AirFit™ F20

Fullfacemaske

Fullfacemaske med fleksibel pasform og en behagelig cushion, der sikrer god behandlingskomfort, selv ved høje behandlingstryk1,2. AirFit F20 er brugervenlig og opretholder en kontinuerlig, tætsiddende pasform1. For Her-modellen er specialdesignet til kvinder.

Brugervenligt design

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

AirFit F20 er designet til at passe til stort set alle ansigtsformer. Faktisk har en international undersøgelse dokumenteret, at AirFit F20 passer 94% af alle patienter.1
Masken omfatter komfortegenskaber såsom en fleksibel silikonepude, der har til formål at skabe en tætsluttende og sikker pasform. Dermed er du sikker på at opnå den fulde behandlingseffekt uanset størrelsen og formen på dit ansigt.

Patienternes foretrukne valg

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

En europæisk undersøgelse har vist, at 92% af patienterne opnåede en behagelig og tætsluttende pasform med AirFit F20.1Masken har et brugervenligt design, der gør AirFit F20 til en naturlig og ukompliceret del af din hverdag. Den fleksible ramme er foret med stof, hvilket både giver ekstra komfort og øget stabilitet3. Tilsammen sikrer disse egenskaber en positiv maskeoplevelse.

Vores AirFit 20 for Her-serie

resmed-airfit-f20-for-her

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirFit F20-maske?

 

Hvordan samler/adskiller jeg min AirFit F20-maske?

 

Hvordan vedligeholder/rengøre jeg min AirFit F20-maske?

Interesseret i at udforske andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at identificere en CPAP-maske, der matcher dine søvnbehov og præferencer.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

References:

    1. ResMed fitting study of 39 patients, conducted in 2015. Data on file; ID A3830701.
    2. AirFit F20 is validated at therapy pressures from 3 to 40 cm H20 – refer to AirFit F20 user guide
    3. ResMed internal study of 22 existing ResMed patients, conducted between 26/04/2016 – 27/05/2016 comparing the market-leading mask with AirFit F20. Preliminary patient study – data on file; ID A3810791.