Tilbehør til CPAP- og ventilationsapparater

ResMed tilbyder et bredt udvalg af tilbehør og reservedele til vores søvnapnø- og respirationsapparater.

Slangesystem

Slangesystemet forbinder din maske med dit apparat. Vores slangetilbehør inkluderer blandt andet opvarmede slanger designet til at forebygge kondens. Hertil kommer lette og fleksible slanger til personer med behov for høj bevægelsesfrihed under søvn. Dermed kan du vælge netop det tilbehør, der optimerer og gør din behandling endnu mere komfortabel.

Rejsetilbehør

Vores rejsetilbehør giver dig mulighed for at fortsætte din behandling, mens du er på farten. De robuste og praktiske rejsetasker beskytter dit apparat undervejs på rejsen og er samtidig udført i et yderst brugervenligt design med nem adgang.

Strømforsyninger

Vores tilbehør er designet til at give dig frihed, fleksibilitet og ro i sindet. Vi har den rigtige strømforsyning til dit apparat. Uanset om du ønsker at rejse med så lidt bagage som muligt, bruger dit apparat sammen med et batteri eller bare har brug for en ekstra strømforsyning.

Stativer

Vores funktionelle stativer har en lang række praktiske egenskaber, herunder låsbare hjul og opbevaringskurv. Stativerne udgør en ideel løsning, hvis du har brug for en nem og enkel måde at flytte dit respirationsapparat rundt på klinikken eller i hjemmet.

Hvordan køber jeg tilbehør?

Kontakt vores kundeservice eller din lokale repræsentant for flere oplysninger om køb af produkter fra ResMed.

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, at det er udgået.
Besøg vores side med brugervejledninger og tekniske dokumenter for at få adgang til yderligere information.