Følg behandlingen af din søvnapnø | ResMed

Følg behandlingen af din søvnapnø

Virker min søvnapnøbehandling? Har jeg stadig apnøer? Hvordan kan jeg forbedre min compliance af CPAP-behandlingen? Med en effektiv, brugervenlig søvnapnø-webprogram på din telefon eller tablet, kan du følge dine fremskridt og forbedre din CPAP-behandlingsoplevelse.1
Vi anbefaler tracking- og coaching-webprogram myAir, som er designet til ResMeds Air10 CPAP-behandlingsapparater.

Hvad er myAir?

myAir er en gratis, personlig webprogram til overvågning af din søvnapnø, som er designet til at optimere din CPAP-oplevelse. Hver morgen viser myAir dig, hvordan du har sovet om natten og giver dig en score. Brugstimer for dit CPAP-apparat, antal apnøer og maskelækager, antal gange du har fjernet masken – du har det hele på din telefon, tablet eller computer. myAir tilbyder desuden gratis support, coaching og undervisning.

Vil myAir gøre min søvnapnøbehandling mere effektiv?

myAir kan forbedre din søvnapnøbehandling ved at hjælpe dig med at bruge dit CPAP-apparat mere.

Øget overholdelse1

Forskning viser, at patienter med søvnapnø, der bruger myAir-appen, bruger deres apparat betydeligt mere i det daglige og er bedre til at overholde CPAP-behandlingen end andre patienter.

+46 minutter!1

Faktisk bruger patienter, der anvender myAir-appen, i gennemsnit deres apparat 46 minutter mere pr. nat end andre patienter.

God succesrate2

Brug den sammen med AirView og opnå gode resultater: 87 % af brugerne overholder CPAP-behandlingen2. Et andet forsøg viser, at kun 50 % af CPAP-brugerne overholdt deres behandling uden overvågning3.

myAir-fortællinger fra den virkelige verden.*

Hvordan er det at bruge myAir i praksis? Se disse videoer, og hør, hvordan Rose, Andy og Anthony fandt ud af, at de havde søvnapnø – og hvorfor de er glade for at bruge myAir til at styre deres PAP-søvnbehandling og ikke mindst overholde den.

 

“myAir fortæller mig, hvad jeg har brug for at vide om min behandling” – myAir holder Rose opdateret om hendes søvnbehandling, så hun altid er på rette spor.

 

“myAir bragte mig tilbage til livet og os sammen igen” — Nem at bruge og gode resultater: Andy fortæller sin myAir-historie.

 

“myAir har gjort mit liv bedre” – Fra udmattet til energisk: Pauls livsændrende oplevelse med ASV-behandling.

Hvad får du med myAir?

myAir er en fremragende metode til at følge din behandling, overvåge dit fremskridt og forbedre din CPAP-oplevelse. Den gratis app inkluderer:

myair-therapy-statistics-dashboard

 

Hurtigt overblik over din behandling:
Hver morgen vil enkle data på dit myAir-dashboard vise dig, hvordan det er gået med din søvnapnøbehandling om natten. Du kan følge ændringerne i de foregående to uger og endda downloade en behandlingsrapport.

myair-coaching-reinforcement-message

 

Coaching og forstærkning
myAir er en partner, der hjælper dig med arbejde hen imod et sundere og lykkeligere liv. Du modtager skræddersyede coaching emails, der hjælper dig med at gøre behandlingen mere behagelig, lykønskninsbeskeder, når du opnår milepæle i din behandling, og regelmæssig opmuntring til at fortsætte det gode arbejde!

myair-videos-support-materials

 

Uddannelsesværktøjer
myAir-biblioteket indeholder vejledninger, videoer og andet understøttende materiale, der hjælper dig på din søvnapnø-behandlingsrejse. Det tilbyder personlig information baseret på dit søvnapnø-apparat og masketype.

Relaterede produkter

Husk, at for at kunne bruge myAir skal du have en AirSense 10 eller AirCurve 10 CPAP-behandlingsapparat.

Behandlingsapparat med automatisk trykjustering

Se detaljer

Behandlingsapparat med automatisk trykjustering til kvinder

Se detaljer

Behandlingsapparat med fast tryk

Se detaljer

References:

* Disse patienters historier er en ægte og dokumenteret redegørelse for den enkeltes respons på behandling. Udfald og resultater kan variere, og hver enkelt persons respons giver ingen indikation, hjemmel eller garanti for, at andre mennesker får den samme eller en lignende oplevelse. Tal med sundhedspersonalet for at få yderligere information.

  1. Price Waterhouse Coopers. Empowering the sleep apnoea patient: A study of how myAir users behave better. 2016.
  2. Malhotra A et al. Patient Engagement Using New Technology to Improve Adherence to Positive Airway PressureTherapy. Chest 2017.
  3. Allen KY et al. The Clinician’s Guide to PAP Adherence. American Association for Respiratory Care, 2009.