AirFit F20 og AirFit F20 For Her fullfacemaske| ResMed

AirFit™ F20

Fullfacemaske

Fullfacemaske med fleksibel pasform og en behagelig cushion, der sikrer god behandlingskomfort, selv ved høje behandlingstryk1,2. AirFit F20 er brugervenlig og opretholder en kontinuerlig, tætsiddende pasform1. For Her-modellen er specialdesignet til kvinder.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

 • AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
 • AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
 • airfit-f20-fitting-video-thumbnail
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
airfit-f20-fitting-video-thumbnail

Brugervenligt design

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

AirFit F20 er designet til at passe til stort set alle ansigtsformer. Faktisk har et europæisk studie dokumenteret, at AirFit F20 passer 94% af patienterne.1
Masken omfatter komfortegenskaber såsom en fleksibel silikonepude, der har til formål at skabe en tætsluttende og komfortabel forsegling til dit behandlingsbehov uanset størrelse og formen på dit ansigt.

Patienternes foretrukne valg

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

En europæisk undersøgelse har vist, at 92% af patienterne opnåede en behagelig og tætsluttende pasform med AirFit F20.1Masken har et brugervenligt design, der gør AirFit F20 til en naturlig og ukompliceret del af din hverdag. Den fleksible ramme er foret med stof, hvilket både giver ekstra komfort og øget stabilitet3. Tilsammen sikrer disse egenskaber en positiv maskeoplevelse.

Vores AirFit 20 for Her-serie

resmed-airfit-f20-for-her

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirFit F20-maske?

 

Hvordan samler/adskiller jeg min AirFit F20-maske?

 

Hvordan vedligeholder/rengør jeg min AirFit F20-maske?

Interesseret i at udforske andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at identificere en CPAP-maske, der matcher dine søvnbehov og præferencer.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

ResMeds blødeste maske til dags dato

Læs mere

En fullfacemaske med en innovativ AdaptiSeal cushion uden hårde dele

Læs mere

Fullfacemaske med placering under næsen og med luftslangen oppe på hovedet

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

 • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
  neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
 • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

References:

  1. ResMed fitting study of 39 patients, conducted in 2015. Data on file; ID A3830701.
  2. AirFit F20 is validated at therapy pressures from 3 to 40 cm H20 – refer to AirFit F20 user guide
  3. ResMed internal study of 22 existing ResMed patients, conducted between 26/04/2016 – 27/05/2016 comparing the market-leading mask with AirFit F20. Preliminary patient study – data on file; ID A3810791.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023