AirTouch F20 memoryskum fullfacemaske til ventilationsapparater | ResMed

AirTouch™ F20

Fullfacemaske med memoryskum

Fullfacemaske med en UltraSoft™ cushion af memoryskum, der sikrer god komfort. AirTouch F20’s UltraSoft cushion tilpasser sig patientens ansigt, hvilket giver en tætsluttende pasform1 og reducerer friktion og pres mod ansigtet. Funktionerne er designet til at understøtte brugervenlighed og øge patienternes behandlingsaccept.

Omdefinerer komfort

airtouch-f20-mask-memory-foam-cushion-resmed-mobile

ResMeds AirTouch F20 er som noget unikt udstyret med vores UltraSoft cushion af memoryskum, der nænsomt og effektivt tilpasser sig hver patients unikke ansigtsprofil for en blid og nænsom behandlingsoplevelse.

Skum har unikke egenskaber, der bevirker mindre friktion og kontakttryk end masker med silikonekant, også selvom masken sidder helt tæt ind til patientens ansigt. Dette mindsker risikoen for røde mærker efter masken.

98% af patienterne opnåede en behagelig statisk forsegling2

sleeping-with-airtouch-f20-mask-resmed

Den lette og diskrete skum-cushion tilpasser sig nænsomt hver patientes unikke ansigtsprofil for en tætsluttende og lækagefri pasform. Skummaterialet er åndbart og der trænger derfor altid en lille smule luft gennem skumforseglingen – dermed opnås en mere naturlig søvnoplevelse uden at gå på kompromis med behandlingseffektiviteten.

Valgfrihed

airtouch-f20-interchangeable-cushion-resmed

AirTouch F20 består af udskiftelige komponenter, der frit kan kombineres med AirFit F20 masken. Vores AirTouch F20-cushions er ligeledes kompatible med maskerne i AirFit F20 for Her-serien. Dermed kan kvindelige patienter også nyde godt af vores behagelige UltraSoft skum i kombination med damemaskens fremragende pasform.

Takket være det store udvalg af kompatible komponenter finder du altid en løsning som maksimerer dine patienters komfortniveau samt behandlingsoverholdelse- og succes.

Kompatibel med AirMini

airtouch-f20-mask-compatible-with-airmini-resmed

AirTouch F20 er kompatibel med AirMini, verdens mindste* transportable PAP-apparat.

Vores mest støjsvage maske til dags dato

quiet-air-diffuse-vent-mask-resmed

QuietAir™ minimerer støjniveauet ved at sende udåndingsluften ud i rummet i en jævn og blid strøm, så kan patienter nyde et mere fredeligt sovemiljø og sove tættere sammen med deres partner. Når patienterne sover godt, vil de selvsagt også være mere tilfredse med behandlingsformen og dermed overholde de aftale behandlingsmål.

Udstyr mine patienter med AirTouch F20-maske

Samle/adskille AirTouch F20-masken

Vedligehold og rengør AirTouch F20-masken

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og holde øje med dine forsendelser.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirTouch F20-fullfacemasken med memoryskum?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Relaterede produkter

Diskret, støjsvag og designet til høj bevægelsesfrihed

Læs mere

Fullfacemaske med cushion under næsen og luftslangen på toppen af hovedet

Læs mere

Brugervenligt design med universel pasform

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Brug af masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til patienter med følgende eksisterende forhold: en metallisk hæmostatisk klemme implanteret i hovedet for at reparere en aneurisme og/eller metalliske splinter i det ene eller begge øjne.

Referencer:

*Fra den 6. februar 2020. 136 mm (B) x 84 mm (D) x 52 mm (H), 250 cm³.

  1. ResMed eksternt klinisk forsøg med 10 erfarne patienter i 7 nætter, gennemført i perioden 29/08/2016-19/09/2016. Data on file; ID A3907045.
  2. ResMed internal testing comparing ResMed UltraSoft memory foam and silicone; ID A3622977.
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]
[class^="wpforms-"]