Tilbehør og pleje af CPAP- og respirationsapparater fra ResMed | ResMed

Tilbehør til CPAP- og ventilationsapparater

For at hjælpe dig med at opleve fordelene ved din behandling tilbyder ResMed et omfattende udvalg af komponenter og tilbehør til søvnapparater, herunder luftfugtere, luftslanger, rejseprodukter, SD-kort og eksterne strømforsyninger.

Strømforsyninger

Vores tilbehør er designet til at give dig frihed, fleksibilitet og ro i sindet. Uanset om du rejser let, bruger dit apparat med et batteri, eller du bare har brug for en ekstra, så har vi en strømforsyning, der passer til dit apparat.

Stativer

Vores funktionelle stativer har en lang række praktiske egenskaber, herunder låsbare hjul og opbevaringskurv. Stativerne udgør en ideel løsning, hvis du har brug for en nem og enkel måde at flytte dit respirationsapparat rundt på klinikken eller i hjemmet.

Filtre

Vores luftfiltre hjælper med at forhindre, at der kommer fine partikler ind i dit apparat.

Hvordan køber jeg tilbehør?

Kontakt vores kundeservice eller din lokale repræsentant for flere oplysninger om køb af produkter fra ResMed.

 

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, at det er udgået.
Besøg vores side med brugervejledninger og tekniske dokumenter for at få adgang til yderligere information.

 

Find flere produkter

Vores søvnapnøapparater er designet til at behandle søvnforstyrret vejrtrækning og dermed øge søvnkomforten.

Se udvalg

Uanset om du har behov for mekanisk ventilation i hjemmet, på hospitalet eller på farten, så er vores alsidige apparater designet til effektiv behandling af en lang række luftvejslidelser.

Se udvalg

Ved hjælp af intuitive grænseflader og letforståelige oversigtsrapporter giver ResMeds behandlingsunderstøttende apps dig et godt overblik. Du kan proaktivt holde øje med din behandling og dele den med din læge.

Se alle behandlingsrelaterede apps fra ResMed

I brugervejledningen kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.

Bemærk, at noget tilbehør muligvis ikke er tilgængeligt i alle lande.

Reference:
*Ikke kompatibel med Air11-apparater. For en komplet liste over kompatible apparater henvises til kompatibilitetstabellen på siden med teknisk dokumentation

[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]