AirFit™ P10

Nasalpudemaske

Nasalpudemaske, der kombinerer effektiv behandling med pålidelighed1 og er udført i et støjsvagt,2  let og brugervenligt format. AirFit P10 og “For Her”-varianten er designet til at være så diskret og behagelig som muligt og er udstyret med en meget støjsvag og effektiv QuietAir-ventil.1

p10-quiet-air-vent-resmed

Ultra-støjsvag

QuietAir™-ventilen med vævet mesh leder udåndingsluften næsten lydløst ud i rummet, hvilket sikrer et roligt soveværelsesmiljø. AirFit P10 er ca. 50% mere støjsvag end sin forgænger, Swift FX.2

AirSense_AirFit P10-ResMed

Ultralet

AirFit P10 er designet til at være så diskret og behagelig som muligt. Den er udstyret med en revolutionerende og ultralet flexi-slange, der lader patienter bevæge sig mere frit omkring, uden at gå på kompromis med tætheden. AirFit P10 er ca. 50% mere støjsvag end sin forgænger, Swift FX.

Andre funktioner

  • Fleksibel pasform. Det elastiske QuickFit™ headgear tilpasser sig automatisk patientens hoved. Faktisk tager det under 30 sekunder at tage den på.1
  • Brugervenlig. Maskens minimalistiske tredelte design gør den nem for patienterne at samle og rengøre den, hvilket igen gør det lettere for dem at acceptere masken.
  • Intuitiv. AirFit P10’s nasalpuder er udstyret med farvekoder, hvilket gør det nemt at vælge den rigtige størrelse. Venstre og højre side er ligeledes markeret, så patienterne altid vender dem rigtigt i første forsøg.
  • Behagelig i brug. Masken slutter tæt med den samme, mens den samtidig lader patienterne bevæge sig frit uden at gå på kompromis med tætheden.

Udstyr din patient med AirFit P10-masken

Rengør AirFit P10-masken

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirFit P30i-nasalpudemasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Frihed-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Referencer:

  1. ResMed Clinical Study Comparing AirFit P10 to Swift FX. ResMed objective data (pressure, leak, average daily usage, AHI) collected from a sample size of 21 participants. Data on file; A3135273
  2. Sound power level of 21 dBA –  AirFit P10 user guide, ResMed Pty Ltd 2017. ID A3095513