AirFit F40 Minimalistisk fullfacemaske | ResMed Danmark

AirFit™ F40

Behandling behøver ikke at være svært.

Er du på udkig efter en enkel, diskret og behagelig fullfacemaske til behandling af søvnapnø eller non-invasiv ventilationsbehandling?

AirFit F40 kombinerer problemfrit en effektiv behandling med komfort, ydeevne og en strømlinet ansigtskontur. Med en innovativ AdaptiSeal™-cushion uden hårde dele og en let1 og fleksibel ramme er AirFit F40s moderne look designet til at passe ind i din daglige rutine.

Masken indeholder magneter, der kan forstyrre visse implantater eller medicinsk udstyr. Se venligst brugervejledningen for mere information, inklusive kontraindikationer og advarsler vedrørende magneter.

  • En udklip af ResMed AirFit F40-fullfacemaske vist fra siden mod en hvid baggrund.
  • Et udklip af ResMed AirFit F40-fullfacemaske, der drejer rundt mod en hvid baggrund.
  • En kvinde, der demonstrerer, hvordan man tilpasser ResMed AitFit F40-masken.
En udklip af ResMed AirFit F40-fullfacemaske vist fra siden mod en hvid baggrund.
En udklip af ResMed AirFit F40-fullfacemaske vist fra siden mod en hvid baggrund.
Et udklip af ResMed AirFit F40-fullfacemaske, der drejer rundt mod en hvid baggrund.
En kvinde, der demonstrerer, hvordan man tilpasser ResMed AitFit F40-masken.

Strømlinet maskeform og -størrelse - for alle der holder af enkle løsninger

Et par, der sover tæt sammen i sengen, og hvor kvinden har en AirFit F40 CPAP-maske på.

AirFit F40 er designet til at overvinde de mest almindelige barrierer for søvnapnøbehandling – f.eks. bekymringer om personligt udseende, ubehag, klaustrofobi og selvbevidsthed. AirFit F40 er lille, diskret og let2. Faktisk er det vores mindste fullfacemaske.

Det gør den til et godt valg, hvis du bruger briller eller kan lide at læse under behandlingen, da masken sidder under næsen og dermed giver et bredt synsfelt, samtidig med at den har samme effektive forsegling som vores førende AirFit F20-maske, der sidder over næsen.

Hjælper med at skabe en naturlig søvnoplevelse

“Det føltes, som om jeg slet ikke havde en maske på”*

Et rundt lilla ikon med en tegning af en mand, der sover på siden, mens han har en maske på.

AdaptiSeal: Ingen hårde dele, kun blød komfort

AirFit F40-maskens AdaptiSeal-cushion er lavet af blød, smidig silikone uden hårde dele. Det betyder, at den kan forme sig efter dit ansigts form, så du kan hvile dit hoved komfortabelt på din pude, når du sover på siden eller ryggen, samtidig med at den sikrer en effektiv forsegling hele natten.

Et rundt lilla ikon med en tegning af en person med rød farve i ansigtet og et kryds ved siden af for at symbolisere, at man undgår røde mærker i ansigtet.

Masken sidder under næsen, så du undgår røde mærker i ansigtet

AirFit F40-masken sidder under næsen, hvilket reducerer risikoen for røde mærker i ansigtet. Således rapporterede mere end 70 % af patienterne minimale eller ingen mærker på deres hud efter brug af AirFit F40.

Et rundt lilla ikon med en tegning af en person, der sætter en finger op foran læberne for at symbolisere, at masken er støjsvag.

Støjsvag for uforstyrret søvn

QuietAir™ har en ventil, der begrænser støj, og AirFit F40 er derfor mindre tilbøjelig til at forstyrre dig eller din partner i løbet af natten, så I opnår et uforstyrret sovemiljø.

Hurtig og nem at tage af og på

AirFit F40-masken har kun fire punkter til justering og magnetiske clips**, der fører headgearet ind i rammen på få sekunder, mens den korte slange og albuen med quick release gør frakoblingen enkel. I en nylig undersøgelse kunne mere end 70 % af patienterne effektivt tilpasse deres AirFit F40-maske uden hjælp og 100 % af dem vurderede, at den generelt var nem at bruge.

Ofte stillede spørgsmål

AirFit F40 er ResMeds mindste minimalistiske fullfacemaske. AirFit F40 er designet til at overvinde de mest almindelige barrierer for søvnapnøbehandling – f.eks. bekymringer om personligt udseende, ubehag, klaustrofobi og selvbevidsthed – samt fordomme om, at fullfacemasker er tunge eller fylder meget. Da hele masken sidder under næsen (i modsætning til et traditionelt design, hvor masken sidder over næsen), er det et godt valg for folk, der f.eks. bærer briller og kan lide at læse i sengen. AdaptiSeal-cushionen, som er designet til at forme sig efter ansigtets kontur, er desuden en god løsning til personer, der ligger på siden og sover eller skifter stilling i løbet af natten, takket være maskens fleksibilitet.

Dit behandlingssted kan give dig klinisk vejledning og bl.a. hjælpe dig med at løse eventuelle problemer med maskekomfort eller tilpasning og justering, som du måtte opleve.

Se videoen med trin-for-trin instruktioner om, hvornår og hvordan du rengør din maske.

Det er vigtigt at passe på dit CPAP-udstyr og kontrollere det regelmæssigt, især maske-cushion og de dele, der har kontakt med dit ansigt, og som kan blive påvirket af snavs, olier og partikler fra din hud. Dårligt rengjorte CPAP-masker kan forårsage ubehag og hudirritation og gøre behandlingen mindre effektiv. Hvis der er synligt slid på en maskekomponent (revner, sprækker osv.), skal komponenten kasseres og udskiftes. Kontakt dit behandlingssted, og spørg dem til råds.

Magnetiske clips er designet til at være en praktisk måde at få din maske på nemt og hurtigt, da de klikker headgearet fast på rammen på få sekunder. Magnetiske clips kan bruges af de fleste patienter, dog er der nogle kontraindikationer, man skal være opmærksom på ved brug af masker med magnetclips. Se venligst brugervejledningen for mere information, inklusive kontraindikationer og advarsler vedrørende magneter.

Nysgerrig på vores andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at finde frem til lige netop den CPAP-maske, der matcher dine behov og præferencer bedst.

Det enkle design til minimalisten
Det fleksible design for maksimal bevægelighed
Den alsidige pasform for ultimativ tryghed natten igennem
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Passer ethvert ansigt

Læs mere

Fullfacemaske med luftslangen på toppen af hovedet og behagelig cushion, der sidder under næsen

Læs mere

En fullfacemaske med memoryskum-cushion

Læs mere

I brugervejledningerne kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle kontraindikationer, advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.

* Denne patienthistorie er en ægte og dokumenteret redegørelse for en enkelt persons respons på behandling. Udfald og resultater kan variere, og denne persons respons giver ingen indikation, hjemmel eller garanti for, at andre mennesker får den samme eller en lignende oplevelse. Tal med din læge for at få yderligere information.

**Kontraindikation

Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug for patienter, hvis de, eller nogen i tæt fysisk kontakt under brugen af masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (dvs. pacemakere, implanterbare kardioverter-defibrillatorer (ICD), CSF-shunts, insulin-/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/objekter, der indeholder ferromagnetisk materiale (dvs. aneurismeklemmer/flowforstyrrende anordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater for at genoprette hørelsen eller balancen med implanterede magneter, okulære implantater, metalliske splinter i øjet)

Advarsel

Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, der kan blive negativt påvirket af magnetisk interferens. Denne advarsel gælder for dig og andre, der har tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i clipsene på rammen og den nederste del af headgearet og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken sidder på, er magneterne klikket sammen, så masken sidder godt fast, men de kan utilsigtet løsne sig, mens du sover. Implantater/medicinske anordninger, inklusive dem, der er anført under kontraindikationer, kan blive negativt påvirket, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetiske felter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetiske felter (visse metalliske implantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, metalliske kranieplader, skruer, trepanationsdæksler og knogleerstatningsanordninger). Kontakt din læge og producenten af ​​dit implantat/andet medicinsk udstyr for information om de potentielle negative virkninger af magnetiske felter.

Referencer:

  1. Weight of the frame of AirFit F40: 20.4 grams
  2. Weight of mask system Headgear STD/cushion M: 95.86 grams

Indhold sidst opdateret: 03/2024