ResMed’s Ledelse | ResMed

ResMed’s Ledelse

ResMeds ledelses team er forpligtet til de højeste standarder for etik og professionel integritet, hvilket omdannes til store partnerskaber med vores kunder, vores leverandører og med vores globale ResMed-team. Vores venlige, smarte og dynamiske ledelses team er dedikeret til at levere de rigtige løsninger med de rigtige resultater, hver gang.

Michael J. Farrell

Administrerende direktør og bestyrelsesformand

Michael “Mick” Farrell blev udnævnt til ResMeds administrerende direktør og har fungeret som direktør siden marts 2013. I januar 2023 blev han udnævnt til formand for vores bestyrelse. Mick kom til virksomheden i 2000 og fungerede som præsident for Americas-regionen fra 2011 til 2013, senior vicepræsident for den globale søvnapnø-forretningsenhed fra 2007 til 2011 og forskellige ledende roller inden for marketing og forretningsudvikling.
Før han kom til ResMed, arbejdede Mick inden for managementkonsulentbistand, bioteknologi, kemikalie- og metalproduktion hos virksomheder, herunder Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont og BHP.
Mick sidder i bestyrelsen for ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), en offentligt virksomhed, et milliardforetagende, der leverer implanterbart medicinsk udstyr til bevægeapparater til patienter i hele verden. Han er også medlem af to udvalg hos Zimmer Biomet: nominering og ledelse samt kompensations- og ledelsesudvikling. Han er også frivillig administrator af almennyttige organisationer: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital, og Father Joe’s Village’s projekt for de hjemløse i San Diego i Californien.
Mick har en bachelor i ingeniørvidenskab med udmærkelse fra University of New South Wales, en Master of Science i kemiteknik fra Massachusetts Institute of Technology og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.


Brett Sandercock

Finansdirektør

Brett Sandercock har været finansdirektør siden januar 2006. Tidligere fungerede han som vicedirektør for Treasury and Finance fra november 2004 indtil december 2005, og koncernrevisor og controller fra 1998 til november 2004.

Før han kom til ResMed, var Brett manager for finansiel regnskabsføring og koncernrapportering hos Norton Abrasives, en afdeling af den franske multinationale, Saint Gobain, fra marts 1996 til august 1998. Han havde også økonomi- og regnskabsroller fra november 1994 til Marts 1996 hos Health Care of Australia, en stor privat hospitaloperatør. Fra 1989 til 1994 arbejdede han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney og specialiserede sig i revision af klienter, der hovedsageligt var fokuseret på distribution og produktion, finansielle ydelser og teknologi.

Brett har en bachelorgrad i økonomi fra Macquarie University og er en certificeret autoriseret revisor.

Fra juni 2019 til august 2021 har han været ekstern formand for bestyrelsen i Osteopore Limited (ASX: OSX), en australsk og Singapore-baseret virksomhed inden for medicinsk teknologi, der markedsfører produkter til regenerering af knogler inden for en række terapeutiske områder.


Michael Rider

Chief Legal Officer

Micheal Rider blev udnævnt til Chief Legal Officer i juli 2023.

I sin nuværende stilling styrer Mike den globale juridiske strategi for en række spørgsmål, herunder forvaltning af intellektuel ejendomsret, antitrust, anti-kickback og andre juridiske risici, virksomhedsledelse, overtagelser, privatliv og retssager. Han har tidligere været ResMeds senior vicedirektør, stedfortrædende global chefjurist og juridisk forretningspartner for ResMeds Sleep & Respiratory Care-team fra juli 2019 til juni 2023, og før det var han ResMeds vicedirektør og chefjurist i USA, da han kom til ResMed i juni 2012.

Mike har næsten 40 års juridisk erfaring. Før han kom til ResMed, var han senior vicepræsident og chefjurist for Callaway Golf (NYSE: MODG), senioradvokat for American Airlines (NASDAQ: AAL), og som advokatfuldmægtig i Gibson Dunn & Crutcher.

Mike er uddannet med magna cum laude fra University of San Diego School of Law, har været chefredaktør for San Diego Law Review, modtog dets Distinguished Alumni Award i 2007 og er i øjeblikket medlem af USD School of Law Board of Visitors. Han er også bestyrelsesmedlem i Corporate Directors Forum.  Mike har en bachelorgrad i farmakologi fra University of Arizona.


Vered Keisar

Chief People Officer

Vered Keisar blev udnævnt til ResMed Chief People Officer i marts 2021, ansvarlig for at drive virksomhedens globale kultur- og peoplestrategi. Hun har tidligere været vicepræsident og rådgiver for ResMeds Asien og Latinamerikanske regioner.

Vered har over 25 års bred brancheerfaring lige fra sundhedspleje og lægemidler til forsvar og forsikring. Før hun kom til ResMed i 2012, arbejdede hun i førende advokatfirmaer i Storbritannien, Australien, Japan og Israel.

Vered er kvalificeret til at praktisere jura i England og Wales, Australien og Israel. Hun har en MBA fra Sydney Graduate School of Management, et Diploma of Laws i europæisk konkurrenceret fra King’s College i London, og en Bachelor of Laws fra College of Management Academic Studies i Israel.

Fra 2016 til 2020 var Vered valgt til formand for Australian Diversity and Inclusion Committee for Association of Corporate Counsel, verdens største organisation dedikeret til intern rådgivning, med mere end 45.000 medlemmer i 85 lande.

Siden 2012 har Vered været ambassadør og foredragsholder for Australian National Breast Cancer Foundation.


Bobby Ghoshal

Chief Commercial Officer, SaaS

Bobby Ghoshal blev udnævnt til Chief Commercial Officer, SaaS i august 2021. Han har tidligere fungeret som ResMeds teknologichef; Chief Operating Officer for Brightree, en ResMed-ejet udbyder af cloud-baseret software-as-a-service til pleje uden for hospitalet; og leder af informationsteknologifunktionen for ResMeds kommercielle teams i USA, Canada og Latinamerika.

Bobby har over 25 års erfaring med teknologi fra flere brancher, herunder finans-, halvleder- og sundhedsbranchen. Han har arbejdet for virksomheder, som f.eks. Freescale Semiconductor, Motorola, Compuware og Wipro Infotech. Bobby har hjulpet med at udvikle og lede højtydende teams inden for informationsteknologi, fornyelse af halvledere, digitalt og forretningsrelateret strategiarbejde, informationssikkerhed, avanceret analyse, drift og kundeservice.

Bobby har en MBA fra Arizona State University i USA og har desuden en bachelorgrad som civilingeniør i elektronik og telekommunikation fra National Institute of Technology (NIT) i Calicut, Indien.


Katrin Pucknat

Chief Marketing Officer

Katrin Pucknat blev udnævnt til Chief Marketing Officer hos ResMed i november 2023 og med ansvar for at styrke ResMeds brand- og kundeoplevelse. Hun er ansvarlig for den overordnede brandindsats, kommunikation, marketing på koncernplan samt regional/performance-baseret marketing. Katrin har tidligere været direktør for Tyskland og stod i spidsen for paraplyorganisationen ResMed Germany Inc, hvis datterselskaber er ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG og ResMed Medizintechnik GmbH) og specialisthandlen inden for ResMed Deutschland GmbH.
Katrin har haft forskellige europæiske lederroller i ResMed, tilbage til 2010. Tidligere var hun vicedirektør for EMEA/APAC Business Transformation, ansvarlig for patientservice, afdelingskontorer, direkte salg og udvikling af nye koncepter inden for ventilation. Som leder af European Marketing, Sleep & Diagnostics var hun ansvarlig for forretninger inden for søvnrelaterede åndedrætsforstyrrelser i Europa.

Før hun kom til ResMed, havde Katrin ledende markedsføringsstillinger i USA og Europa. Hun har over 20 års erfaring inden for medicinsk udstyr med fokus på markedsføring, kommunikation, forretningsinnovation og forretningsudvikling. Hun har en bachelorgrad i handel og markedsføring.rad i handel og markedsføring.


Justin Leong

Chief Product Officer

Justin Leong blev udnævnt til Chief Product Officer i ResMed i november 2023 med ansvar for at opbygge en portefølje af produkter, ydelser, forretningsmuligheder, forretningsmodeller og kundeoplevelser på globalt plan. Han er ansvarlig for produktstyring, hardware- og softwareudvikling, kommerciel transformation, innovation efter forretningsafbrydelse og etablering af nye forretningsmuligheder, brugeroplevelse (UX) og kundeoplevelse (CX), produktdrift, produktstrategi, produktmarketing og forretningsudvikling og partnerskaber. Han er også medlem af bestyrelsen for forskellige datterselskaber af ResMed. Justin har tidligere være direktør for ResMeds asiatiske og latinamerikanske markeder.

Justins tidligere stillinger hos ResMed inkluderer direktør for Asia Growth Markets, senior vicedirektør og administrerende direktør for Storkina. Han startede i ResMed i 2013 som vicedirektør for Global Strategy.

Før han kom til ResMed var Justin direktør i det London-baseret investeringsfirma HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for erhvervelser og porteføljestyring og fungerede som bestyrelse for flere europæiske sundhedsfirmaer. Fra 1999 til 2004 var han driftskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han rådgav kunder om vækststrategier, operationelle forbedringsprojekter, fusioner og erhvervelser.

Justin har en Bachelor of Commerce og en Bachelor of Laws fra University of New South Wales, Sydney, og en Master of Business Administration fra Harvard Business School.


Michael Fliss

Chief Revenue Officer

Mike FlissMichael Fliss blev udnævnt til Chief Revenue Officer hos ResMed i november 2023 med ansvar for at drive en rentabel indtjening og vækst. Han er ansvarlig for globalt salg, kundesupport, salgsoperationer og -aktivering samt markedsadgang for virksomheden. Michael har tidligere været vicedirektør for salg i Nordamerika.
Michael har over 20 års erfaring inden for salg hos ResMed og har ledt flere salgsorganisationer i virksomheden i løbet af sin karrieremæssige fremgang. Han startede som områdeleder i marts 2002 og bevægede sig op gennem rækkerne som leder for corporate account, regionsleder, direktør og områdevicepræsident, før han opnåede sin seneste rolle som vicedirektør for salg i Nordamerika.
Ud over sine daglige ansvarsområder er Michael også bestyrelsesmedlem for LEANIn Sales’ medarbejderressourcegruppe. Han har også været mentor for WOMEN Unlimited, Inc., og har været holdtræner inden for ungdomsfodbold, lacrosse og rugby.
Michael dimitterede fra Canisius University med en bachelorgrad i økonomi.


Hemanth Reddy

Strategichef

Hemanth Reddy blev udnævnt til ResMeds strategichef i september 2013, ansvarlig for virksomhedens globale forretningsstrategi og forretningsudviklings funktioner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth en strategikonsulent i 14 år, rådgivende om en række problemstillinger, herunder forretningsstrategi, forretningsenhedsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vækststrategi på tværs af forbrugerprodukter, high tech, biotek og andre industrier. Han var for nylig chef hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der ledte sit kontor i San Francisco. Før Deloitte var han samarbejdspartner i Monitor Group, hvor han co-ledede virksomhedens finansieringsaktiviteter i Nordamerika og delte lederansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende praksis. Før Monitor Group var han en investeringsbankforbindelse hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådgav kunder til strukturering og gennemførelse af gælds- og aktietilbud samt private equity-transaktioner.

Hemanth har en Master of Business Administration i Finans, Strategi og Marketing fra Northwestern University Kellogg School of Management og en bachelor i datalogi fra Cornell University’s College of Engineering.


Dawn Haake

Chief Quality Officer

Dawn Haake blev udnævnt til ResMed’s Chief Quality Officer i maj 2023. Hun har tidligere været ResMeds vicepræsident for kvalitetssikring siden 2015 og tilføjede vicepræsident for regulatoriske anliggender til sin titel i 2017, hvorefter hun kombinerede dem som vicepræsident for kvalitetssikring og regulatoriske anliggender i 2018. Hendes opgaver omfatter styring og overvågning af kvalitets- og sikkerhedsprocesser i forbindelse med ResMed’s søvn- og respiratoriske udstyr, udstyrsrelaterede digitale løsninger og sundheds-IT-løsninger til B2B SaaS-kunder – samt lovkrav og relaterede politikker i hvert af de mere end 140 lande, som ResMed betjener.

Dawn har over 30 års erfaring inden for den medicinske industri. Tidligere var hun seniordirektør for global kvalitetssikring hos NuVasive (NASDAQ: NUVA), seniorspecialist i kvalitetssikring/CAPA hos Nellcor Puritan Bennett (nu ejet af Medtronic (NYSE: MDT)) og teknisk supportadministrator hos Infrasonics, Inc., en markedsleder inden for respiratorer til intensiv pleje. 

Dawn er bestyrelsessekretær for Twin Oaks Valley Equestrian Association og bestyrelsessekretær for Horse Heritage Conservancy, en 501(c)(3) landbevaringsorganisation i San Diego County. 

Dawn har en bachelorgrad i medicinske kvalitetsstyringssystemer fra University of Massachusetts Amherst og en Associate of Science i matematik og naturvidenskab fra Palomar College i San Marcos, Californien.


Carlos M. Nunez, M.D.

Cheflæge

Carlos M. Nunez, M.D., blev udnævnt til ResMed’s cheflæge i januar 2017.

Før han kom til ResMed, var han senior vicedirektør for medicinske anliggender hos Becton, Dickinson and Company, hvor han ledede kontoret for videnskab, medicin og teknologi for virksomhedens største division; cheflæge hos CareFusion, hvor han opbyggede og ledede et globalt team, der stod for det medicinske tilsyn i hele virksomheden; og administrerende lægechef hos Picis, Inc. (en førende virksomhed inden for medicinsk informatik, der senere blev en del af Optum-divisionen i UnitedHealth Group), hvor han var ansvarlig for medicinsk ledelse og klinisk retning for virksomhedens virksomheds- og kommercielle strategier.

Før Carlos arbejdede i den medicinske industri, var han praktiserende anæstesiolog, intensivlæge og hospitalslæge, leder af forskning, informatik og analyse inden for intensiv pleje og leder af Duke Universitys uddannelsestilknytning på Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos er også formand for Consumer Technology Association’s Health division siden januar 2023 og bestyrelsesmedlem i Primasun, et joint venture mellem ResMed og Verily (en Alphabet-virksomhed), der udvikler mere effektive og rimelige digitale veje til at forbedre folks søvn.

Carlos fik sin doktorgrad i medicin fra University of Miami School of Medicine, hvor han også afsluttede sin efteruddannelse i anæstesiologi, intensiv medicin og klinisk forskning.


Amy Wakeham

Chief Investor Relations Officer

Amy Wakeham blev udnævnt til Chief Investor Relations Officer hos ResMed i november 2023 med ansvar for det overordnede tilsyn og ledelse af interessentengagement på tværs af globale finans- og investorsamfund. Hun har tidligere været Chief Communications Officer og startede i ResMed i juni 2018 som vicedirektør for virksomhedskommunikation og investorrelationer.

Amy har over 15 års erfaring med at lede integrerede kommunikationsteams og har desuden 10 års praktisk erfaring i vigtige finansroller inden for finans og regnskab. Før hun kom til ResMed, var hun vicedirektør for investorrelationer og kommunikation for Integer Holdings Corporation (NYSE: ITGR) og som seniorleder for investorrelationer og virksomhedskommunikation for Maxwell Technologies (NASDAQ: MXWL). Tidligere i sin karriere var hun vicedirektør for virksomhedskommunikation og investorrelationer hos Leap Wireless (indtil opkøbet af AT&T i 2014) og havde også roller inden for økonomi, finans og regnskab hos Leap. Hun startede sin karriere inden for offentlig revision hos Ernst & Young.

Amy har også været medlem af styregruppen for National Investor Relations Institute’s Senior Roundtable, frivillig hos Girl Scouts of San Diego siden 2018 og frivillig fundraiser for Leukemia and Lymphoma Society siden 2012.

Amy har en bachelor of Science i regnskab fra Pepperdine University og en Master of Business Administration fra University of California i Irvine.


Jim Ellis

Chief Compliance Officer

Jim EllisJim Ellis blev udnævnt til Chief Compliance Officer hos ResMed i 2018 med ansvar for etablering af virksomhedens corporate compliance-afdeling og for at føre tilsyn med den globale compliance-funktion.
Før Jim kom til ResMed, var han vicedirektør og Associate General Counsel og leder af global litigation, juridiske reguleringer og compliance hos Hill-Rom Holdings, Inc., en børsnoteret global medicinsk teknologivirksomhed, som blev opkøbt af Baxter International i 2021. Mens Jim var hos Hill-Rom, var han også Chief Compliance Officer og lagde et stort stykke arbejde i en udvidelse af deres globale compliance-funktion. Han har tilbragt næsten 10 år som Chief Regulatory Counsel hos Hospira, Inc., en førende leverandør af injicerbare lægemidler og infusionsteknologier og en global leder inden for biosimilære lægemidler. Hospira blev opkøbt af Pfizer i 2015. Mens han var hos Hospira, var Jim en af de få udvalgte brancherepræsentanter, som arbejdede på at udvikle den amerikanske vej frem for biosimilære lægemidler i henhold til Biologics Price Competition and Innovation Act.
Jim begyndte sin juridiske karriere i en privat praksis og har været en litigationspartner hos advokatfirmaet Bell, Boyd & Lloyd (nu K&L Gates) i Chicago, hvor han koncentrerede sig om generelle kommercielle retssager og repræsenterede regulerede klienter i branchen mod forskellige statslige agenturer, herunder Department of Health & Human Services, Securities & Exchange Commission, Federal Trade Commission og Food & Drug Administration.
Udover jura har Jim også læst til aeronautisk ingeniør på Purdue University og er dimitteret fra University of Illinois. Han har også været uafhængigt medlem af den regulatoriske komité i bestyrelsen for Nurx, Inc., nu en del af Thirty Madison.


Todd Friedman

Chief Information Security Officer

Todd FriedmanTodd Friedman blev udnævnt til Chief Information Security Officer (CISO) hos ResMed i april 2015 med ansvar for virksomhedens sikkerhed, programsikkerhed og global risiko og compliance. Han er ansvarlig for det team, der fastlægger informationssikkerhedsstrategien. Denne strategi omfatter overvågning af programsikkerhedsoperationer, IT-risikostyring, program- og produktsikkerhed samt cloud-sikkerhed og andre aspekter af informationssikkerhed.

Ud over sin rolle som CISO har Todd tidligere været leder for Privacy og fungerede som co-Chief Information Officer (CIO) i mere end et år hos ResMed.

Todd har mere end 20 års erfaring inden for styring af informationsrisiko og -sikkerhed samt ledelse af informationsteknologi fra brancher som sundhedspleje, forbrugerprodukter, underholdning og forsikring. Før Todd startede i ResMed, var han CISO hos Mattel. Hans erfaring omfatter et ophold som seniorvicedirektør og CISO for Universal Music Group, verdens største musikselskab.

Todd er aktiv i cybersikkerhedssamfundet. Han sidder i bestyrelsen for Evanta, er medlem af Security 50, der er en undergruppe af lederudviklings- og netværksfællesskabet G100, og deltager i paneler, hvor han deler viden om sikkerhed. Todd er også medlem af advisory board for CyberStarts og NetSkope.

Han kommer fra Los Angeles og har en MBA fra University of California Los Angeles (UCLA) og en bachelor i humaniora fra UC San Diego. Todd opretholder certificeringer som CISSP (Certified Information Systems Security Professional), CISM (Certified Information Security Manager) og CIPP (Certified Information Privacy Professional) og er endvidere CRISC-certificeret (Risk and Information Systems Control).


Alastair Robertson

Chief Information Officer

Todd FriedmanAlastair Robertson blev udpeget til ResMed Chief Information Officer i februar 2024 og er ansvarlig for at forme ResMeds virksomhedsarkitektur og -systemer, dertil er han med til at påvirke fremtiden inden for digital sundhedspleje ved at føre tilsyn med virksomhedens teknologidrevne, markedsledende vision i strategisk overensstemmelse med mål for virksomheden, kundeoplevelse og omsætning.

Alastair har arbejdet med ledelse inden for det digitale og teknologi i over 20 år, og hans erfaring spænder over flere brancher, herunder virksomheder inden for telekommunikation, medier, konsulentarbejde og lægemidler. Han har en passion for at opbygge og skalere ingeniørteams samt stor ekspertise i at designe driftsmodeller og arbejdsmetoder for virksomheder. Før han kom til ResMed, var Alastair Executive General Manager of Customer Technology hos Insurance Australia Group. Før denne rolle var han CIO hos Qantas Loyalty, og før dette var han i den teknologiske ledelse hos Fox Sports Australia, Seven West Media, Boston Consulting Group og GlaxoSmithKline.

Alastair har en bachelorgrad i informationsvidenskab fra University of Salford i Storbritannien. Han er en lidenskabelig fortaler for det vi her i ResMed kalder tilhørsfølelse, inklusion og mangfoldighed for succes, samt aktiv som mentor og rådgiver for nye talenter.