnævnt til ResMed’s direktør for Søvn- og respirationspleje i juli 2022 med ansvar for at lede ResMed’s kerneforretning: at levere cloud-tilsluttelige enheder samt masker og andet tilbehør til millioner af mennesker verden over, der lever med søvnapnø, KOL, astma eller andre kroniske sygdomme.

Lucile er en førende ekspert i den medicinske industri med over 25 års erfaring. Hun var tidligere ResMed’s vicedirektør for Søvn- og respirationspleje for Vesteuropa fra 2015, hvor hun ikke blot styrede regionens vækststrategi, men også var medvirkende til at etablere markedsadgang og godtgørelse til offentlige betalere for telemonitorering i Frankrig og Belgien og telemedicin i Frankrig. Før det var hun vicedirektør for Frankrig og Nordafrika fra 2012 til 2015 og har haft forskellige marketing- og salgsfunktioner hos ResMed inden for Søvn- og respirationspleje-forretningen helt tilbage til 2006.

Lucile er formand for Snitem, Frankrigs førende brancheorganisation for medicinalindustrien, hvor hun har været medlem af bestyrelsen siden 2016. Hun er også bestyrelsesmedlem hos MedTech Europe.

Lucile har en handelsuddannelse fra KEDGE Business School i Talence, Frankrig, og en bachelor i international handel fra University of Sheffield i England. Hun taler tre sprog: Fransk, Engelsk og Spansk.


Katrin Pucknat

Direktør, ResMed Germany

Katrin Pucknat blev udnævnt til ResMeds direktør i Tyskland i november 2018, og ledte paraplyorganisationen ResMed Germany Inc, hvis datterselskaber er ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG og ResMed Medizintechnik GmbH) og specialisthandlen inden for ResMed Deutschland GmbH. Tidligere var hun administrerende direktør for ResMed Healthcare Germany siden juli 2016, og hun har været medlem af ResMeds globale ledelsesteam siden 2017.
Katrin har haft forskellige europæiske lederroller i ResMed, tilbage til 2010. Tidligere var hun vicedirektør for EMEA/APAC Business Transformation, ansvarlig for patientservice, afdelingskontorer, direkte salg og udvikling af nye koncepter inden for ventilation. Som leder af European Marketing, Sleep & Diagnostics var hun ansvarlig for forretninger inden for søvnrelaterede åndedrætsforstyrrelser i Europa.


Før hun kom til ResMed, havde Katrin ledende markedsføringsstillinger i USA og Europa. Hun har over 20 års erfaring inden for medicinsk udstyr med fokus på markedsføring, kommunikation, forretningsinnovation og forretningsudvikling. Hun har en bachelorgrad i handel og markedsføring.rad i handel og markedsføring.


Justin Leong

Direktør, Asien og Latinamerika

Justin Leong blev udnævnt til direktør for ResMed’s asiatiske og latinamerikanske markeder i juni 2020, en forlængelse af hans rolle som direktør for ResMeds vækstmarkeder i Asien, som han tiltrådte i september 2018, og stillingen som regionens senior vicedirektør, som han tiltrådte i 2016. Han er også medlem af bestyrelsen for forskellige datterselskaber af ResMed. Han blev ansat i ResMed i 2013, hvor han tiltrådte stillingen som vicedirektør for Global Strategi. I 2015 fik han stillingen Generel Manager for Greater China.

Før han kom til ResMed var Justin direktør i det London-baseret investeringsfirma HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for erhvervelser og porteføljestyring og fungerede som bestyrelse for flere europæiske sundhedsfirmaer. Fra 1999 til 2004 var han driftskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han rådgav kunder om vækststrategier, operationelle forbedringsprojekter, fusioner og erhvervelser.

Justin har en Bachelor of Commerce og en Bachelor of Laws fra University of New South Wales, Sydney, og en Master of Business Administration fra Harvard Business School.


Vered Keisar

Chief People Officer

Vered Keisar blev udnævnt til ResMed Chief People Officer i marts 2021, ansvarlig for at drive virksomhedens globale kultur- og peoplestrategi. Hun har tidligere været vicepræsident og rådgiver for ResMeds Asien og Latinamerikanske regioner.

Vered har over 25 års bred brancheerfaring lige fra sundhedspleje og lægemidler til forsvar og forsikring. Før hun kom til ResMed i 2012, arbejdede hun i førende advokatfirmaer i Storbritannien, Australien, Japan og Israel.

Vered er kvalificeret til at praktisere jura i England og Wales, Australien og Israel. Hun har en MBA fra Sydney Graduate School of Management, et Diploma of Laws i europæisk konkurrenceret fra King’s College i London, og en Bachelor of Laws fra College of Management Academic Studies i Israel.

Fra 2016 til 2020 var Vered valgt til formand for Australian Diversity and Inclusion Committee for Association of Corporate Counsel, verdens største organisation dedikeret til intern rådgivning, med mere end 45.000 medlemmer i 85 lande.

Siden 2012 har Vered været ambassadør og foredragsholder for Australian National Breast Cancer Foundation.


Hemanth Reddy

Strategichef

Hemanth Reddy blev udnævnt til ResMeds strategichef i september 2013, ansvarlig for virksomhedens globale forretningsstrategi og forretningsudviklings funktioner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth en strategikonsulent i 14 år, rådgivende om en række problemstillinger, herunder forretningsstrategi, forretningsenhedsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vækststrategi på tværs af forbrugerprodukter, high tech, biotek og andre industrier. Han var for nylig chef hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der ledte sit kontor i San Francisco. Før Deloitte var han samarbejdspartner i Monitor Group, hvor han co-ledede virksomhedens finansieringsaktiviteter i Nordamerika og delte lederansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende praksis. Før Monitor Group var han en investeringsbankforbindelse hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådgav kunder til strukturering og gennemførelse af gælds- og aktietilbud samt private equity-transaktioner.

Hemanth har en Master of Business Administration i Finans, Strategi og Marketing fra Northwestern University Kellogg School of Management og en bachelor i datalogi fra Cornell University’s College of Engineering.


Urvashi Tyagi

Chief Technology Officer

Urvashi Tyagi blev udnævnt til Chief Technology Officer i februar 2022, ansvarlig for at lede virksomhedens Digital Health Technology-team til at drive dets verdensførende cloud-baserede digitale sundhedsplatforme, samt investeringer i nye teknologier, herunder kunstig intelligens og maskinlæring.

Urvashi har over 25 års erfaring med softwareudvikling og levering, produktstrategi, økonomi, forretningsudvikling og topledelse. Før hun kom til ResMed, var hun teknologichef og senior vicepræsident for ADP, ansvarlig for dets teknologivision og strategi, produktmodernisering og virksomhedsteknologi. Hun var også den globale chef for kommerciel datateknik for American Express, sammen med ledende roller hos Amazons Audible, Microsoft og IBM.

Urvashi sidder i rådgivende bestyrelser for Worcester Polytechnic Institute (WPI) i Massachusetts og CIONET. Hun har en kandidatgrad i informationsteknologi fra WPI; en MBA i finansiering og iværksætteri fra South Gujarat University i Surat, Indien; og en bachelor i maskinteknik fra Sardar Patel University i V.V.Nagar, Indien.


Carlos M. Nunez, M.D.

Cheflæge

Carlos M. Nunez, M.D., blev udnævnt til ResMed’s cheflæge i januar 2017.

Før han kom til ResMed, var han senior vicedirektør for medicinske anliggender hos Becton, Dickinson and Company, hvor han ledede kontoret for videnskab, medicin og teknologi for virksomhedens største division; cheflæge hos CareFusion, hvor han opbyggede og ledede et globalt team, der stod for det medicinske tilsyn i hele virksomheden; og administrerende lægechef hos Picis, Inc. (en førende virksomhed inden for medicinsk informatik, der senere blev en del af Optum-divisionen i UnitedHealth Group), hvor han var ansvarlig for medicinsk ledelse og klinisk retning for virksomhedens virksomheds- og kommercielle strategier.

Før Carlos arbejdede i den medicinske industri, var han praktiserende anæstesiolog, intensivlæge og hospitalslæge, leder af forskning, informatik og analyse inden for intensiv pleje og leder af Duke Universitys uddannelsestilknytning på Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos er også formand for Consumer Technology Association’s Health division siden januar 2023 og bestyrelsesmedlem i Primasun, et joint venture mellem ResMed og Verily (en Alphabet-virksomhed), der udvikler mere effektive og rimelige digitale veje til at forbedre folks søvn.

Carlos fik sin doktorgrad i medicin fra University of Miami School of Medicine, hvor han også afsluttede sin efteruddannelse i anæstesiologi, intensiv medicin og klinisk forskning.


Amy Wakeham

Chef for kommunikation og investorrelationer

Amy Wakeham blev udnævnt til chef for kommunikation og investorrelationer i april 2023 med ansvar for ledelsesmæssigt tilsyn med ResMeds investorrelationer, interne og eksterne kommunikationsstrategi samt brandkommunikation og styring af ResMed. Som sådan yder hun kommunikationsrådgivning om en bred vifte af forretningsspørgsmål og -initiativer og fungerer som en vigtig talsmand for virksomheden. Hun har tidligere været vicedirektør for virksomhedskommunikation og investorrelationer, siden hun kom til ResMed i juni 2018.

Amy har over 15 års erfaring med at lede integrerede kommunikationsteams og har desuden 10 års praktisk erfaring i vigtige finansroller inden for finans og regnskab. Før hun kom til ResMed, var hun vicedirektør for investorrelationer og kommunikation for Integer Holdings Corporation (NYSE: ITGR) og som seniorleder for investorrelationer og virksomhedskommunikation for Maxwell Technologies (NASDAQ: MXWL). Tidligere i sin karriere var hun vicedirektør for virksomhedskommunikation og investorrelationer hos Leap Wireless (indtil opkøbet af AT&T i 2014) og havde også roller inden for økonomi, finans og regnskab hos Leap. Hun startede sin karriere inden for offentlig revision hos Ernst & Young.

Amy har også været medlem af styregruppen for National Investor Relations Institute’s Senior Roundtable, frivillig hos Girl Scouts of San Diego siden 2018 og frivillig fundraiser for Leukemia and Lymphoma Society siden 2012.

Amy har en bachelor of Science i regnskab fra Pepperdine University og en Master of Business Administration fra University of California i Irvine.