ResMed’s Ledelse | ResMed

ResMed’s Ledelse

ResMeds ledelses team er forpligtet til de højeste standarder for etik og professionel integritet, hvilket omdannes til store partnerskaber med vores kunder, vores leverandører og med vores globale ResMed-team. Vores venlige, smarte og dynamiske ledelses team er dedikeret til at levere de rigtige løsninger med de rigtige resultater, hver gang.


Michael J. Farrell

Administrerende direktør og bestyrelsesformand

Michael “Mick” Farrell blev udnævnt til ResMeds administrerende direktør og har fungeret som direktør siden marts 2013. I januar 2023 blev han udnævnt til formand for vores bestyrelse. Mick kom til virksomheden i 2000 og fungerede som præsident for Americas-regionen fra 2011 til 2013, senior vicepræsident for den globale søvnapnø-forretningsenhed fra 2007 til 2011 og forskellige ledende roller inden for marketing og forretningsudvikling.
Før han kom til ResMed, arbejdede Mick inden for managementkonsulentbistand, bioteknologi, kemikalie- og metalproduktion hos virksomheder, herunder Arthur D. Little, Sanofi Genzyme, DowDuPont og BHP.
Mick sidder i bestyrelsen for ResMed, Advanced Medical Technology Association (AdvaMed) og Zimmer Biomet (NYSE: ZBH), en offentligt virksomhed, et milliardforetagende, der leverer implanterbart medicinsk udstyr til bevægeapparater til patienter i hele verden. Han er også medlem af to udvalg hos Zimmer Biomet: nominering og ledelse samt kompensations- og ledelsesudvikling. Han er også frivillig administrator af almennyttige organisationer: UC San Diego Foundation, Rady Children’s Hospital, og Father Joe’s Village’s projekt for de hjemløse i San Diego i Californien.
Mick har en bachelor i ingeniørvidenskab med udmærkelse fra University of New South Wales, en Master of Science i kemiteknik fra Massachusetts Institute of Technology og en Master of Business Administration fra MIT Sloan School of Management.


Robert Douglas

Direktør og Vicedirektør

Robert Douglas blev udnævnt til ResMeds direktør i marts 2013 og vicedirektør i september 2011; sammen med ResMeds administrerende direktør, Mick Farrell, har han det fulde operationelle ansvar for ResMed og dets datterselskaber.

Tidligere var Rob ResMeds vicedirektør for Asien og Stillehavsområdet og den globale forsyningskæde fra 2008 til 2011, ansvarlig for regionens kommercielle distribution, salgsaktiviteter og globale produktion; Sydney vicedirektør fra 2005 til 2008, ansvarlig for virksomhedens fremstilling og forskning og udvikling; underdirektør for drift fra 2003 til 2005, ansvarlig for virksomhedens produktion; underdirektør for ResMeds respirations- og hjerteforretning fra 2002 til 2003; og underdirektør for virksomhed marketing, da han kom til ResMed i 2001.

Rob sidder i bestyrelsen for Globus Medical, Inc. (NYSE: GMED), en førende virksomhed inden for muskuloskeletale løsninger, og er medlem af revisionsudvalget. Han er også næstformand i bestyrelsen for San Diego Regional Economic Development Corporation, samt næstformand i bestyrelsen for EvoNexus, en non-profit teknologiinkubator.

Rob har en Master of Business Administration fra Macquarie University, en Bachelor of Engineering i elektroteknik med førsteklasses udmærkelser og en Bachelor of Science i computervidenskab fra University of New South Wales, Sydney.


Brett Sandercock

Finansdirektør

Brett Sandercock har været finansdirektør siden januar 2006. Tidligere fungerede han som vicedirektør for Treasury and Finance fra november 2004 indtil december 2005, og koncernrevisor og controller fra 1998 til november 2004.

Før han kom til ResMed, var Brett manager for finansiel regnskabsføring og koncernrapportering hos Norton Abrasives, en afdeling af den franske multinationale, Saint Gobain, fra marts 1996 til august 1998. Han havde også økonomi- og regnskabsroller fra november 1994 til Marts 1996 hos Health Care of Australia, en stor privat hospitaloperatør. Fra 1989 til 1994 arbejdede han hos Pricewaterhouse Coopers i Sydney og specialiserede sig i revision af klienter, der hovedsageligt var fokuseret på distribution og produktion, finansielle ydelser og teknologi.

Brett har en bachelorgrad i økonomi fra Macquarie University og er en certificeret autoriseret revisor.

Fra juni 2019 til august 2021 har han været ekstern formand for bestyrelsen i Osteopore Limited (ASX: OSX), en australsk og Singapore-baseret virksomhed inden for medicinsk teknologi, der markedsfører produkter til regenerering af knogler inden for en række terapeutiske områder.


Michael Rider

Global chefjurist og sekretær

Michael Rider blev udnævnt til global chefjurist og sekretær i juli 2023.

I sin nuværende stilling styrer Mike den globale juridiske strategi for en række spørgsmål, herunder forvaltning af intellektuel ejendomsret, antitrust, anti-kickback og andre juridiske risici, virksomhedsledelse, overtagelser, privatliv og retssager. Han har tidligere været ResMeds senior vicedirektør, stedfortrædende global chefjurist og juridisk forretningspartner for ResMeds Sleep & Respiratory Care-team fra juli 2019 til juni 2023, og før det var han ResMeds vicedirektør og chefjurist i USA, da han kom til ResMed i juni 2012.

Mike har næsten 40 års juridisk erfaring. Før han kom til ResMed, var han senior vicepræsident og chefjurist for Callaway Golf (NYSE: MODG), senioradvokat for American Airlines (NASDAQ: AAL), og som advokatfuldmægtig i Gibson Dunn & Crutcher.

Mike er uddannet med magna cum laude fra University of San Diego School of Law, har været chefredaktør for San Diego Law Review, modtog dets Distinguished Alumni Award i 2007 og er i øjeblikket medlem af USD School of Law Board of Visitors. Han er også bestyrelsesmedlem i Corporate Directors Forum.  Mike har en bachelorgrad i farmakologi fra University of Arizona.


Lucile Blaise

Direktør, Søvn- & respirationspleje

Lucile Blaise blev udnævnt til ResMed’s direktør for Søvn- og respirationspleje i juli 2022 med ansvar for at lede ResMed’s kerneforretning: at levere cloud-tilsluttelige enheder samt masker og andet tilbehør til millioner af mennesker verden over, der lever med søvnapnø, KOL, astma eller andre kroniske sygdomme.

Lucile er en førende ekspert i den medicinske industri med over 25 års erfaring. Hun var tidligere ResMed’s vicedirektør for Søvn- og respirationspleje for Vesteuropa fra 2015, hvor hun ikke blot styrede regionens vækststrategi, men også var medvirkende til at etablere markedsadgang og godtgørelse til offentlige betalere for telemonitorering i Frankrig og Belgien og telemedicin i Frankrig. Før det var hun vicedirektør for Frankrig og Nordafrika fra 2012 til 2015 og har haft forskellige marketing- og salgsfunktioner hos ResMed inden for Søvn- og respirationspleje-forretningen helt tilbage til 2006.

Lucile er formand for Snitem, Frankrigs førende brancheorganisation for medicinalindustrien, hvor hun har været medlem af bestyrelsen siden 2016. Hun er også bestyrelsesmedlem hos MedTech Europe.

Lucile har en handelsuddannelse fra KEDGE Business School i Talence, Frankrig, og en bachelor i international handel fra University of Sheffield i England. Hun taler tre sprog: Fransk, Engelsk og Spansk.


Bobby Ghoshal

President, SaaS

Bobby Ghoshal blev udnævnt til direktør for ResMeds SaaS-forretning i august 2021. Han har tidligere fungeret som ResMeds teknologichef; Chief Operating Officer for Brightree, en ResMed-ejet udbyder af cloud-baseret software-as-a-service til pleje uden for hospitalet; og leder af informationsteknologifunktionen for ResMeds kommercielle teams i USA, Canada og Latinamerika.

Bobby har over 25 års erfaring med teknologi fra flere brancher, herunder finans-, halvleder- og sundhedsbranchen. Han har arbejdet for virksomheder, som f.eks. Freescale Semiconductor, Motorola, Compuware og Wipro Infotech. Bobby har hjulpet med at udvikle og lede højtydende teams inden for informationsteknologi, fornyelse af halvledere, digitalt og forretningsrelateret strategiarbejde, informationssikkerhed, avanceret analyse, drift og kundeservice.

Bobby har en MBA fra Arizona State University i USA og har desuden en bachelorgrad som civilingeniør i elektronik og telekommunikation fra National Institute of Technology (NIT) i Calicut, Indien.


Katrin Pucknat

Direktør, ResMed Germany

Katrin Pucknat blev udnævnt til ResMeds direktør i Tyskland i november 2018, og ledte paraplyorganisationen ResMed Germany Inc, hvis datterselskaber er ResMed Healthcare (ResMed GmbH & Co. KG og ResMed Medizintechnik GmbH) og specialisthandlen inden for ResMed Deutschland GmbH. Tidligere var hun administrerende direktør for ResMed Healthcare Germany siden juli 2016, og hun har været medlem af ResMeds globale ledelsesteam siden 2017.
Katrin har haft forskellige europæiske lederroller i ResMed, tilbage til 2010. Tidligere var hun vicedirektør for EMEA/APAC Business Transformation, ansvarlig for patientservice, afdelingskontorer, direkte salg og udvikling af nye koncepter inden for ventilation. Som leder af European Marketing, Sleep & Diagnostics var hun ansvarlig for forretninger inden for søvnrelaterede åndedrætsforstyrrelser i Europa.


Før hun kom til ResMed, havde Katrin ledende markedsføringsstillinger i USA og Europa. Hun har over 20 års erfaring inden for medicinsk udstyr med fokus på markedsføring, kommunikation, forretningsinnovation og forretningsudvikling. Hun har en bachelorgrad i handel og markedsføring.rad i handel og markedsføring.


Justin Leong

Direktør, Asien og Latinamerika

Justin Leong blev udnævnt til direktør for ResMed’s asiatiske og latinamerikanske markeder i juni 2020, en forlængelse af hans rolle som direktør for ResMeds vækstmarkeder i Asien, som han tiltrådte i september 2018, og stillingen som regionens senior vicedirektør, som han tiltrådte i 2016. Han er også medlem af bestyrelsen for forskellige datterselskaber af ResMed. Han blev ansat i ResMed i 2013, hvor han tiltrådte stillingen som vicedirektør for Global Strategi. I 2015 fik han stillingen Generel Manager for Greater China.

Før han kom til ResMed var Justin direktør i det London-baseret investeringsfirma HgCapital fra 2006 til 2012, ansvarlig for erhvervelser og porteføljestyring og fungerede som bestyrelse for flere europæiske sundhedsfirmaer. Fra 1999 til 2004 var han driftskonsulent hos Bain & Co. i Sydney, Boston og New York, hvor han rådgav kunder om vækststrategier, operationelle forbedringsprojekter, fusioner og erhvervelser.

Justin har en Bachelor of Commerce og en Bachelor of Laws fra University of New South Wales, Sydney, og en Master of Business Administration fra Harvard Business School.


Dawn Haake

Chief Quality Officer

Dawn Haake blev udnævnt til ResMed’s Chief Quality Officer i maj 2023. Hun har tidligere været ResMeds vicepræsident for kvalitetssikring siden 2015 og tilføjede vicepræsident for regulatoriske anliggender til sin titel i 2017, hvorefter hun kombinerede dem som vicepræsident for kvalitetssikring og regulatoriske anliggender i 2018. Hendes opgaver omfatter styring og overvågning af kvalitets- og sikkerhedsprocesser i forbindelse med ResMed’s søvn- og respiratoriske udstyr, udstyrsrelaterede digitale løsninger og sundheds-IT-løsninger til B2B SaaS-kunder – samt lovkrav og relaterede politikker i hvert af de mere end 140 lande, som ResMed betjener.

Dawn har over 30 års erfaring inden for den medicinske industri. Tidligere var hun seniordirektør for global kvalitetssikring hos NuVasive (NASDAQ: NUVA), seniorspecialist i kvalitetssikring/CAPA hos Nellcor Puritan Bennett (nu ejet af Medtronic (NYSE: MDT)) og teknisk supportadministrator hos Infrasonics, Inc., en markedsleder inden for respiratorer til intensiv pleje. 

Dawn er bestyrelsessekretær for Twin Oaks Valley Equestrian Association og bestyrelsessekretær for Horse Heritage Conservancy, en 501(c)(3) landbevaringsorganisation i San Diego County. 

Dawn har en bachelorgrad i medicinske kvalitetsstyringssystemer fra University of Massachusetts Amherst og en Associate of Science i matematik og naturvidenskab fra Palomar College i San Marcos, Californien.


Vered Keisar

Chief People Officer

Vered Keisar blev udnævnt til ResMed Chief People Officer i marts 2021, ansvarlig for at drive virksomhedens globale kultur- og peoplestrategi. Hun har tidligere været vicepræsident og rådgiver for ResMeds Asien og Latinamerikanske regioner.

Vered har over 25 års bred brancheerfaring lige fra sundhedspleje og lægemidler til forsvar og forsikring. Før hun kom til ResMed i 2012, arbejdede hun i førende advokatfirmaer i Storbritannien, Australien, Japan og Israel.

Vered er kvalificeret til at praktisere jura i England og Wales, Australien og Israel. Hun har en MBA fra Sydney Graduate School of Management, et Diploma of Laws i europæisk konkurrenceret fra King’s College i London, og en Bachelor of Laws fra College of Management Academic Studies i Israel.

Fra 2016 til 2020 var Vered valgt til formand for Australian Diversity and Inclusion Committee for Association of Corporate Counsel, verdens største organisation dedikeret til intern rådgivning, med mere end 45.000 medlemmer i 85 lande.

Siden 2012 har Vered været ambassadør og foredragsholder for Australian National Breast Cancer Foundation.


Carlos M. Nunez, M.D.

Cheflæge

Carlos M. Nunez, M.D., blev udnævnt til ResMed’s cheflæge i januar 2017.

Før han kom til ResMed, var han senior vicedirektør for medicinske anliggender hos Becton, Dickinson and Company, hvor han ledede kontoret for videnskab, medicin og teknologi for virksomhedens største division; cheflæge hos CareFusion, hvor han opbyggede og ledede et globalt team, der stod for det medicinske tilsyn i hele virksomheden; og administrerende lægechef hos Picis, Inc. (en førende virksomhed inden for medicinsk informatik, der senere blev en del af Optum-divisionen i UnitedHealth Group), hvor han var ansvarlig for medicinsk ledelse og klinisk retning for virksomhedens virksomheds- og kommercielle strategier.

Før Carlos arbejdede i den medicinske industri, var han praktiserende anæstesiolog, intensivlæge og hospitalslæge, leder af forskning, informatik og analyse inden for intensiv pleje og leder af Duke Universitys uddannelsestilknytning på Carolinas Medical Center NorthEast.

Carlos er også formand for Consumer Technology Association’s Health division siden januar 2023 og bestyrelsesmedlem i Primasun, et joint venture mellem ResMed og Verily (en Alphabet-virksomhed), der udvikler mere effektive og rimelige digitale veje til at forbedre folks søvn.

Carlos fik sin doktorgrad i medicin fra University of Miami School of Medicine, hvor han også afsluttede sin efteruddannelse i anæstesiologi, intensiv medicin og klinisk forskning.


Andrew Price

Direktør, global drift

Andrew Price blev udnævnt som direktør for ResMeds globale drift i juli 2017. Han sluttede sig til ResMed i 1999 og har senest fungeret som direktør for innovation og drift. Han har desuden haft forskellige seniorlederstillinger i virksomheden, herunder seniorvicedirektør for global produktion og logistik, vicedirektør for marketing i Asien og Stillehavsområdet og vicedirektør for produktudvikling og marketing i virksomhedens forretningsenhed inden for søvnforstyrret vejrtrækning. Han sluttede sig til ResMed som designingeniør og ejer et antal patenter over hele verden.

Før Andrew sluttede sig til ResMed, varetog han stillinger inden for produktudvikling hos Sunbeam, en producent af forbrugerprodukter, og Aristocrat Leisure Industries, en af verdens førende udbydere af gamingløsninger.

Andrew dimitterede fra AMP-programmet (Advanced Management Program) på INSEAD International Business School i Singapore. Han har desuden en bachelorgrad med udmærkelse i industriel design fra University of Technology i Sydney, og har grønt bælte i Lean Six Sigma.


Hemanth Reddy

Strategichef

Hemanth Reddy blev udnævnt til ResMeds strategichef i september 2013, ansvarlig for virksomhedens globale forretningsstrategi og forretningsudviklings funktioner.

Før han kom til ResMed, var Hemanth en strategikonsulent i 14 år, rådgivende om en række problemstillinger, herunder forretningsstrategi, forretningsenhedsstrategi, porteføljestrategi og uorganisk vækststrategi på tværs af forbrugerprodukter, high tech, biotek og andre industrier. Han var for nylig chef hos Monitor Deloitte, Deloitte Consultings strategipraksis, der ledte sit kontor i San Francisco. Før Deloitte var han samarbejdspartner i Monitor Group, hvor han co-ledede virksomhedens finansieringsaktiviteter i Nordamerika og delte lederansvar for Monitor’s Mergers & Acquisitions rådgivende praksis. Før Monitor Group var han en investeringsbankforbindelse hos Donaldson, Lufkin & Jenrette (DLJ) i New York, hvor han rådgav kunder til strukturering og gennemførelse af gælds- og aktietilbud samt private equity-transaktioner.

Hemanth har en Master of Business Administration i Finans, Strategi og Marketing fra Northwestern University Kellogg School of Management og en bachelor i datalogi fra Cornell University’s College of Engineering.


Urvashi Tyagi

Chief Technology Officer

Urvashi Tyagi blev udnævnt til Chief Technology Officer i februar 2022, ansvarlig for at lede virksomhedens Digital Health Technology-team til at drive dets verdensførende cloud-baserede digitale sundhedsplatforme, samt investeringer i nye teknologier, herunder kunstig intelligens og maskinlæring.

Urvashi har over 25 års erfaring med softwareudvikling og levering, produktstrategi, økonomi, forretningsudvikling og topledelse. Før hun kom til ResMed, var hun teknologichef og senior vicepræsident for ADP, ansvarlig for dets teknologivision og strategi, produktmodernisering og virksomhedsteknologi. Hun var også den globale chef for kommerciel datateknik for American Express, sammen med ledende roller hos Amazons Audible, Microsoft og IBM.

Urvashi sidder i rådgivende bestyrelser for Worcester Polytechnic Institute (WPI) i Massachusetts og CIONET. Hun har en kandidatgrad i informationsteknologi fra WPI; en MBA i finansiering og iværksætteri fra South Gujarat University i Surat, Indien; og en bachelor i maskinteknik fra Sardar Patel University i V.V.Nagar, Indien.


Amy Wakeham

Chef for kommunikation og investorrelationer

Amy Wakeham blev udnævnt til chef for kommunikation og investorrelationer i april 2023 med ansvar for ledelsesmæssigt tilsyn med ResMeds investorrelationer, interne og eksterne kommunikationsstrategi samt brandkommunikation og styring af ResMed. Som sådan yder hun kommunikationsrådgivning om en bred vifte af forretningsspørgsmål og -initiativer og fungerer som en vigtig talsmand for virksomheden. Hun har tidligere været vicedirektør for virksomhedskommunikation og investorrelationer, siden hun kom til ResMed i juni 2018.

Amy har over 15 års erfaring med at lede integrerede kommunikationsteams og har desuden 10 års praktisk erfaring i vigtige finansroller inden for finans og regnskab. Før hun kom til ResMed, var hun vicedirektør for investorrelationer og kommunikation for Integer Holdings Corporation (NYSE: ITGR) og som seniorleder for investorrelationer og virksomhedskommunikation for Maxwell Technologies (NASDAQ: MXWL). Tidligere i sin karriere var hun vicedirektør for virksomhedskommunikation og investorrelationer hos Leap Wireless (indtil opkøbet af AT&T i 2014) og havde også roller inden for økonomi, finans og regnskab hos Leap. Hun startede sin karriere inden for offentlig revision hos Ernst & Young.

Amy har også været medlem af styregruppen for National Investor Relations Institute’s Senior Roundtable, frivillig hos Girl Scouts of San Diego siden 2018 og frivillig fundraiser for Leukemia and Lymphoma Society siden 2012.

Amy har en bachelor of Science i regnskab fra Pepperdine University og en Master of Business Administration fra University of California i Irvine.