AirFit™ P10 nasalpudemaske til CPAP-apparater | ResMed

AirFit™ P10

Minimalistisk nasalpudemaske til søvnapnøpatienter

Til de af dine søvnapnøpatienter, der søger enkelhed i CPAP-behandling. Lavet med et minimalistisk design, det tilbyder et bredt synsfelt og kan være en passende mulighed for klaustrofobiske patienter. Nasalpuderne giver en solid forsegling1 og en følelse af stabilitet i løbet af natten.

Produktkoder: AirFit P10 (62901), AirFit P10 for Her (62911)

  • AirFit-P10-Fitting-video-thumbnail-ResMed
AirFit-P10-Fitting-video-thumbnail-ResMed

Diskret design, kompromisløs CPAP-effektivitet

Et minimalistisk design giver et bredt synsfelt og eliminerer risikoen for irritation af dine patienters næseryg. En nasalpude-cushion giver en følelse af maskestabilitet og en effektiv forsegling1.

CPAP-maske der er hurtig og let at tilpasse og bruge

Med kun tre komponentdele kan AirFit P10 tilpasses hurtigt og nemt1. Elastisk, justerbar headgear gør den velegnet til et bredt udvalg af hovedformer og findes i en For Her-version til skræddersyet CPAP-behandlingsoplevelse til dine søvnapnøpatienter.

En stille og diskret CPAP-maske

Den vævede mesh-ventil gør masken så stille som en hvisken ved 21dBA2, hvilket begrænser forstyrrelser for dine patienter og deres sengepartnere.

Køb online

ResMed Online Store giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.
Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produktet.

Hjælp dine patienter

Udstyr din patient med AirFit P10-masken

Rengør AirFit P10-masken

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirFit P10-nasalpudemasken?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Nysgerrig efter at se vores andre masker?

ResMeds CPAP-maskekategorier er designet til at afspejle dine patienters behov og søvnvaner. Vores maskekategorier Alsidig pasform, Frihed og Minimalistisk gør det nemmere at finde den rigtige maske.

CPAP-masker i Minimalist-serien
CPAP-masker i Frihed-serien
CPAP-masker i Alsidig pasform-serien
ResMed-versatile-fit-CPAP-masks-400x330-2

Relaterede produkter

En ultrakompakt nasalmaske der giver en diskret og behagelig CPAP-oplevelse.

Se mere

AirFit P30i er en ultrakompakt maske med slangen oppe på hovedet og med QuietAir ventil. Bland og udskift maskedele med AirFit N30i.

Se mere

Designet med slangen øverst giver patienterne frihed til at sove i enhver stilling

Se mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Referencer:

  1. ResMed external 7-night clinical study of 21 ResMed patients, on previous version conducted between 09/05/2013 – 04/06/2013. Data on file; ID A2965853.
  2. Sound power level of 21 dBA – refer to AirFit P10 user guide.