Forskning inden for søvnforstyrret vejrtrækning | ResMed

Forskning inden for søvnforstyrret vejrtrækning

Stadig flere forskningsresultatet kommer til samme tydelige konklusion, nemlig at søvnforstyrret vejrtrækning har en markant negativ indvirkning på folkesundheden. Gennem sit stærke partnerskab med sundhedsfaglige aktører verden over bestræber ResMed sig på:

  • at øge kendskabet til risikoen ved udiagnosticeret søvnforstyrret vejrtrækning 
  • at støtte fortsat forskning inden for forbindelsen mellem søvnforstyrret vejrtrækningen og andre sundhedsrisici 
  • at finde effektive kliniske løsninger med potentiale til at forbedre både helbredet og livskvaliteten hos patienter med søvnforstyrret vejrtrækning 

Forskning inden for obstruktiv søvnapnø

Forbedret compliance, større effektivitet, bedre behandlingskvalitet – her finder du noget af den seneste forskning, der dokumenterer disse resultater.

Stadig flere kliniske studier påviser effektiviteten og den høje compliance-grad ved valg af tandskinner til behandling af obstruktiv søvnapnø og snorken.

Forskning inden for central søvnapnø

Studiet FACE leverer langtidsdata om morbiditet og mortalitet hos patienter med hjertesvigt (både HFrEF og HFpEF), der modtager ASV-behandling.

Studiet SERVE-HF har udviklet sig til et af de vigtigste studier på dette område og har været afgørende for indførelsen af ASV i klinisk praksis. Læs mere om studiedesignet, resultaterne og implikationerne i forbindelse med klinisk praksis.