Screening for obstruktiv søvnapnø (OSA)

ResMed bestræber sig på at dele sin dybdegående viden om screening for obstruktiv søvnapnø (OSA). Hvis din patient udviser symptomer på søvnforstyrret vejrtrækning, kan vi hjælpe dig med at henvise din patient til en OSA-diagnose:

  • Vurdering: Genkend og identificer nogle af de almindelige symptomer på obstruktiv søvnapnø (OSA)
  • Screening: Bed din patient om at gennemgå en screeningstest for søvnapnø ved at udfylde et symptomspørgeskema eller ved at bruge en søvnscreeningsenhed til brug i hjemmet
  • Henvisning: Baseret på resultaterne af screeningen kan du anbefale en søvnundersøgelse til din patient for at overvåge og afgøre, hvor alvorlig hans eller hendes OSA er.

Få flere oplysninger om vores enheder til screening for OSA i din patients hjem og de tilgængelige screenings- og diagnoseressourcer.

Mere om screening og diagnose

Hjemmesøvnundersøgelse
Patienter kan nu få udført søvnundersøgelser fra deres hjem. ResMed-enheder til hjemmesøvntest tilbyder avancerede funktioner såsom kompatibilitet med AirView-patientstyringsværktøjet.
Alt om søvnundersøgelser
Under en søvnundersøgelse overvåges din patients vejrtrækning for at se, om de har en søvnforstyrrelse såsom søvnapnø. Søvnundersøgelser kan udføres derhjemme eller i en søvnklinik.