AirTouch F20 fullfacemaske med memoryskum til CPAP- og respirationsapparater | ResMed

AirTouch F20*

Fullfacemaske med memoryskum

Fullfacemaske fra Alsidig pasform-serien med en UltraSoft™ cushion med memoryskum, der sikrer god komfort. AirTouch F20s UltraSoft cushion tilpasser sig patientens ansigt, hvilket giver en god forsegling1 og begrænser mærker i ansigtet. AirTouch F20-cushions er kompatible med AirFit F20- og AirFit F20 for Her-masker.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

Produktkoder: S (63034), M (63035), L (63036) / kun cushion: S (63028), M (63029), L (63030)

  • AirTouch-F20-full-face-mask-left-view-resmed
  • AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
  • airtouch-f20-fitting-video-thumbnail
AirTouch-F20-full-face-mask-left-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-left-view-resmed
AirTouch-F20-full-face-mask-front-view-resmed
airtouch-f20-fitting-video-thumbnail

Tager komfortbegrebet til helt nye højder

AirTouch F20 er designet til at give patienterne en komfortabel behandlingsoplevelse. Masken har en let og diskret UltraSoft cushion med memoryskum.

Dens skum-cushion er designet til at give mindre friktion og kontakttryk end masker med silikone-cushion, også selvom masken sidder helt tæt ind til patientens ansigt. Dette kan hjælpe med at begrænse røde mærker i ansigtet.

100 % af patienterne opnåede en behagelig og konstant forsegling2

sleeping-with-airtouch-f20-mask-resmed-mobile

Den lette og diskrete memoryskum-cushion tilpasser sig gradvis patientens unikke ansigtsprofil, så man opnår en sikker forsegling og forhindrer lækager under behandlingen1. Skummaterialet er åndbart, og der trænger derfor altid en lille smule luft igennem skumforseglingen, uden at der gås på kompromis med behandlingseffektiviteten1.

Modulbaseret

airtouch-f20-modulbaseret-resmed

AirTouch F20-masken er fremstillet med modulære komponenter, så den kan tilpasses patientens behandlingsbehov, døgnet rundt.

AirTouch F20-cushions er kompatible med AirFit F20- og AirFit F20 for Her-masker, så du nemt kan sætte en AirTouch F20-cushion på din patients silikonemaske, når der er behov for det.

Den eksisterende ventilerede albue på AirTouch F20 kan erstattes af en F20 ikke-ventileret albue, så patienten opnår samme komfort med en memoryskum-cushion i en ikke-ventileret maske.

Støjsvag

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

QuietAir™-albuen minimerer støjniveauet (kun 21 dBA)3 ved at sende udåndingsluften ud i rummet i en jævn og blid strøm, hvilket gør det muligt for patienter at sove tættere sammen med deres partner.

Køb online

ResMeds Online Store giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og holde øje med dine forsendelser.

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirTouch F20-fullfacemasken med memoryskum?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Anvendelsesvideoer

Sådan sætter du AirTouch F20-masken på dine patienter

Samling/adskillelse af AirTouch F20-masken

Vedligeholdelse og rengøring af AirTouch F20-masken

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-masker er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

Minimalistiske CPAP-masker
Frihed CPAP-masker
Alsidig pasform CPAP-masker
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

Passer ethvert ansigt

Læs mere

Designet til at levere en let og komfortabel oplevelse for patienter med vejrtrækningsforstyrrelser

Læs mere

En ikke-ventileret fullfacemaske, der er nem at tilpasse og justere og holder tæt selv ved højt tryk

Læs mere

I brugervejledningerne kan du finde flere oplysninger vedrørende eventuelle advarsler og forholdsregler, der skal tages højde for før og under brugen af produktet. Dette indhold er kun beregnet til sundhedspersonale.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

  1. ResMed eksternt klinisk forsøg med 10 erfarne patienter i 7 nætter, gennemført i perioden 29/08/2016-19/09/2016. Data registreret; ID A3907045.
  2. ResMed masketilpasningsforsøg med 42 patienter, udført i 2016. Data registreret: ID A3965380. AirTouch F20 kan bruges af patienter, der vejer mere end 30 kg.
  3. Støjemissionsværdier ifølge ISO 4871 i en afstand af 1 m med en usikkerhed på 3 dBA. Se brugervejledningen til AirTouch F20.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023