AirFit F30i fullface maske til søvnapnø behandling | ResMed

AirFit™ F30i

Fullfacemaske til CPAP-behandling

ResMed AirFit F30i er en fullfacemaske med cushionen under næsen og luftslangen oppe på hovedet. Den giver visuel og fysisk frihed og eliminerer risikoen for røde mærker og ubehag på næseryggen.

  • AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
  • AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-tube-up-full-face-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask
AirFit-F30i-full-face-CPAP-mask-fitting

Frihed i en fullfacemaske

søvnapnø-patient-sover-på-maven-med-AirFit-F30i-maske

AirFit F30i bringer designet med slangen oppe på hovedet, og cushion under næsen til ResMeds portefølje af fullfacemasker. Vend og drej i sengen, sov i enhver stilling1, læs og slap af naturligt: tilbyd dine søvnpatienter nydelsen af en fullfacemasken, der er designet til at føles naturlig.

For brugervenlighed

Hemmeligheden bag denne fullfacemaskes komfortable og effektive forsegling1 er den ultrakompakte cushiondesign, som er buet, så den passer behageligt rundt om næsen1. Den har en også en quick release-albue, der gør det nemt af adskille masken fra slangen1.

En blid, lavmælt tilgang

patient-sover-med-AirFit-F30i-tube-up-CPAP-maske

AirFit F30i er designet til at overvinde almindelige barrierer for behandling med en fullfacemaske. Klaustrofobi, besvær, personlig fremtoning, behag2: F30i giver visuel og fysisk frihed og eliminerer risikoen for røde mærker og ubehag på næseryggen.

Udstyr dine patienter med F30i fullfacemaske

 

Samle/adskille AirFit F30i-masken

Vedligeholdelse og rengøringsinstruktioner af F30i-masken

Køb online

Har du brug for nyt udstyr, tilbehør eller reservedele? I vores ResMed onlineshop finder du hurtigt det du søger. Tilmeld dig vores medlemsprogram, så modtager du desuden informationer om vores seneste produkter og kampagner.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirFit F30i-fullfacemasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Frihed-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Lille, støjsvag og designet til høj bevægelsesfrihed

Læs mere

Brugervenligt design med universel pasform

Læs mere

ResMeds blødeste maske til dags dato

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til patienter med følgende eksisterende forhold: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet for at reparere en aneurisme og/eller metalliske splinter i det ene eller begge øjne.

Referencer:

  1. ResMed external clinical study of 51 current full face CPAP mask users, conducted between 24/10/2018 – 20/11/2018, 2018 data on file; ID A4484728.
  2. Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret hos patienter med følgende allerede eksisterende lidelser: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet med henblik på lukning af en aneurisme og/eller metalsplinter i et eller begge øjne.