Pixi™

Pædiatrisk nasalmaske

Maske til børn i alderen to til syv år. Den pædiatriske maske Pixi er specialdesignet til at sikre god pasform og føles behagelig for barnet. En bred vifte af komfort- og sikkerhedsfunktioner giver ro i sindet og bidrager til at skabe en positiv behandlingsoplevelse for dit barn.

Vigtige funktioner

  • Børnevenlig. Panderemmens særlige design holder barnets øjne og ører fri, hvilket øger komforten og holder synsfeltet frit. Samtidig mindskes følelsen af klaustrofobi.
  • Blød. Den smalle silikonepude på Pixi er både blød og behagelig for at minimere presset på barnets delikate ansigtshud, uden at gå på kompromis med pasformen og behandlingseffektiviteten.
  • Sikker. En sikkerhedsklemme gør det om nødvendigt muligt at fjerne masken i en fart, ligesom den gør masken nem at tage af.
  • Justerbar. Slangen kan fastgøres to forskellige steder, hvilket muliggør flere forskellige sovestillinger. Bevægelsesfriheden understøttes af den lette Spring Flex-slange, der følger barnets bevægelser uden at klemme sig fast eller trække masken af.

Hvordan køber jeg dette produkt?

Kontakt vores kundeservice for oplysninger om køb af dette produkt fra ResMed.