AirFit F20 non-vented fullfacemaske | ResMed

AirFit™ F20 NV

Non-vented fullfacemaske til respirationsbehandling

AirFit F20 NV er en fullfacemaske til non-invasiv ventilation, der har fordelene ved en AirFit F20 i en ikke-ventileret version. Let at tilpasse til en lang række1 ansigtsformer, dens forsegling modstår høje tryk2 og bilevel-behandling.

Masken indeholder magneter, der kan interferere med visse implantater eller medicinske enheder. Se brugsanvisningen for komplet information, inklusive magnetkontraindikationer og advarsler.

Produktkoder: S (64020), M (64021), L (64022), F20 NV albue (64001)

  • ResMed-Non-vented-fullfacemaske
  • ResMed-patient-bærer-AirFit-F20-non-vented-fullfacemaske
ResMed-Non-vented-fullfacemaske
ResMed-Non-vented-fullfacemaske
ResMed-patient-bærer-AirFit-F20-non-vented-fullfacemaske

Bygget til effektiv respirationspleje

Masken er let at tilpasse og egnet til en lang række ansigtsformer.1 Dens konturformede forsegling omkring ansigtet betyder, at den kan håndtere høje tryk (op til 40 cm H2O)22 og bilevel-behandling. AirFit F20 NV er kompatibel med Astral-ventilatorer.

Og velegnet til patienter, der har behov for non-life support respirationsassistance.

En fullfacemaske designet til komfort

Uden kontakt mellem maske og pande eliminerer det risikoen for røde mærker. Specielt designet for ekstra blødhed og stabilitet, hjælper det plysset headgear også med at sikre, at patienterne falder til rette i behandlingen.

Vidste du? 

F20 non-vented albue (64001) er kompatibel med AirFit F20 og AirTouch F20 ventilerede maskesystemer. 

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produktet.

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende ResMed AirFit F20 NV fullfacemaske? Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Relaterede produkter

Brugervenligt design med universel pasform

Læs mere

Apparat til invasiv og non-invasiv ventilationsbehandling til mindre afhængige til fuldstændig afhængige patienter.

Læs mere

ResMeds blødeste maske til dato

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.

Kontraindikation
Masker med magnetiske komponenter er kontraindiceret til brug af patienter, hvis de, eller personer i tæt fysisk kontakt med dem, mens de bruger masken, har følgende:

  • Aktive medicinske implantater, der interagerer med magneter (f.eks. pacemakere, implanterbare cardioverter-defibrillatorer (ICD),
    neurostimulatorer, cerebrospinalvæske (CSF)-shunts, insulin/infusionspumper)
  • Metalliske implantater/genstande, der indeholder ferromagnetisk materiale (f.eks. aneurismeclips/flowforstyrrelsesanordninger, emboliske spoler, stents, ventiler, elektroder, implantater til at genoprette hørelse eller balance med implanterede magneter, okulære implantater, metalsplinter i øjet)

Advarsel
Hold maskemagneterne i en sikker afstand på mindst 150 mm fra implantater eller medicinsk udstyr, som kan blive påvirket negativt af magnetisk interferens. Dette gælder for dig og alle, der er i tæt fysisk kontakt med din maske. Magneterne sidder i rammen og de nederste hovedbåndsclips og har en magnetisk feltstyrke på op til 400 mT. Når masken bæres, sørger magneterne for, at masken holdes på plads, men de kan løsnes ved et uheld, mens man sover. Implantater/medicinsk udstyr, herunder dem, der er anført under kontraindikationer, kan påvirkes negativt, hvis de ændrer funktion under eksterne magnetfelter eller indeholder ferromagnetiske materialer, der tiltrækker/afviser magnetfelter (nogle metalimplantater, f.eks. kontaktlinser med metal, tandimplantater, kranieplader af metal, skruer, borehulsafdækninger og knogleerstatningsudstyr). Kontakt din læge og producenten af dit implantat/andet medicinsk udstyr for at få oplysninger om effekten af magnetfelter.

Referencer

  1. ResMed fitting study of 39 patients, vented version, conducted in 2015. Data on file; ID A3830701.
  2. AirFit F20 NV is validated at therapy pressures from 3 to 40 cm H2O. Refer to AirFit F20 NV user guide.

Indeholdet er sidst opdateret 10/2023