Quattro™ Air NV fullfacemaske | ResMed Danmark

Quattro™ Air NV

Ikke-ventileret fullfacemaske

Ikke-ventileret fullfacemaske til travle behandlingsmiljøer og patienter med behov for langvarig non-invasiv ventilation (NIV). Quattro Air NV er udviklet med henblik på at skabe komfort, enkelhed og ro i sindet i et brugervenligt, effektivt format. Den er beregnet til brug sammen med aktive udsugningsventilatorsystemer.

  • Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed
  • Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-front-view-resmed
  • Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-worn-by-patient-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-right-view-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-front-view-resmed
Quattro-Air-non-vented-full-face-mask-worn-by-patient-resmed

De vigtigste funktioner

  • Effektivitet. Den behagelige Spring Air™-cushion er designet til at sikre en ensartet, stabil og tætsluttende pasform for en nem og effektiv NIV-behandling.
  • Komfort. SoftEdge™-headgear er lavet af førsteklasses kvalitetsstof, der føles blødt mod huden. Hertil kommer letvægtsdesignet, der sikrer høj komfort selv efter lang tids brug.
  • Enkelthed. Quattro Air NV består kun af fem komponenter og kan derfor samles og skilles ad på ingen tid. Det simple design gør det også nemt at rengøre og klargøre masken til brug, hvilken er en stor fordel i situationer med flere forskellige brugere.
  • Ro i sindet. Takket være quick release-funktionen kan masken hurtigt fjernes i nødstilfælde, mens quick release-albuen gør det nemt at skille masken og apparatet ad.

Køb online

ResMeds webshop giver søvnlæger og øvrigt sundhedsfagligt personale øjeblikkelig adgang til prisoplysninger, forsendelsessporing og fakturering. Kontakt din ResMed-repræsentant for at oprette en brugerkonto, eller log ind for at købe de ønskede produkter fra ResMed og spore dine forsendelser.

 

Garanti & serviceydelser

Leder du efter informationer om garanti- og serviceydelser vedrørende vores ResMed Quattro Air ikke-ventileret fullfacemaske?
Find svarene i vores ressourcecenter.

 

Relaterede produkter

Let tilpasning, ikke-ventileret fullfacemaske, der forsegler under højt tryk

Læs mere

ResMeds blødeste maske til dags dato

Læs mere

Apparat til invasiv og non-invasiv ventilationsbehandling til mindre afhængige til fuldstændig afhængige patienter

Læs mere

Se venligst brugervejledningen for relevant information relateret til advarsler og forholdsregler, der skal tages i betragtning før og under brug af produkterne.