AirFit P10 minimalistisk nasalpudemaske | ResMed

AirFit™ P10

Minimalistisk nasalpudemaske til CPAP-behandling

Hvis du leder efter en diskret og ikke iøjenfaldende maske, der er nem at tilpasse, er AirFit P10 designet med dig i tankerne. Nasalpuder giver stabilitet, den elastiske headgear er selvjusterende, og den støjsvage vævede mesh-ventil begrænser maskestøj.

  • AirFit-P10-Fitting-video-thumbnail-ResMed
AirFit-P10-Fitting-video-thumbnail-ResMed

En diskret og effektiv maske til søvnapnø

Hvis du føler dig klaustrofobisk eller selvbevidst i en CPAP-maske, er den minimalistiske AirFit P10 designet til dig. Den giver et bredere synsfelt end en traditionel nasalmaske, mens nasalpude-cushionen giver stabilitet og en god forsegling.

En CPAP-maske der er hviskende stille

Den vævede mesh-ventil gør masken så stille som en hvisken ved 21 dBA1, hvilket begrænser forstyrrelser for dig og din sengepartner.

Let for dig at tilpasse og tage af

Det elastiske, justerbare headgear er lavet til at passe til et bredt udvalg af hovedformer og kommer i en For Her-version for skræddersyet behandlingsoplevelse. Den er designet til at være nem at tage på og af i én bevægelse.

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev, og du vil modtage information om vores seneste produkter og kampagner.

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produktet.

Sådan gør du

Hvordan tilpasser jeg min AirFit P10-maske?

Hvordan rengøre jeg min AirFit P10-maske?

Interesseret i at udforske andre masketyper?

Hvordan sover du? Hvad værdsætter du? Vores maskekategorier hjælper dig med at identificere en CPAP-maske, der matcher dine søvnbehov og præferencer.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
CPAP-masker med Alsidig pasform
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

En lille og støjsvag CPAP-maske i et brugervenligt og komfortabelt design.

Læs mere

AirFit P30i er en ultrakompakt maske med slangen placeret oven på hovedet og nasalpuder

Læs mere

Med slangen oppe på hovedet giver det frihed til at sove i alle stillinger

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Referencer:

  1. Lydeffektniveau på 21 dBA – se AirFit P10 brugervejledning.