Fullfacemasker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser | ResMed

Fullfacemasker til søvnapnø- og respirationsapparater

ResMeds fullfacemasker er designet til at sikre en behagelig og effektiv behandling af søvnapnø eller luftvejslidelser hos patienter, som trækker vejret gennem både næse og mund. Sortimentet omfatter klassiske CPAP-designs i kombination med ultrakompakte designs med utildækket næse. Sidstnævnte kan gøre det nemmere for skeptiske patienter at acceptere behandlingen, da klaustrofobi eller ubehag omkring næseryggen ikke længere er til stede. Vores CPAP-masker til søvnapnø-patienter er inddelt i tre forskellige kategorier: Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk. Det gør det nemmere for dig at vælge netop den maske, der passer bedst til din patients behov og søvnvaner.

AirFit F20
Brugervenligt design med universel pasform

AirFit F30
Lille, støjsvag og designet til høj bevægelsesfrihed

AirFit F30i
Fullfacemaske med cushion under næsen og luftslangen oppe på hovedet

AirTouch F20
ResMeds blødeste fullfacemaske

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

Hvilken fullfacemaske er den rigtige for min patient? 

Vælg den passende maske ud fra din patients individuelle præferencer og behov ved hjælp af vores tre CPAP-maskekategorier: Alsidig pasform, Minimalistisk og Frihed.  Disse kategorier er designet til at afspejle din patients behov og søvnvaner, hvilket gør det nemmere for dig at finde den rette maske.

AirFit F30 Minimalist-maske
ResMed-AirFit-F30-minimalist-fullface-CPAP-maske
AirFit F30i Frihed-maske
ResMed-AirFit-F30i-freedom-fullface-CPAP-maske
AirFit F20 Alsidig pasform-maske
ResMed-AirFit-F20-versatile-fit-fullface-CPAP-maske

Se andre typer masker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Vi tilbyder et bredt udvalg af nasalmasker, der er designet med en stabil og tætsluttende pasform og dermed sikrer effektiv behandling af søvnapnø og andre luftvejslidelser.

Læs mere

ResMeds ikke-ventilerede (NV) masker til non-invasiv ventilation (NIV) er designet til at levere pålidelig og stabil respirationsstøtte i kombination med høj patientkomfort.

Læs mere

Se ResMeds udvalg af hospitalsmasker og patienttilbehør. Vores udvalg er velegnet til non-invasiv ventilationsbehandling og behandling af luftvejslidelser.

Læs mere