Følg op på din behandling

Vigtigheden i opfølgning af behandlingen

Når dit udstyr er sat op, og du er komfortabel med at bruge det, er det vigtigt at følge op på din behandlings fremskridt.

Det kan være, at du efter nogle tid har ændret dine behandlings behov, hvilket kan betyde, at du skal have ændret indstillingerne på din maske og/eller på apparatet. Opfølgningen på din behandling er også en god måde for din sygeplejerske at se, hvordan du reagerer på din specifikke behandling og juster det om nødvendigt, så du kan fortsætte med at få mest muligt ud af din behandling.

Hvor ofte skal jeg have et ‘check-up’?

Det er op til det enkelte sygehus, men typisk sker det hvert eller hvert andet år. Når det er tid, vil du blive indkaldt af det sygehus, du er tilkoblet.

Mere behandling og vedligeholdelse

Rejs med dit udstyr
Alt hvad du behøver at vide om at rejse med dit behandlingsudstyr, fra at bruge en universal strømforsyning til højdejustering.
ResMed garanti oplysning for alle produkter
Leder du efter ResMed's garanti oplysninger på din maske, CPAP-apparat eller andet ResMed-produkt? Find svarene på dine garanti spørgsmål
Følg op på din behandling
Med din igangværende behandling og udstyr der er sat op, er det sidste vigtige skridt i dette forløb, opfølgning af din behandling. Her er hvad du behøver at vide.