AirSense 10 Elite søvnapnø-apparat | ResMed

AirSense™ 10 Elite

CPAP-apparat

Avanceret behandlingsapparat med fast tryk, der er intuitivt og enkelt i brug. AirSense 10 Elite er velegnet til forskellige typer af søvnforstyrret vejrtrækning. Indbygget forbindelsesfunktion gør det muligt at modtage fjernsupport fra din læge eller andet behandlingsansvarligt sundhedsfaglige personale.

• airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
  • airsense-10-elite-cpap-device-left-view-resmed
  • airsense-10-elite-cpap-device-with-climateline-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-front-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-left-view-resmed
airsense-10-elite-cpap-device-with-climateline-resmed

Intelligent registrering

airsense-10-elite-cpap-machine-for-osa-patients-resmed-mobile

AutoRamp™ registrerer hvornår du falder i søvn og starter med at levere et lavt tryk1 for øget komfort. Når du er faldet i søvn, stiger trykket gradvist til det ordinerede niveau.

Indbygget lyssensor

airsense-10-elite-cpap-machine-osa-therapy-resmed-mobile

Skærmens lysstyrke tilpasses automatisk de aktuelle lysforhold i rummet. Så hvis du skal op i løbet af natten, vil lyset fra skærmen ikke forstyrre din sovepartner. Skærmens belysning slukkes ligeledes automatisk, hvilket gør det nemmere for dig at slappe af og falde i søvn.

Andre funktioner

• Den indbyggede trådløse forbindelsesfunktion lader dig forbinde dit apparat til ResMeds sikre og cloud-baserede system ved navn AirView. Herefter kan din læge gennemgå dine behandlingsdata og om nødvendigt justere apparatets indstillinger, eller afhjælpe fejlen så du hurtigt får den rigtige behandling.
  • EasyBreathe™-motoren er yderst støjsvag4 og sikrer dermed dig og din sengepartner en mere fredfyldt nattesøvn.
  • Den simple og intuitive brugerflade giver dig feedback på din behandling hver morgen, og du kan nemt og enkelt ændre komfortindstillingerne.
  • SmartStart™-funktionen starter behandlingen straks fra første vejrtrækning i masken. Når du tager masken af, afbrydes behandlingen inden for få sekunder.
  • Konstant luftfugtning hele natten med den indbyggede HumidAir™-luftfugter (fås som tilbehør) med avanceret HumidAir-teknologi.

Overvåg behandlingen af din søvnapnø med myAir

søvnapnø-patient-bruger-myAir-iPhone-app-mobile

Med myAir når din søvnbehandling og kvaliteten af din søvn nye højder. Appen er udviklet eksklusivt til brugere af apparaterne AirSense 10 og AirCurve 10.*

Hvor køber jeg dette produkt?

Kontakt vores kundeservice eller din lokale repræsentant for flere oplysninger om køb af produkter fra ResMed.

Hvordan bruger jeg mit AirSense 10 Elite-apparat?

Teknologier, der findes på mit apparat

Technical specifications

• CPAP
  • AutoRamp with sleep onset detection
  • Advanced HumidAir technology (optional)
  • Enhanced Climate Control Auto (optional)
  • SmartStart
  • Built-in wireless connectivity

Device and water tub (H x W x D): 116 mm x 225 mm x 150 mm

1248 g

Meets Federal Aviation Administration requirements for all phases of air travel.

Relaterede produkter

Designet til at hjælpe dig starte rigtigt og holde ved PAP-behandling

Læs mere

Transportabelt behandlingsapparat

Læs mere

Motiverende app der giver dig nem adgang til din søvndata, support videoer, opmuntrende beskeder og mere.

Læs mere

Referencer:

* Med indbygget trådløs forbindelsesfunktion

1. AirSense 10 AutoSet Elite brugsanvisning, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4253296