Hvad er Device Diagnostic? - ResMed Danmark

 

Device Diagnostic

Vær tryg ved apparatets kvalitet.

Hvad er Device Diagnostic?

ResMed tager produktets anvendelighed, sikkerhed og ydeevne alvorligt og overholder sine juridiske forpligtelser i henhold til EUs forordning om medicinsk udstyr 2017/745. Derfor har AirSense 11 en innovativ Device Diagnostic-funktion, der analyserer korte lydklip fra motoren og turbinen for at verificere, om dit apparats støjniveau lever op til vores kvalitetsstandarder.

Hvordan virker Device Diagnostic?

Under apparatets nedkølingsperiode, når behandlingen er stoppet, tager Device Diagnostic et kort, 10 sekunders uddrag af interne lyde fra motor og turbine og analyserer dem for at kontrollere, om dit apparats støjniveau opfylder vores kvalitetsstandarder . Når Device Diagnostic kører, vises følgende meddelelse på skærmen: “Device Diagnostic i gang, det tager 10 sekunder.”. Du kan vælge, hvor ofte du vil have Device Diagnostic til at udføre disse kontroller, eller du kan slå det helt fra.
Bemærk, at Device Diagnostic registrerer oplysninger om apparatets interne lyd ved hjælp af en akustisk sensor. Den registrerer ikke lyde uden for apparatet. For at beskytte personoplysninger konverterer apparatet auditiv information til en kode før overførsel.
For yderligere oplysninger om ResMed’s tilgang til beskyttelse af personlige oplysninger og datatransparens, se venligst www.resmed.com/patientdata.

I brugervejledningen kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.