Nasalpudemasker til søvnapnø- og respirationsapparater | ResMed

Nasalpudemasker til søvnapnø- og respirationsapparater

ResMeds nasalpudemasker er et behageligt og diskret valg til de patienter, der ønsker maksimal frihed i forbindelse med behandlingen af søvnapnø eller luftvejslidelser. Maskerne er udført i et let og kompakt design, hvilket giver brugeren et bredt synsfelt. Små nasalpuder hjælper med at holde masken på plads og sikrer en behagelig, men tætsluttende pasform. Vi har inddelt vores CPAP-nasalpudemasker i tre forskellige kategorier, der hver især afspejler patienternes forskellige behov og søvnvaner. Det gør det nemt for dig at finde den optimale maske til netop din patient. Vælg mellem kategorierne Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk

AirFit P10
En minimalistisk maske designet til at hjælpe dig med at blive i CPAP-behandling

AirFit P30i
Ultrakompakt maske med slangen oppe på hovedet og QuietAir-ventil

Kan du ikke finde det produkt, du leder efter?

Det kan være, det er udgået. Kontakt din ResMed-produktspecialist for at få flere oplysninger. Du kan også gå ind på vores side med vejledninger og teknisk dokumentation for at få adgang til andre ressourcer.

 

 

Hvilken CPAP-nasalpudemaske er den rigtige for min patient?  

Brug vores maskekategorier Minimalistisk og Frihed til at udvælge den passende CPAP-maske med nasalpude ud fra din patients søvnvaner og præferencer.

AirFit P10 Minimalist-maske
AirFit P30i Frihed-maske
patient med ResMed-AirFit-P30i-nasal-pude-freedom-maske

Se andre typer masker til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser

Vores nasalmasker er en populær løsning til de patienter, der er begejstrede for det strømlinede design på vores nasalpudemasker, men samtidig foretrækker en lidt mere dækning på næsen.

Se udvalg

Fullfacemasker med en tætsluttende pasform til behandling af søvnapnø og luftvejslidelser. ResMeds fullfacemasker bliver hele tiden mindre, lettere og mere behagelige, uden at gå på kompromis med dækkeevne og stabilitet.

Se udvalg

Vores ikke-ventilerede masker fås både som fullface- og nasalmasker med henblik på at kunne opfylde de mange forskellige patient- og behandlingsspecifikke behov. Vores masker udgør en sikker og behagelig løsning ved behov for non-invasiv ventilation på hospitalet eller i hjemmet.

Se udvalg