AirFit F20 fullfacemaske til CPAP- og respirationsapparater | ResMed

AirFit™ F20

Fullfacemaske

Alsidig pasform-fullfacemaske, der er effektiv også ved højt behandlingstryk1. AirFit F20 og varianten “For Her” giver en pålidelig og effektiv forsegling2 og en smidig og enkel patientoplevelse. InfinitySealTM silikone-cushion er designet, så den passer alle3, er komfortabel og giver fri bevægelighed.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

Produktkoder: S (63410), M (63411), L (63412), S for Her (63413), M for Her (63414)

 • AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
 • AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
 • airfit-f20-fitting-video-thumbnail
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-him-resmed
AirFit-F20-compact-full-face-mask-her-resmed
airfit-f20-fitting-video-thumbnail

Alsidig pasform-fullfacemaske

airfit-f20-silicon-cushion-resmed-mobile

Med henblik på at sikre optimal komfort er AirFit F20’s pasform testet på et bredt udvalg af ansigtsformer- og størrelser. Faktisk har en international undersøgelse dokumenteret, at AirFit F20 passer 94 % af alle patienter.3

AirFit F20 er udstyret med en InfinitySeal silikone-cushion, der er designet til at tilpasse sig patienternes unikke ansigtskonturer, så der opnås en tætsluttende pasform2 selv ved et højt behandlingstryk1. Få mere at vide om cushion-designets geometri her.

Patienternes foretrukne valg

AirFit-F20-full-face-mask-patient-preferred-respiratory-therapy_mobile

73 % af patienterne sagde, at de foretrak AirFit F20-maskens forsegling.2 Den er designet til at give en smidig og behagelig patientoplevelse og samtidig sikre en pålidelig forsegling2.

Vores specialdesignede dameserie: ‘for her’

resmed-airfit-20-series-for-her-masks

Denne serie er specialdesignet til vores mange kvindelige brugere, der dermed får mulighed for at vælge en mere personaliseret maske og opnå en bedre pasform i forhold til netop deres unikke ansigtstræk.

Støjsvag

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

QuietAir™-albuen er designet til at minimere støjniveauet (kun 21 dBA)4 ved at sende luften ud i rummet i en jævn og blid strøm, hvilket gør det muligt for dine patienter at sove tættere sammen med deres partner. QuietAir hjælper patienterne med at få en god nattesøvn, hvilket øger både tilfredshed og compliance.

Fra ventileret til ikke-ventileret maske

airfit-f20-ikke-ventileret-albue-resmed

AirFit F20 kan tilpasses forskellige systemer. Den ikke-ventilerede F20-albue (64001) er kompatibel med AirFit F20- og AirTouchTM F20-maskesystemer, så patienterne kan skifte mellem ventilerede og ikke-ventilerede løsninger i samme maske.

Køb online

ResMeds Online Store giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og holde øje med dine forsendelser.

 

Garanti og services

Leder du efter informationer om garanti og serviceydelser vedrørende ResMeds AirFit F20 fullfacemaske?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Udstyr mine patienter med AirFit F20-masken

Samle/adskille AirFit F20-masken

Vedligeholdelse og rengøring af AirFit F20-masken

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Frihed-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

ResMeds blødeste maske på markedet

Læs mere

Lille, støjsvag og designet til høj bevægelsesfrihed

Læs mere

En ikke-ventileret fullfacemaske, der er nem at tilpasse og justere og holder tæt selv ved højt tryk

Læs mere

I brugervejledningerne kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet. Dette indhold er kun beregnet til sundhedspersonale.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

 • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
  neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
 • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

 1. AirFit F20 er godkendt til behandlingstryk fra 3-40 cm H20 – se brugervejledningen til AirFit F20.
 2. Undersøgelse med 26 ResMed-patienter, der sammenlignede den markedsledende maske på tidspunktet for undersøgelsen med AirFit F20, gennemført i perioden 26/04/2016-27/05/2016. Preliminary patient study – data registreret: ID A3810872.
 3. ResMed masketilpasningsforsøg med 39 patienter, udført i 2015. Data registreret: ID A3830701. AirFit F20 kan bruges af patienter, der vejer mere end 30 kg. Se brugervejledningen til AirFit F20.
 4. Støjemissionsværdier ifølge ISO 4871 i en afstand af 1 m med en usikkerhed på 3 dBA. Se brugervejledningen til AirFit F20.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023