AirTouch N20 nasalmaske til patienter med søvnapnø | ResMed

AirTouch™ N20

En blød nasalmaske til patienter med søvnapnø

AirTouch N20 er en nasalmaske med en memoryskum cushion for at give en behagelig oplevelse til patienter med søvnapnø. Kompatibel med AirFit N20 masken1,  er AirTouch N20 en god mulighed for at tilbyde dine patienter ekstra komfort dagligt eller ved skiftende brug.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

  • AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
  • AirTouch-N20-nasal-mask--ventilation-sleep-therapy
  • AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-fitting
AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirTouch-N20-soft-nasal-mask-for-sleep-apnoea-patients-ResMed
AirTouch-N20-nasal-mask--ventilation-sleep-therapy
AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-fitting

Designet til stor komfort

sleep-apnoea-patient-sleeping-with-AirTouch-N20-nasal-CPAP-mask-mobile

 

AirTouch N20 memoryskum cushion kan tilpasse sig hver patients unikke ansigtskontur og skabe en personlig pasform designet til at begrænse røde mærker2. Besøg AirTouch F20 produktside for en fullfacemaske med AirTouch cushion.

 

Mix og match med AirFit N20

AirTouch-N20-memory-foam-cushion-compatible-with-AirFit-N20-mask-mobile

 

AirTouch N20 cushion er kompatibel med AirFit N20 nasalmaske ramme1. Det betyder at patienter kan skifte mellem AirFit N20 og AirTouch N20 cushions, som de har lyst.

 

 

Passer til et bredt udvalg af behandlingstryk

AirTouch-N20-nasal-memory-foam-mask-bilevel-ventilation-machines-mobile

 

AirTouch N20 memoryskum cushion er designet til at skabe en god forsegling på tværs af et stort udvalg af behandlingstryk1: masken er specifikt valideret til tryk fra 4 til 30 cmH201 og kan bruges sammen med søvn og bilevel apparater.

 

 

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Hvordan tilpasses AirTouch N20-nasalmasken?

 

Hvordan samler/adskiller jeg AirTouch N20-masken?

 

Hvordan kontrollerer og rengør jeg AirTouch N20-masken?

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirTouch N20-nasalmasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

Relaterede produkter

Passer til 99,4 % af alle ansigter på verdensplan

Læs mere

ResMeds blødeste maske til dags dato

Læs mere

En ultrakompakt nasalmaske, der giver en diskret og behagelig CPAP-oplevelse.

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer:

  1. AirTouch N20 user guide, ResMed Pty Ltd 2019. ID A4670547.
  2. ResMed external clinical study of 26 patients for 7 nights, conducted between 15/03/2018 and 05/04/2018. Data on file; ID A4575326.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023