AirTouch F20 fullface masker | ResMed

AirTouch™ F20

ResMeds blødeste maske til dato

Fullfacemaske med en UltraSoft™ cushion af memoryskum, der sikrer god komfort. AirTouch F20’s unikke UltraSoft cushion tilpasser sig dit ansigt, hvilket giver en god pasform1 og reducerer friktion og kontaktpres på huden. Masken er let at tilpasse og have på.

  • AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
  • AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
  • airtouch-f20-fitting-video-thumbnail
AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-right-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
airtouch-f20-fitting-video-thumbnail

Overlegen komfort og kompromisløs pasform

airtouch-f20-mask-memory-foam-cushion-resmed-mobile

ResMeds AirTouch F20 er som noget unikt udstyret med en nyudviklet forsegling af UltraSoft memoryskum, der nænsomt og effektivt tilpasser sig din unikke ansigtsprofil for en naturlig og tætsiddende pasform uden luftlækage. Skum har unikke egenskaber, der bevirker mindre friktion og kontakttryk end masker med silikonekant, også selvom masken sidder helt tæt ind til ansigtet. Dette mindsker risikoen for røde mærker efter masken. Eftersom skummaterialet er åndbart, trænger der altid en lille smule luft gennem skumforseglingen – dermed opnår du en mere naturlig søvnoplevelse uden at gå på kompromis med behandlingseffektiviteten.

Nem at rengøre

airtouch-f20-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-mobile

Takket være en regelmæssig udskiftelig cushion hjælper AirTouch 20-serien dig med at genopfriske din behandlingsoplevelse og giver mulighed for en enklere og simpel rengøringsproces. Slut med at bruge tid på at rengøre masken hver morgen – det er nok at tørre masken over med en CPAP-renseserviet!

Valgfrihed

airtouch-f20-interchangeable-cushion-resmed

AirTouch F20 består af udskiftelige komponenter, der frit kan kombineres med AirFit F20 masken. AirTouch F20 cushions er ligeledes kompatibel med maskerne i AirFit F20 for Her-masken, så kvindelige patienter kan også nyde den behagelige UltraSoft skumforsegling i kombination med damemaskens fremragende pasform.

Det brede sæt af muligheder gør det nemmere at finde en løsning som maksimerer komfort, behandlings compliance og succes.

Kompatibel med AirMini

airtouch-f20-mask-compatible-with-airmini-resmed

AirTouch F20 er kompatible med AirMini, verdens mindste* transportable PAP-apparat.
* Stand d. 4. april 2017. 136 mm (B) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 250 cm³.

Afslapning uden støjgener

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

ResMed AirTouch F20 er udstyret med vores revolutionerende QuietAir albue, hvilket gør AirTouch F20 til vores mest støjsvage maske nogensinde. QuetAir minimerer støjniveauet, mens luftflowet er så blødt, at du muligvis slet ikke bemærker det. Du kan kort sagt se frem til en mere fredfyldt nattesøvn og glæden ved at kunne sove tættere og mere naturligt sammen med din partner.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Hvordan tilpasser jeg min AirTouch F20-maske?

Hvordan samler/adskiller jeg min AirTouch F20-maske?

Hvordan vedligeholder/rengøre jeg min AirTouch F20-maske?

Relaterede produkter

Lille, støjsvag og designet til høj bevægelsesfrihed

Læs mere

Fullfacemaske med luftslangen oppe på hovedet og behagelig cushion under næsen

Læs mere

Designet med universel pasform

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til patienter med følgende eksisterende forhold: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet for at reparere en aneurisme og/eller metalliske splinter i det ene eller begge øjne.

Referencer:

1. ResMed external clinical study of 10 experienced patients for 7 nights, conducted between 29/08/2016 and 19/09/2016. Data on file; ID A3907045.