AirFit F30i tube-up fullfacemaske til søvnapnø patienter | ResMed

AirFit™ F30i

Fullfacemaske til søvnapnø patienter

AirFit F30i er en tube-up fullfacemaske der har en behagelig under-næsen cushion. Du kan sove i den position du har vil1 og sige farvel til røde mærker på næseryggen. AirFit F30i er en del af AirFit 30-serien af under-næsen masker.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

En ikke-magnetisk AirFit F30i maske er også tilgængelig, velegnet til personer, der har brug for en maske uden magneter.

  • AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting

Tube-up frihed i en fullfacemaske

søvnapnø-patient-sover-på-maven-med-AirFit-F30i-maske

AirFit F30i tilføjer tube-up, under-næsen friheden til ResMed’s fullfacemaske portefølje. Vend og drej i sengen, sov i enhver position1, læs og slap af naturligt: giver dine søvnapnø patienter den luksus af en fullfacemaske der er designet til at føles naturlig.

 

For nem brug

patient-samler-AirFit-F30i-fullface-CPAP-maske-til-søvnapnø-behandling

Hemmeligheden bag denne fullfacemaskes komfortable og effektive forsegling1 er det ultrakompakte cushion-design, der er buet for at passe komfortabelt rundt om næsen. Den har også en hurtig-afkobling albue, der gør det let at fjerne masken fra slangen.*

En mild, diskret tilgang

patient-sover-med-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-maske

AirFit F30i er designet til at overvinde almindelige behandlingshindringer med en fullfacemaske. Klaustrofobi, gene, personlig fremtræden, ubehag1: F30i giver visuel og fysisk frihed og eliminerer risikoen for røde mærker og ubehag på næseryggen.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

 

 

Hvordan tilpasser jeg min AirFit F30i-fullfacemaske?

Hvordan samler/adskiller jeg min AirFit F30i-maske ?

Hvordan kontrollerer og rengør jeg min AirFit F30i-maske ?

 

Interesseret i at udforske andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at identificere en CPAP-maske, der matcher dine søvnbehov og præferencer.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Flere produkter

En fullfacemaske med en innovativ AdaptiSeal cushion uden hårde dele

Lær mere

AirFit F20 er designet for at passe ethvert ansigt med lethed.

Lær mere

Med slangen oppe på hovedet giver masken frihed til at sove i alle stillinger

Lær mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

*Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

References:

  1. ResMed external clinical study of 51 current full face CPAP mask users, conducted between 24/10/2018 – 20/11/2018, 2018 data on file; ID A4484728.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023