AirCurve 11 VAuto (BiPAP) behandlingsapparat | ResMed Danmark

AirCurve™ 11 bilevel

AirCurve 11 VAuto BiPAP apparat

Som navnet antyder, leverer bilevel-apparater luft ved to forskellige tryk: et tryk når du ånder ind og et andet, når du ånder ud. Apparaterne i AirCurve 11-serien kombinerer også avancerede algoritmer, der forbedrer din vejrtrækning og komfort hele natten, med online funktioner, der gør din behandling mere personlig

  • Et udklip af AirCurve 11 ASV PaceWave adaptivt servo-ventilationsapparat vist forfra.
  • Et udklip af to AirCurve 11-apparater vist i en vinkel fra siden.
  • Et AirCurve 11-apparat vist forfra på et natbord.
Et udklip af AirCurve 11 ASV PaceWave adaptivt servo-ventilationsapparat vist forfra.
Et udklip af AirCurve 11 ASV PaceWave adaptivt servo-ventilationsapparat vist forfra.
Et udklip af to AirCurve 11-apparater vist i en vinkel fra siden.
Et AirCurve 11-apparat vist forfra på et natbord.

Hæver niveauet for komfort

Et AirCurve 11-apparat og en mobiltelefon på et natbord, hvor brugeren af apparatet sover i sengen iført maske.

Det kan være svært at vænne sig til PAP-behandling i starten, især hvis ubehandlet obstruktiv søvnapnø (OSA) har fået dig til at føle dig træt, eller hvis dit første CPAP-apparat eller behandlingsprogram ikke var den bedste løsning til dine behov.

For at gøre din behandlingsoplevelse bedre inkluderer AirCurve 11 BiPAP-apparat en række komfortfunktioner og teknologier, der hjælper dig med at sove godt og gør det lettere at trække vejret hele natten.

Fordelene ved personlig support med AirCurve 11

AirCurve 11 bilevel-serien er designet til at støtte dig, når du påbegynder din behandling med positivt luftvejstryk (PAP). Uanset om du er nybegynder eller skal skifte til et nyt apparat, er de første par uger afgørende i forhold til at etablere en god rutine. Det er derfor, vi har skabt supplerende værktøjer, såsom myAir-appen, som du kan bruge sammen med AirCurve 11, så du kan udvikle selvtillid og færdigheder:

  • Care Check-In-funktionen fungerer både på apparatet og i myAir-appen. Den kan hjælpe dig med at forbedre dine PAP-færdigheder og øge din selvtillid ved at stille enkle spørgsmål om din behandlingsoplevelse og skræddersy oplysninger om selvhjælp baseret på dine svar. Du kan også vælge at dele dine svar med din behandler, så vedkommende kan se, om du har brug for støtte.
  • MyAir-appens Personal Therapy Assistant (PTA) fungerer også som en hjælpsom ledsager, der giver dig påmindelser om udstyr og hjælper dig med masketilpasning.

To forskellige tryk giver en mere behagelig vejrtrækning

Det er ikke altid lige til at finde et PAP-apparat, der passer til dig, især ikke hvis du har komplekse behov eller tidligere behandling ikke er gået efter planen. I sådanne tilfælde har du muligvis brug for et ‘bilevel’-apparat, der leverer to forskellige tryk – et højere tryk, når du indånder og et lavere tryk, når du ånder ud, så det føles mere behagelig, når du ånder ud.

 

Et rødt cirkelikon med to krydsede pile i midten, der symboliserer automatisk justering af tryk.

Automatisk justering af bilevel-tryk

AirCurve 11 VAuto

Dette apparat leverer to trykniveauer, men disse tryk kan variere i løbet af natten, afhængigt af dine behov. Hvordan fungerer det? Apparatet er i stand til at analysere din vejrtrækning hele natten og justerer trykket tilsvarende. AirCurve 11 VAuto forbedrer komforten yderligere ved at efterligne en naturlig vejrtrækning. Denne type apparat plejer at være velegnet til personer, der har svært ved at ånde ud mod luftstrømmen fra et konventionelt CPAP-apparat, og hvis vejrtrækningsbehov kan ændre sig under deres søvn.

 

AirCurve 11 bilevel-seriens vigtigste komfortfunktioner:

Termometerikon i en blå cirkel

Varm luft, mindre tørhed

Climate Control* opvarmer den luft, du indånder, til en behagelig temperatur og er designet til at reducere risikoen for dannelse af kondens i din luftslange. En indbygget fugter forebygger tørhed i munden.

Et lilla og blåt manometer med et halvmåne-søvnikon for at symbolisere søvn.

Gradvis trykstigning

Rampe-funktionen er der for at hjælpe dig med at falde i søvn. Den fører dig forsigtigt ind i hver behandlingssession ved at øge behandlingstrykket gradvist, indtil det når den indstilling, som din læge har ordineret. Du kan indstille varigheden af ​​Rampe-funktionen, så det passer med den tid, det normalt tager dig at falde i søvn, op til 45 minutter.

Et rundt lilla ikon med en tegning af en kvinde, der sover på ryggen, og flere 'z'er, der symboliserer en rolig søvn.

Behandling der er tilpasset dig

AirCurve 11 VAutos Easy-Breathe-teknologi genskaber dit personlige åndedrætsmønster på en intelligent måde, så vejrtrækningen føles mere naturlig og behandlingen mere komfortabel.

Vejledning til opsætning giver en tryg start på egne præmisser

Udklip af tre mobiltelefoner, der alle viser forskellige skærme fra ResMed myAir-appen.

myAir-appen tilbyder motiverende funktioner som f.eks. Personal Therapy Assistant og Care Check-In, og når du er startet på behandlingen, giver myAir-appen dig en daglig søvnscore, så du kan se, hvor godt du har sovet. Derudover har du adgang til instruktionsvideoer, relevante coachingtips og behandlingsrapporter, der kan hjælpe dig på din rejse.

Hvordan køber jeg dette produkt?

Kontakt vores kundeservice eller din lokale ResMed-repræsentant for flere oplysninger.

AirCurve 11 bilevel-serien - ofte stillede spørgsmål

Begge disse apparater bruges til at behandle søvnapnø. Kontinuerligt positivt luftvejstryk-apparater (eller CPAP-apparater) leverer en konstant, stabil luftstrøm til brugeren via en maske. Det hjælper dem med at holde deres luftveje åbne, mens de sover. Nogle mennesker har svært ved at vænne sig til det faste tryk på et CPAP-apparat, så de kan have fordel af at bruge et bilevel-apparat (også kaldet et BiPAP-apparat). Som navnet antyder, leverer bilevel-apparater to trykniveauer: ét tryk ved indånding og et andet tryk ved udånding.

I S-tilstand vil din læge indstille to behandlingstryk – et til indånding (IPAP) og et til udånding (EPAP). Apparatet vil så levere to forskellige tryk afhængig af, om du ånder ind eller ud.
Derudover kan VAuto-tilstanden variere EPAP og IPAP under hele din behandlingssession alt efter dine behov. Den reagerer også på snorken og apnøer (pause i vejrtrækningen).

Alle AirCurve 11-apparater har en tilgængelig CPAP-tilstand. Spørg din læge om, hvilken tilstand og behandling der passer til dig, da du ikke selv kan ændre tilstanden.

Det afhænger af modellen. Nogle modeller, som AirCurve 11 VAuto og AirCurve 11 ASV PaceWave, kan automatisk justere trykket hele natten for at imødekomme dine skiftende behandlingsbehov. AirCurve 11 S leverer imidlertid et fast EPAP-tryk.

AirCurve 11 VAuto eller S kan give dig nogle ekstra fordele sammenlignet med et standard CPAP-apparat. Det skyldes, at de leverer to forskellige tryk: et højere tryk ved indånding og et lavere ved udånding. Det gør det nemmere for dig at ånde ud mod lufttrykket. Derudover har AirCurve 11 VAuto automatiserede algoritmer, der justerer trykket hele natten for at levere det tryk, du som minimum har brug for på et givet tidspunkt, samt en Easy-Breathe-funktion, der hjælper med at forbedre din komfort og tolerance yderligere.

For at justere komfortindstillinger som Rampe-tid, trykaflastning, slangetemperatur eller Climate Control, skal du trykke på ‘MINE INDSTILLINGER’ på startskærmen og vælge indstillingen fra listen over valgmuligheder. Bemærk, at alle disse indstillinger muligvis ikke er tilgængelige, afhængigt af dit apparats konfiguration – se din brugervejledning for mere information.

Tag et kig på vores side vælg din maske, hvor du kan finde oplysninger om de typer masker, vi tilbyder. Din læge kan rådgive dig yderligere med udgangspunkt i dine behov og præferencer.

Det er vigtigt at rengøre og vedligeholde dit AirCurve 11-apparat, så din behandling forbliver effektiv. Din brugervejledning indeholder detaljerede instruktioner om rengøring og vedligeholdelse.

Relaterede produkter

Motiverende app, der giver dig nem adgang til dine søvndata, samt how-to-videoer, opmuntrende beskeder og meget mere.

Læs mere

Opvarmet luftslange designet til at give dig en konstant temperatur og fugtighed og behagelig søvn til Air11-apparater.

Læs mere

Integreret opvarmet fugter til at modvirke tørhed og overbelastning, til Air11-apparater.

Læs mere

I brugervejledningerne kan du finde relevante oplysninger vedrørende eventuelle kontraindikationer, advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produkterne.

Referencer:

* Climate Control er kun tilgængelig, når ClimateLineAir 11-slange og HumidAir 11-vandbeholder er monteret.

Indhold sidst opdateret: 04/2024.