AirTouch F20 fullface masker | ResMed

AirTouch™ F20

ResMeds blødeste maske til dato

Fullfacemaske med en UltraSoft™ cushion af memoryskum, der sikrer god komfort. AirTouch F20’s unikke UltraSoft cushion tilpasser sig dit ansigt, hvilket giver en god pasform1 og reducerer friktion og kontaktpres på huden. Masken er let at tilpasse og have på.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

  • AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
  • AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
  • airtouch-f20-fitting-video-thumbnail
AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
airtouch-f20-fitting-video-thumbnail

Overlegen komfort og kompromisløs pasform

airtouch-f20-mask-memory-foam-cushion-resmed-mobile

ResMeds AirTouch F20 er som noget unikt udstyret med en nyudviklet forsegling af UltraSoft memoryskum, der nænsomt og effektivt tilpasser sig din unikke ansigtsprofil for en naturlig og tætsiddende pasform uden luftlækage. Skum har unikke egenskaber, der bevirker mindre friktion og kontakttryk end masker med silikonekant, også selvom masken sidder helt tæt ind til ansigtet. Dette mindsker risikoen for røde mærker efter masken. Eftersom skummaterialet er åndbart, trænger der altid en lille smule luft gennem skumforseglingen – dermed opnår du en mere naturlig søvnoplevelse uden at gå på kompromis med behandlingseffektiviteten.

Nem at rengøre

airtouch-f20-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-mobile

Takket være en regelmæssig udskiftelig cushion hjælper AirTouch 20-serien dig med at genopfriske din behandlingsoplevelse og giver mulighed for en enklere og simpel rengøringsproces. Slut med at bruge tid på at rengøre masken hver morgen – det er nok at tørre masken over med en CPAP-renseserviet!

Valgfrihed

airtouch-f20-interchangeable-cushion-resmed

AirTouch F20 består af udskiftelige komponenter, der frit kan kombineres med AirFit F20 masken. AirTouch F20 cushions er ligeledes kompatibel med maskerne i AirFit F20 for Her-masken, så kvindelige patienter kan også nyde den behagelige UltraSoft skumforsegling i kombination med damemaskens fremragende pasform.

Det brede sæt af muligheder gør det nemmere at finde en løsning som maksimerer komfort, behandlings compliance og succes.

Kompatibel med AirMini

airtouch-f20-mask-compatible-with-airmini-resmed

AirTouch F20 er kompatible med AirMini, verdens mindste* transportable PAP-apparat.
* Stand d. 4. april 2017. 136 mm (B) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 250 cm³.

Afslapning uden støjgener

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

ResMed AirTouch F20 er udstyret med vores revolutionerende QuietAir albue, hvilket gør AirTouch F20 til vores mest støjsvage maske nogensinde. QuetAir minimerer støjniveauet, mens luftflowet er så blødt, at du muligvis slet ikke bemærker det. Du kan kort sagt se frem til en mere fredfyldt nattesøvn og glæden ved at kunne sove tættere og mere naturligt sammen med din partner.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirTouch F20-maske?

Hvordan samler/adskiller jeg min AirTouch F20-maske?

Hvordan vedligeholder/rengør jeg min AirTouch F20-maske?

Relaterede produkter

En fullfacemaske med en innovativ AdaptiSeal cushion uden hårde dele

Læs mere

Fullfacemaske med luftslangen oppe på hovedet og behagelig cushion under næsen

Læs mere

Designet med universel pasform

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

1. ResMed external clinical study of 10 experienced patients for 7 nights, conducted between 29/08/2016 and 19/09/2016. Data on file; ID A3907045.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023