ResMeds pædiatriske ventilationsløsning

Child with resmed ventilation machine

ResMeds pædiatriske noninvasive ventilationsløsning (NIV) er designet under hensyntagen til unge patienters komfort og compliance med det formål af give deres omsorgsgivere og familier ro i sindet

Pixi™-maske: Kun til børn

Pixi er ikke bare en nedskaleret voksenmaske, der bruges til børn. Den er designet specielt til børn, hvor der er taget hensyn til knoglestrukturen, ansigtstræk og hudens følsomhed hos børn på 2 år og derover.

Hver egenskab ved Pixi-masken er overvejet nøje for at tage hånd om og forbedre behandlingens komfort, accept og den generelle oplevelse for både barnet og den omsorgsgivende – lige fra den tynde silikonepude med enkeltvæg og det specielle hovedbånd med trepunktsjustering til spring-flex letvægtsslanger, valgfri port og spænde med hurtig frigivelse.

ResMed har ventilationsmuligheder, der opfylder dine pædiatriske patienters behov

ResMeds S9 VPAPTM ST-A er godkendt til behandling af pædiatriske patienter, der vejer over 13 kg (>30 lbs) og er tilgængelig i et børnevenligt design. ResMeds LumisTM, StellarTM, EliséeTM og AstralTM serierne af respiratoriske hjælpemidler er velegnede til pædiatriske patienter på hospitalet eller i hjemmet. Få mere at vide om teknologierne i vores produkter.

ResMeds kraftstation II (RPS II)

Muligheden for at have et eksternt batteri giver børn ekstra bevægelighed og frihed fra behandlingen, især hvis de sidder i en kørestol. RPS II kan bruges sammen med Stellar- og Astral-enhederne, når hovedstrømforsyningen ikke er tilgængelig, og som backup-strøm i tilfælde af strømafbrydelser.

Astral-enhederne tilbyder også en dedikeret ekstern batteriløsning, der giver endnu større fleksibilitet.

Håndtering af de overholdelsesbarrierer, der forbindes med behandlingen

For at gøre et barns behandlingsrejse så problemfri som muligt handler ResMeds pædiatriske NIV-løsning ikke bare om produkter, men også om at overvinde de psykologiske barrierer for behandlingen. Sammen med Pixi-masken har ResMed udviklet den legesyge Pixi-karakter, der følger med gennem hele den pædiatriske rejse.

Foruden den funktionelle brugervejledning har vi også skabt en forældrevejledning specielt til de pårørende. Den betryggende forældrevejledning indeholder gode råd og teknikker fra kliniske specialister og hjælper til at give forældre, som ikke har prøvet behandlingen før, en større sikkerhed og støtter dem under deres barns rejse.

Kontakt os for at få et eksemplar af “The Magical Mask” (“Den magiske maske”), en billedbog at dele med børnene, som fortæller den fiktive historie om en lille pige, som også skal have masken på hver nat.