AirFit F20 og AirFit F20 For Her fullfacemaske| ResMed

AirFit™ F20

Fullfacemaske

Fullfacemaske med fleksibel pasform og en behagelig cushion, der sikrer god behandlingskomfort, selv ved høje behandlingstryk1,2. AirFit F20 er brugervenlig og opretholder en kontinuerlig, tætsiddende pasform1. For Her-modellen er specialdesignet til kvinder.

  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
  • AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
  • airfit-f20-fitting-video-thumbnail
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
airfit-f20-fitting-video-thumbnail

Brugervenligt design

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

AirFit F20 er designet til at passe til stort set alle ansigtsformer. Faktisk har et europæisk studie dokumenteret, at AirFit F20 passer 94% af patienterne.1
Masken omfatter komfortegenskaber såsom en fleksibel silikonepude, der har til formål at skabe en tætsluttende og komfortabel forsegling til dit behandlingsbehov uanset størrelse og formen på dit ansigt.

Patienternes foretrukne valg

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

En europæisk undersøgelse har vist, at 92% af patienterne opnåede en behagelig og tætsluttende pasform med AirFit F20.1Masken har et brugervenligt design, der gør AirFit F20 til en naturlig og ukompliceret del af din hverdag. Den fleksible ramme er foret med stof, hvilket både giver ekstra komfort og øget stabilitet3. Tilsammen sikrer disse egenskaber en positiv maskeoplevelse.

Vores AirFit 20 for Her-serie

resmed-airfit-f20-for-her

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirFit F20-maske?

 

Hvordan samler/adskiller jeg min AirFit F20-maske?

 

Hvordan vedligeholder/rengøre jeg min AirFit F20-maske?

Interesseret i at udforske andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at identificere en CPAP-maske, der matcher dine søvnbehov og præferencer.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

ResMeds blødeste maske til dags dato

Læs mere

Lille, støjsvag og designet til høj bevægelsesfrihed

Læs mere

Fullfacemaske med placering under næsen og med luftslangen oppe på hovedet

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til patienter med følgende eksisterende forhold: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet for at reparere en aneurisme og/eller metalliske splinter i det ene eller begge øjne.

References:

    1. ResMed fitting study of 39 patients, conducted in 2015. Data on file; ID A3830701.
    2. AirFit F20 is validated at therapy pressures from 3 to 40 cm H20 – refer to AirFit F20 user guide
    3. ResMed internal study of 22 existing ResMed patients, conducted between 26/04/2016 – 27/05/2016 comparing the market-leading mask with AirFit F20. Preliminary patient study – data on file; ID A3810791.