Hvordan har CPAP-behandling forbedret deres livskvalitet? | ResMed

Hvordan har CPAP-behandling forbedret deres livskvalitet?

Disse patienters historier er en ægte og dokumenteret redegørelse for den enkeltes respons på behandling. Udfald og resultater kan variere, og hver enkelt persons respons giver ingen indikation, hjemmel eller garanti for, at andre mennesker får den samme eller en lignende oplevelse. Tal med din læge for at få yderligere information.

Sig farvel til din lur med CPAP-behandling

Da Brooke W. begyndte på CPAP-behandling, forsvandt hendes træthed, og hun kunne droppe de daglige lure.

Får behagelig vejrtrækning med CPAP-behandling med lufttryk

Det er ikke altid let at vænne sig til CPAP-behandling, men Matt har nogle tips til, hvordan man kan gøre.

Overvågning af deres behandling med myAir hjalp andre patienter med at blive på sporet.

Find ud af mere

Læs om de nyeste behandlingsløsninger, se, hvordan du forbedrer din CPAP-oplevelse og drag fordel af mulighederne for at forbedre kvaliteten af din søvn.

Hvis du har fået stillet diagnosen for nylig, har du muligvis nogle spørgsmål eller bekymringer, eller måske ønsker du blot gode råd. Vi er her for at hjælpe dig med at få en god start på din CPAP-behandling.

Find ud af mere

Følg med i behandlingen af din søvnapnø fra din telefon med myAir onlinesupportprogrammet. Det er inkluderet med ethvert ResMed Air10-apparat.

Find ud af mere

Din behandling bliver bedre med den rigtige CPAP-maske. Men hvordan vælger du den rigtige løsning blandt de mange forskellige masker og størrelser?

Find ud af mere

I brugervejledningen kan du finde flere oplysninger vedrørende advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet.